Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kürtaj karşıtı bir insan değilim. İnsanlar istemedikleri çocuğa sahip olmak zorunda değil (bunu girizgah olarak yazdım, lütfen konu kürtaj tartışmasına dönmesin).
Amaaa.... birincisi adam gibi korunacaksın. Öyle korunmadım aa hamile kaldım hadi aldırayım olmaz. Bu bir. İkincisi "zorunluluktan aldırdım vebali benim değil : (" demeyeceksin, yaptığın işin sorumluluğunu alacaksın. Üçüncüsü de bir bebeğin tek istenmeme sebebi "kocam çalışmak istemiyor" olmamalı.
(Dolayısıyla size katılıyorum :) )
ben de kürtaj karşıtı değilim arkadaşım
hatta insanlar bakamayacakları yere aldırsınlar bebeğin geleceği için bu daha iyi rezil olmasındansa
ama burada durum çok enteresan
hadi bir hataydı daha üstüne bebek istiyosun???
ve belli ki onun için bu kavram günah bir de suçlusu ben değilim deyip hala eşine yıkmaya çalışıyor
oooooo Allah'ın işinede karışırmış...vebali kimin..hani bizde bilelim de çocuk aldırmak istersek(Allah yazdıysa bozsun) bakkalın çırağına söyletelim ...günahı bizden gitsin maksat...meraklı mıyım ben aldırmaya. zaten annem götürdü yolda giderken kaza geçirsem de ölsem dedim bu acıya dayanamam dedim. ordan konuşmak kolay ben Allahı da kitabı da bilirim. vebali benim değil bunu da biliyorum. vicdanimi rahatlatmiyorum şuan çünkü hersey ortada.
ambulansta da çalışıyor. bide hastabede çalışıp orda mı aldırmam gerekiyordu hey allahım[/QUOTE]OTE="sosyestetik, post: 36615147, member: 583695"]Neden canim hastanede calismiyor musun sen? Benim bildigim hemsireler hastanelerde calisir ama yanlis biliyorum demekki️
koca kadin olmasaydim bu kadar seye gogus germezdim dimi !!![/QUOTE][QUOTEibibella, post: 36615122, member: 185176"]21 yaşında bebek sarıp sarmalıyalım kendisiniama kocişinin koynunda yatıp bebek aldırırken koca kadın
![]()
Tamam kürtaj eşinin suçu, eşinin böyle bir insan olması da eskisinin suçu ama seni çok seviyor belli ki
Biraz naz yap, düzelir.
(başka söylememizi istediğin bir şey varsa belirt söyleyelim.)
Hayır yok bahanesi çok. Bulamadı doğrusu üstüne düşmedi biraz babasına güveniyor. ama artık çalışacak hatta geçen gün birlikte gittik iş görüşmesine. geçmişe baktığımda da yatan çalışmayan bir adam değilmiş ki bunu herkes söylüyor. zaten biz çalışırken tanıştık farklı ambulans firmalarında.o şofördü sonra orsan ayrıldı ve sonuç bu[/QUOTE]QUOTE="shot, post: 36615168, member: 546603"]Eşinizin çalışmamasının bir nedeni var mı?
Bence güzel bir masa hazırlasın,adamın sevdiği yemekleri yapsın..Tamam kürtaj eşinin suçu, eşinin böyle bir insan olması da eskisinin suçu ama seni çok seviyor belli ki
Biraz naz yap, düzelir.
(başka söylememizi istediğin bir şey varsa belirt söyleyelim.)
ambulansta da çalışıyor. bide hastabede çalışıp orda mı aldırmam gerekiyordu hey allahım[/QUOTE]OTE="sosyestetik, post: 36615147, member: 583695"]Neden canim hastanede calismiyor musun sen? Benim bildigim hemsireler hastanelerde calisir ama yanlis biliyorum demekki️
Kadın arsız ona yapacak birşey yok dövmekten başka :) eşini dizginleyeceksin.ya ben bu çocuğun acısını bir şekilde atlatmaya çalışıyorum. ama bu kadın ekstra huzur kaçırıyor. Adam nen alınca kiymetli oldu sanki diyorum. bu adamın aklı orda mı bende mi buna cevap verin yani yorum yapın yeter kapatın şu bebek konusunu daha fazla canımı yakmayın buraya çare.bulurum diye yazdım hepten dibe soktunuz TEŞEKKÜRLER
ya ben bu çocuğun acısını bir şekilde atlatmaya çalışıyorum. ama bu kadın ekstra huzur kaçırıyor. Adam nen alınca kiymetli oldu sanki diyorum. bu adamın aklı orda mı bende mi buna cevap verin yani yorum yapın yeter kapatın şu bebek konusunu daha fazla canımı yakmayın buraya çare.bulurum diye yazdım hepten dibe soktunuz TEŞEKKÜRLER
ya ben bu çocuğun acısını bir şekilde atlatmaya çalışıyorum. ama bu kadın ekstra huzur kaçırıyor. Adam nen alınca kiymetli oldu sanki diyorum. bu adamın aklı orda mı bende mi buna cevap verin yani yorum yapın yeter kapatın şu bebek konusunu daha fazla canımı yakmayın buraya çare.bulurum diye yazdım hepten dibe soktunuz TEŞEKKÜRLER