Valla fake mi değil mi bilmem de ben herhalde ilk kez forumdaki kadınları bir-iki kişi dışında bu kadar birleşmiş, bu kadar hemfikir görüyorum. Kimse kendi arasında tartışmıyor bile
farketmez erkek olsunda nefes alsın yeter modunda bir kadınla karşı karşıyayız...bizde görelim sonra şekerparenin meşhur repliğini dizelim...Kocası "haddinden fazla" yakışıklı olan biri vardı geçenlerde, öyle olmasın sakın
Resim yolla demiştim de yollamış.Nerden anladın?
haddini fazla aşmıyor musun ?!farketmez erkek olsunda nefes alsın yeter modunda bir kadınla karşı karşıyayız...bizde görelim sonra şekerparenin meşhur repliğini dizelim...
-erkek mi erkek mi
- heee erkek tutucundan erkek erkek
O zaman behlul kacarResim yolla demiştim de yollamış.
Kocası "haddinden fazla" yakışıklı olan biri vardı geçenlerde, öyle olmasın sakın
fake olmadığını anladınız rahatladınız mı? psikolojim.bozuk olmasa bu kadar şeye doğal tepkiler verip buraya yazıp size anlatır miydim of of..
fake olmadığını anladınız rahatladınız mı? psikolojim.bozuk olmasa bu kadar şeye doğal tepkiler verip buraya yazıp size anlatır miydim of of..
Seni anlamaya çalışayım. Ailene rest çekip evlenmişsin hata olduğunun farkındasın sevdiğin için kabullenmek istemiyorsun. Ama bak hataların zincirleme devam etmiş. Yani sen gerçeği göz ardı ettikçe daha kötüye gitmesi muhtemelfake olmadığını anladınız rahatladınız mı? psikolojim.bozuk olmasa bu kadar şeye doğal tepkiler verip buraya yazıp size anlatır miydim of of..
hayırhaddini fazla aşmıyor musun ?!
Valla kocasıyla beraber yollamış görüntü olarak hoş çift ne yalan söyleyeyim :)bende resim isterim hem senin hem kocanın yoksa valla inanmam..ben inanırsam herkes inanır...
ay yakışıklı filan değil üff siz buraya niye giriyosunuz milleti aşağılamaya mı öyleyse bence varlığınız oldukça gereksiz olmasanız daha iyi yeter ya !!!
biz senelerdir burdayız bağdakini kovmayaydın iyiydi yeni üyeay yakışıklı filan değil üff siz buraya niye giriyosunuz milleti aşağılamaya mı öyleyse bence varlığınız oldukça gereksiz olmasanız daha iyi yeter ya !!!
yollasana banaValla kocasıyla beraber yollamış görüntü olarak hoş çift ne yalan söyleyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?