• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni istemiyor

Aile apartmanı babasının evi kızım birinci sımıfa yeni başadı oğlum 3 yaşında mesleğim yok olsada oğlum küçük çalışamam ben her zaman çocuklarımı parka götürürüm ama baba sevgisine de ihtiyaçları var diye insanlık istedim adamdan beraber bişeyler yapalım diye ne kadınlığım kaldı ne temizliğim olan bana oldu S*** G (Defol) dedi
Aile apartmaniysa kavgalari gurultuleri aileside duyuyodur hicmi tepki vermiyorlar. Boyle babaya ne ihtiyac var Allah askina ya. Baba sevgisine ihtiyacmis. Adam vuran kiran bagiran kufur eden biri lutfen toparlanin tedavinize devam edin. O cocuklara yazik gunah. Ondan sevgi beklentiniz olmasin. Yas kac bilmiyorum en azindan oturdugunuz yerde aciktan yazilin okulunuuzu falan bitirin. Cocuklar bellinyasa gelince hemen bir ise girin. Hatta suan bile yari zamanli bir ise girebilirsini kucugu krese gidiyorsa. Yani evde durmakla birbirbize sararsiniz. Birikim yapmani meslek sahibi olmaniz gerekiyor. Velevki ayrilmadiniz suan o evin kira olmamasi buyuk sans.kucugude bes yasina falan gelse bir magazaya girip calissaniz yari zamanli. Veya avmler sabah 8 -10 arasi iki saatlik magazalar acilmadan temizlikciler aliyorlar oralarada basvurabilirsiniz. Sizin sorununuz maddiyatmi koca mi onu cozemedim. Yani maddiyat varsa ayri eve cikin bosanin. Ama yoksa mecbur bir yerden baskayacaksiniz

Kızlar derstleşmeye ihtiyacım var ağlayarak yazıyorum kusura bakmayın 8 senelik evliyim iki çocuğum var eşim iki kere beni aldattı biri 6 aylık hamileyken diğeri daha bir yıl önce iş yerindeki kadınla ve hala aynı yerde çalışmaya devam ediyor bu yüzden hep tartışsak da o işten ayrılmadı her kavgada beni kovuyor bir kere kadın sığınma evine gittim ama yapamadım gidecek yerim yok ailem yok ama istenmiyorum da ben pismişim akşama kadar yatıyormuşum hiçbir zaman evimi pis bırakmadım çocuklarımla kalktım hiç onları aç bırakmadım ama eşim müneccim ya ben dünyanın en kötü kadını oldum bugünde izin günüydü çocukları gezdirelim sıkılıyorlar evde dedim diye kıyameyi kopardı ben tek başıma dışarı çıkamıyorum sen nankörsün git annenin evine istemiyorum seni dedi evi terk etti psikolojim hiç iyi değil ben onun yüzünde iki seneye yakın psikolojik tedavi görüyorum ama ona bile izin vermiyordu gitmiceksin ne derdin var ilaç içiyon diye hep üstüme geliyordu o kadar yoruldum ki kendimi asmamak için o kadar direniyorum ki ne yapsam yetemiyorum istenmiyorum neden yaşıyorum ki 😢
Ya adam git bir şey istemeden diye her şeyi deniyor sen de oturuyorsun. Bir işe gir maddi güç kazan ve arkana bakmadan al çocuklarını git. Nafaka boşanma hepsini de aç. Aldatan adam nasıl olsa gitmiyor diye suyunu çıkarmış tepene çıkmış işte

Aile apartmanı babasının evi kızım birinci sımıfa yeni başadı oğlum 3 yaşında mesleğim yok olsada oğlum küçük çalışamam ben her zaman çocuklarımı parka götürürüm ama baba sevgisine de ihtiyaçları var diye insanlık istedim adamdan beraber bişeyler yapalım diye ne kadınlığım kaldı ne temizliğim olan bana oldu S*** G (Defol) dedi
Yavru ceylan ben bebeğim 5 aylıkken işe başladım bizimki de küçüktü. Bu bir bahane değil. Ver babaannesine baksın git işine. Birinci sınıfa giden çocuğa da akşam pek hayli yardım edebilirsin. Parka da dedesi götürsün canım oğlu babalık yapmıyorsa. Ha yapmak zorunda değiller ama onlar da oğullarının mayasını biliyordur el kızının başını yakmasalarmış keşke

Bence evinde kalsın aniden çıkıp gidemez , gidecekse esi gitsin ama konu sahibi çocukları ile o evden asla çıkmasın, bir şekilde eşşek gibi o çocuklara bakacaklar yoksa rezil etsin tüm sülaleye hepsini...
Bence de haklısınız evde kalması daha mantıklı. Sonuçta suçlu karşı taraf neden iki küçük çocuğun düzenini bozsun ki.

Bence evinde kalsın aniden çıkıp gidemez , gidecekse esi gitsin ama konu sahibi çocukları ile o evden asla çıkmasın, bir şekilde eşşek gibi o çocuklara bakacaklar yoksa rezil etsin tüm sülaleye hepsini...
Aile apartmaninda oturuyormus, ev aileye ait sanirim. Bu durumda onu orada barindirmazlar bence. Zaten aile de iyi olsa o kadar kavga gurultu yasanana ses cikartirdi.

Salağım çünkü çocuklarım babasız kalmasın diye affettim ben kendimi bildim bileli annem babam ayrıydı çok zorluk çektim çocuklarıma aynısını yaşatmak istemedim dediğim gibi gidecek hiçbir yerim yok babam alkolik nasıl çocuklarımla o eve giderim annem başkasıyla evli adam istemiyor annemde bişey diyemiyor ne yapayım
Kocanı çekeceğine alkolik babanı seç
Çocuklarım için affettim diyorsun intihardan bahsediyorsun. Herşeyden önce çalışmaya başla çocukların için yapmak zorundasın

Yaa 3 yasindaki cocugunu birakip calismaya niyetlenmiyorsun ama kendini asmayi dusunurken 3 yasindaki cocuk aklina gelmiyor. Millet kac aylik bebeklerini birakip calisiyor. Fotografcilik meslegin varmis. Yenidogan fotografi cek, ne bileyim soz, nisan fotograflari cek, ac bir insta.am hesabi. Bu zamana kadar boyle boyle fotograflar ceksen hesabini genisletirdin belki. Hic hesap kitap yapmadan, kendine farkli alternatifler dusunmeden oylece o evde o adamla yasamaya devam etmissin. Adam kovmasa yine yasayacaksin.

Kendini asmayı düşünecek kadar gözünüz kararıyor da üç yaşındaki çocuğu kreşe bırakıp çalışmaya mı gözünüz yemiyor inanamıyorum ya. Madem aile apartmanı ben gitmiyorum sen çık git diyecek ve çocuğu kreşe verip kapı kapı iş arayacaksınız ki mesleğiniz de varmış zaten. Ha bu arada da tüplerinizi mi bağlatırsınız yatağı mı ayırırsınız bilmem ama Allahaşkına üçüncüyü yapmayın

İki çocuktan sonra geç kalmış bir soru ne yapayım.Kapi Aralık öyle yada böyle çocuklar büyüsün boşanır bu koca.Cocuklari bir şekilde anne mi kayinvalidemi biri baksın çalışın .Calismama izin vermez diyorsanız ne diyin ilerde nafaka ve iki çocuklu bir hayat bekliyor sizi.Siz baba baba diyerek o sondan kacamazsiniz.Bitmis evliliğiniz ne gezmesi sizin herseyinizin battığı adam sizinle sadece iki çocuk için boşanmaya adam sizinle gezermi .Boşuna bu sizlanma mantıkla bir yol bulun bu iş eninde sonunda bitecek üzgünüm

Düzelir diye çocuk yapıp duzelmeyince kendini asma fikrinizde korkunç ilk çocuktan sonrada iyi değildi kardeş olsun adam dursun diye ikinci çocuk . Gördünüz düzelmedi.Size birşey olursa o çocuklar ne olacak ne demek ölmek istemek.Bu kadar boşanan kadının canı yokmu insan degilmi onlar .Sizden daha zor kosullarda sığınma evlerinde bile yol bulan kadınlar var .Çalışırsınız bir süre bu adama bırakır bir düzen kurur alirsiniz çocukları kendinize nafaka alırsınız yada dayanır çocukları büyütür bosarsiniz.Asmak nedir Allahaskina herkes assin kendini . Dünyaya kocalar için ölmeye geldik zaten

Geçmişe değil geleceğe bakma vaktiniz gelmiş. 3 yaşını doldurduktan sonra devlet kreşleri de alıyor. Şu anda full bunu araştırın bitin civar okulları kreşleri arayın en azından Eylül için kayıtlar be zaman başlıyor mutlaka öğrenin. Bu süre zarfında sesssiz kalın kavgalardan kaçının. Çocugu kreşe yarım gün bile verseniz part time olabilir ya da kendi işiniz olabilir iş bakmaya başlayın. Sonra maddiyatınız olunca adamdan ayrılın. Hiç bir şey kolay değil ama olmaz da değil. Adam olmuyorsa eşiniz kv kp e söyleyin bana yardım edin deyin . Hepsi mi vicdansız bunların ?

Daha ne olsun istiyorsun ki boşanmak için?
Çocuklarım babasız büyümesin diyorsun da çocukların şuanda da babasız büyüyor zatem. Biraz cesaretlerin hem kendini hem de çocuklarını böyle bir adama maruz bırakma.

Mesleğin de varmış kendi ayaklarının üstünde durabilirsin.

Back