• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IKINCI EŞ.. KIZLAR YARDIM :(

kaaktersiz kocan aklı her an herkes te olabilir 6 ay çocuğu görmemiş hop eski karısının evine gidiyo aayyyyy eski kocacım gel özel bişey konuşcaz diye çağırıyo sana haberde vermiyo eşin sonraa ne yptılar ne ettiler bilemeyiz ama nasıl dolmuşsa kocacın hemen ayrı yatıyo hımmm bu arada yeni evlisiniz, ve çocuğunu kaybetmiş acılı annesizn

ya ben bu çocuğun acısını bir şekilde atlatmaya çalışıyorum. ama bu kadın ekstra huzur kaçırıyor. Adam nen alınca kiymetli oldu sanki diyorum. bu adamın aklı orda mı bende mi buna cevap verin yani yorum yapın yeter kapatın şu bebek konusunu daha fazla canımı yakmayın buraya çare.bulurum diye yazdım hepten dibe soktunuz TEŞEKKÜRLER
sana sperm vererek çocuk yapmana ,eziyet ederek eski karısnı uzaklaştırmaya bizim gücümüz yetmiyor çok sorry

OTE="safkelebek, post: 36615231, member: 515083"]6 kere neden ev değiştirmişler?[/QUOTE]
kadın hep kavga çıkarıp anasının evine gitmiş sonra ev dağılmış tekrar ben değiştim barisalim demiş ve hep yeni yeni evler işte. dağıtıp tekrar kurmuşlar.

buraya resim koymak pek doğru olmaz heralde ama fake olmadığımı nasıl anlayabilirsiniz bilmiyorum
gecenin bi vakti bi erkek neden böyle bi senaryo uydurup yazsın ve ne cevap alacak çıkarı olan anlayamadım...

buraya resim koymak pek doğru olmaz heralde ama fake olmadığımı nasıl anlayabilirsiniz bilmiyorum
gecenin bi vakti bi erkek neden böyle bi senaryo uydurup yazsın ve ne cevap alacak çıkarı olan anlayamadım...
Özel mesajdan resim yollasana birimize kendin seç herhangi birimizi

Okumuş bir kadın nasıl bu kadar cahil olsun?

Mune Mune nin her zaman dediği gibi yapalım. Biz gerçek olduğunu düşünerek yorum yapalım. Gerçek değil ise ; en azından gencecik bir kadın için üzülmemiş oluruz.

Mune Mune cim , sen ne dersin ?

Canım o kadar derdi olan insanlar var onlara yardım etmek gerek. :)

Valla fake mi değil mi bilmem de ben herhalde ilk kez forumdaki kadınları bir-iki kişi dışında bu kadar birleşmiş, bu kadar hemfikir görüyorum. Kimse kendi arasında tartışmıyor bile:KK48:

Mesela daha gercekci olursan yazilan her seye tepki gostermeyip esimle uyumazsam olmaz demek yerine bilmiyorum ben bu acidan bakmamistim desen inan bana insanlar daha olumlu yorum yapar, yoksa kimse sen fake missin degilmissin bunun derdinde degil. Sizi nasil inandirabilirim sorusunun cevabini yazdigin cevaplari tekrar gozden gecirerek bulabilirsin en basitinden psikolojim bozuk bile diyebilirsin, ama gerci o zaman da 2-3 mesajla cozulurdu konu boyle olunca populer konu olmay yolunda ilerliyorsun tabi derdin buysa eger.

Back