How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

IKINCI EŞ.. KIZLAR YARDIM :(

Valla fake mi değil mi bilmem de ben herhalde ilk kez forumdaki kadınları bir-iki kişi dışında bu kadar birleşmiş, bu kadar hemfikir görüyorum. Kimse kendi arasında tartışmıyor bile:KK48:

Ay evet çok haklısın sırf bu sebep bile benim konu sahibinin erkek olduğu düşüncesini onaylamaya yeter.:KK14:

Kocası "haddinden fazla" yakışıklı olan biri vardı geçenlerde, öyle olmasın sakın :KK53:
farketmez erkek olsunda nefes alsın yeter modunda bir kadınla karşı karşıyayız...bizde görelim sonra şekerparenin meşhur repliğini dizelim...
-erkek mi erkek mi
- heee erkek tutucundan erkek erkek:KK70::KK70::KK70:

fake olmadığını anladınız rahatladınız mı? psikolojim.bozuk olmasa bu kadar şeye doğal tepkiler verip buraya yazıp size anlatır miydim of of..

farketmez erkek olsunda nefes alsın yeter modunda bir kadınla karşı karşıyayız...bizde görelim sonra şekerparenin meşhur repliğini dizelim...
-erkek mi erkek mi
- heee erkek tutucundan erkek erkek:KK70::KK70::KK70:
haddini fazla aşmıyor musun ?!

bende resim isterim hem senin hem kocanın yoksa valla inanmam..ben inanırsam herkes inanır...:KK19:

fake olmadığını anladınız rahatladınız mı? psikolojim.bozuk olmasa bu kadar şeye doğal tepkiler verip buraya yazıp size anlatır miydim of of..

Hayır canım keşke fake olsa diye düşünüyorum. Bu akılda kadınlarımızın olması çok üzüyor beni, cidden keşke fake olsaydın.

Seni anlamaya çalışayım. Ailene rest çekip evlenmişsin hata olduğunun farkındasın sevdiğin için kabullenmek istemiyorsun. Ama bak hataların zincirleme devam etmiş. Yani sen gerçeği göz ardı ettikçe daha kötüye gitmesi muhtemel

ay yakışıklı filan değil üff siz buraya niye giriyosunuz milleti aşağılamaya mı öyleyse bence varlığınız oldukça gereksiz olmasanız daha iyi yeter ya !!!

[TE="byull87, post: 36615302, member: 433743"]hayır[/QUOTE]
yanlış bence oldukça aştın arkadaşım biraz yatıp uyu kendine gel

ay yakışıklı filan değil üff siz buraya niye giriyosunuz milleti aşağılamaya mı öyleyse bence varlığınız oldukça gereksiz olmasanız daha iyi yeter ya !!!

O zaman yazmayacaksın. Yazdınmı da eleştiriye açık olacaksın nokta

Burada insanlar size yaziyor esinize kiziyor ise; eski esi korumak icin degil, sizin iyiligniz icin uyarmaya calisiyorlar.

Eski es barismak istesin veya kocaniza baskabir kadin sarksin, esiniz yuz vermedikce kimin ne yaptigi ne kadar onemli olabilir ki.

Uzulerek soyluyorum ama esiniz size deger vermiyor...
Burda kirildigniz yorumlardaki insanlarin o "paylasilamayan erkek" yaptigniz agzi acik gezen kisiden daha fazla sizi onemdigni gorun...
Kurtaja da bu yuzden takiliyorlar, coxugu yapmayi bilen sorumlulugnu da alacak.
Issizse is arayacak, buyutemeyiz diyorsa kurtaj parasini denklestirmek icin ugrasacak.

Oh ne ala memleket!
Erkek aslan gibi ciftlesmekten baska vasfi olmasin, arada guc gosterisi yapip kukresin, ac kalinca disiye yanassin, sonra tum gun yan gelip yatsin...
Fakat bu konuda tumuyle esinizde de suc bulmuyorum, buna izin veren, hala eski esi suclayip esinizin hatalarini gormeyerek tesvikeden ve hepsinden de onemlisi su anki mutsuzlugnuza katlanmakta israrci olan SIZSINIZ!

Bir cocuk vakasi daha yasamadan, hazir aileniz destek cikiyorken ve daha gencliginizin en guzel yaslarindayken ayrilin...

Eski ese yar etmem kafasinda olmaniz size birsey kazandirmaz, sadece zarar verir...
Mutlu olsalardi zaten bosanmazlardi... inada bindirmis kadin, birakin gorecegini gorsun...

Back