IKINCI EŞ.. KIZLAR YARDIM :(

ben de kürtaj karşıtı değilim arkadaşım
hatta insanlar bakamayacakları yere aldırsınlar bebeğin geleceği için bu daha iyi rezil olmasındansa
ama burada durum çok enteresan
hadi bir hataydı daha üstüne bebek istiyosun???

ve belli ki onun için bu kavram günah bir de suçlusu ben değilim deyip hala eşine yıkmaya çalışıyor

Vebali benim değil. var olan çocuğun yaşadıklarını yaşamasın diye aldırdım keşke ölseydim de aldırmasaydım.!

Neyse ki bunu eski eşe yıkmamış.

oooooo Allah'ın işinede karışırmış...vebali kimin..hani bizde bilelim de çocuk aldırmak istersek(Allah yazdıysa bozsun) bakkalın çırağına söyletelim ...günahı bizden gitsin maksat...

QUOTE="shot, post: 36615168, member: 546603"]Eşinizin çalışmamasının bir nedeni var mı?[/QUOTE]
Hayır yok bahanesi çok. Bulamadı doğrusu üstüne düşmedi biraz babasına güveniyor. ama artık çalışacak hatta geçen gün birlikte gittik iş görüşmesine. geçmişe baktığımda da yatan çalışmayan bir adam değilmiş ki bunu herkes söylüyor. zaten biz çalışırken tanıştık farklı ambulans firmalarında.o şofördü sonra orsan ayrıldı ve sonuç bu

OTE="sosyestetik, post: 36615147, member: 583695"]Neden canim hastanede calismiyor musun sen? Benim bildigim hemsireler hastanelerde calisir ama yanlis biliyorum demekki
ambulansta da çalışıyor. bide hastabede çalışıp orda mı aldırmam gerekiyordu hey allahım[/QUOTE]
Bunuda dusunmussunuz esinizden ayrilmayi dusmemissiniz HEY ALLAHIM aklimimi siniyorsun benim o kadar ugrasiyoruz olmuyor bu cahillere gidiyor kucucuk bedenler bide aldirdim allahim kiymet bilmeye gonderme canimi siktin yaa

[QUOTEibibella, post: 36615122, member: 185176"]21 yaşında bebek sarıp sarmalıyalım kendisini ama kocişinin koynunda yatıp bebek aldırırken koca kadın
koca kadin olmasaydim bu kadar seye gogus germezdim dimi !!![/QUOTE]
Ve Allah kadını yarattı ,ben istifa ediyorum seks yapabilme yeteneği olan herkes petshoptan köpek ,hediyelik eşyadan biblo alır edasıyla anısı kalsın diye çocuk yapmalı..kadınlık buymuş

QUOTE="shot, post: 36615168, member: 546603"]Eşinizin çalışmamasının bir nedeni var mı?
Hayır yok bahanesi çok. Bulamadı doğrusu üstüne düşmedi biraz babasına güveniyor. ama artık çalışacak hatta geçen gün birlikte gittik iş görüşmesine. geçmişe baktığımda da yatan çalışmayan bir adam değilmiş ki bunu herkes söylüyor. zaten biz çalışırken tanıştık farklı ambulans firmalarında.o şofördü sonra orsan ayrıldı ve sonuç bu[/QUOTE]
Sonuç olarak bizden beklediğin ne?

ya ben bu çocuğun acısını bir şekilde atlatmaya çalışıyorum. ama bu kadın ekstra huzur kaçırıyor. Adam nen alınca kiymetli oldu sanki diyorum. bu adamın aklı orda mı bende mi buna cevap verin yani yorum yapın yeter kapatın şu bebek konusunu daha fazla canımı yakmayın buraya çare.bulurum diye yazdım hepten dibe soktunuz TEŞEKKÜRLER

bak ben kendimden örnek vereyim sana deli olma yol yakınken dön baak ben 1 yıl oldu boşanalı ve doktordu ben de öğretmenenim senin gibi pek bir seviyordum ama adam beş para etmez merhametsiz karaktersiz biriydi....şimdi oh diyorum birde kucağımd çocuğum yok hayatımda biri de var (kimse kocasız kalmıyo yani:)))) korkma gelinliğimide giycem düğünümüde ypcam..hayat senin kimse dul mul diye bakmaz 21 yaşındaki kıza daha hayatın başındasın. bak ailen de arkanda destek....korkma yalnız yatmazsın zaten bi kaç yıla unutur oh mis gibi evlenirsin (dersin anlattıklarından söylüyorum)

Tamam kürtaj eşinin suçu, eşinin böyle bir insan olması da eskisinin suçu ama seni çok seviyor belli ki
Biraz naz yap, düzelir.

(başka söylememizi istediğin bir şey varsa belirt söyleyelim.)
Bence güzel bir masa hazırlasın,adamın sevdiği yemekleri yapsın..
Mum ışığı eşliğinde bir yemek yesinler..
Sonra seksi bir gecelikle bu evlilik kurtulur gibi.

OTE="sosyestetik, post: 36615147, member: 583695"]Neden canim hastanede calismiyor musun sen? Benim bildigim hemsireler hastanelerde calisir ama yanlis biliyorum demekki
ambulansta da çalışıyor. bide hastabede çalışıp orda mı aldırmam gerekiyordu hey allahım[/QUOTE]
Bu yastan sonra yeni bir sey ogrenmenin verdigi derin huzuru yasiyorum, canim sen kocana sarilip yat bence aliskanliklar kolay terkedilmez sonucta

Kadın arsız ona yapacak birşey yok dövmekten başka :) eşini dizginleyeceksin.

Aklı sizde bayım :) biraz nazlanıyor sadece üzerine düşmeni bekliyor. Yoksa oda çocukları çok seviyor. Hemde sevdiği kadından bir çocuk istiyor.

Su her konuda bosanmalisin diyenlere oyle bir konusuluyor ki sanki.millet konu sahibinin kocasini kapmak için ya da kiskancliktan muthis evliligini mutlulugunu bozmaktan zevk aldigi icin ssöylüyor.!

Ama bosanmayin bence ki bu adamlar başka kadinlarin canini yakmasin siz gidin sokulun yanina sakin birakmayin bir yere aman diyim

kimse canını yakmak istemiyordur,,, sadece "bebeği aldırman" ya da farklı sıkıntılarının sebebinin "senin tercihlerin" olduğunu anlatmaya çalışıyorlar ben dahil.. o kadın senin en son sorunun aslında..
ama sen görmek istemiyorsun.. görmeni sağlamaya çalışanlara kızıyorsun?
biz nereden bilelim kocanın aklı kimde? sen bileceksin onu.. bak ve gör..

Adamın aklı nerede söyleyeyim ben sana.

Bir karış havada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…