• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IKINCI EŞ.. KIZLAR YARDIM :(

Hakaret etmek icin mi toplandiniz siz bu konuya hanimlar? Karsinizda 21 yasinda kucucuk bir kizcagiz var, ne kadar mantikli dusunebilir? Yazdiginiz yorumlar utanc verici.

Konu sahibi sana tavsiyem, bence bu konudaki yorumlari okuyup uzulme bosuna. Yapacaklarin belli, onlari yap.
Asude konu sahibesi ciddi ciddi ayrı bir zihniyet ama... Senin dediklerini yapacağını düşünüyor musun? 21 yaşında olgun değil ve bu olgun olmayış eski eşe suçu atmaya iteliyor. 21 yaşında evet çok genç ama 12 yaşında değil. Bu bakış açısıyla ne senin yazdıkların gibi fikirleri uygular ne de başkalarını.

Çocuk aldırmayı biliyor ama onun hesabını kitabını yapabilecek kadar büyümüş.
meraklı mıyım ben aldırmaya. zaten annem götürdü yolda giderken kaza geçirsem de ölsem dedim bu acıya dayanamam dedim. ordan konuşmak kolay ben Allahı da kitabı da bilirim. vebali benim değil bunu da biliyorum. vicdanimi rahatlatmiyorum şuan çünkü hersey ortada.

kızlar size özet geçtim bu adam ne babalığı yaşayabilmiş ne evliliği 6 senede 1 sene bir arada kalmışlar. 6 tane ev değiştirmişler. çocuğu alıp gitmiş anasına kadın. büyüdüğünü görmemiş bile. ama tabi böyle kötü bir örnek varken çocuk istememeliyim ama en azından sevdiğim adamdan yaptım derim. ilerde ayrılsak da ondan bir parça kalır bana ona tutunurum :KK43:

canım kardeşim tutunacak dal değil o.. insan.. sevdiğinden yadigar hatıra kalsın diye yapılmaz..
geleceğini düşüneceksin kendini değil bebeği düşüneceksin..
bunları düşünüp kürtaj oldum deme sakın.. önce düşünüp korunsaydın keşke derim..
o 6 yaşındaki çocuk gibi mi olsun hayatı.. baba aramaz sormaz..
21 yaşındasın ister okumuş ol ister hemşire.. sen çocuksun daha..
aşk değil bu.. evcilik olmuş..
ailenle bir arada yaşamak istemiyorsun.. evlilik kaçış olmuş ama yanlış yere kaçmışsın..
hep genç güzel olmuyor insan 10 yıl sonrasını bir düşünebilsen ne çocuk yaparsın bu adamdan ne aileni bırakıp da tekrar ona dönersin.. ama sen günü yaşıyorsun.. bu yüzden çocuksun dedim.. kızma..
adam çalışmıyor sen çalışmıyorsun nasıl geçiniyorsunuz? anlamadım..

[QUOTEibibella, post: 36615122, member: 185176"]21 yaşında bebek sarıp sarmalıyalım kendisini :KK14: ama kocişinin koynunda yatıp bebek aldırırken koca kadın :KK12:[/QUOTE]
koca kadin olmasaydim bu kadar seye gogus germezdim dimi !!!

meraklı mıyım ben aldırmaya. zaten annem götürdü yolda giderken kaza geçirsem de ölsem dedim bu acıya dayanamam dedim. ordan konuşmak kolay ben Allahı da kitabı da bilirim. vebali benim değil bunu da biliyorum. vicdanimi rahatlatmiyorum şuan çünkü hersey ortada.

vebali kocanı çocuğuna tercih eden senin değil de kimin peki ?

Evet vebali senin o bebeğin.
Ben olsam çalışır kendim bakardım.
Sanki okumamış insansın da bakamayacaksın.
Ki okumamış insanlar bile ev, tuvalet temizleyip bakıyor bebeğine.

Bir de kendini rahatlatıyorsun vebali benim değil diye.
Böyle bir adamla devam ediyorsun, tabi ki vebali senin.

Anlattıklarımın hepsi doğru özet geçtim bi taneniz olumlu bişey söylemedi ve hep yargılıyosunuz.buraya laf yemek için yazmadım akıl almak yol görmek için yazdım. !

Olumlu bir şey olmadığı için olabilir mi ?

ay saçmalama lütfen ya abarttınız fake filan değilim böyle bir senaryoyu kim niye yazsın ??!

Normal şartlarda kısacık zamanda bu kadar kötü durumu üst üste yaşayan bir kadının vereceği normal tepkileri vermediğiniz için olabilir mi ?

Ne diyelim siz söyleyin. Konu ve siz gerçek iseniz , durumunuza bakalım.

Eşiniz sorumsuz bir adam. Evladını 6 ay görmemiş , nafakasını ödememiş , çocuğu aç mı tok mu umurunda değil. Çalışmıyor. 6 aydır nasıl geçiniyorsunuz ?

Hemşire yazmışsınız profilinize. O zaman temel doğum kontrol yöntemlerini de bildiğinizi var sayabiliriz. Kürtaj bedava bir hizmet türü değil yanlışım varsa düzeltin. Kürtaj parasını nereden buldunuz ?

Neden canim hastanede calismiyor musun sen? Benim bildigim hemsireler hastanelerde calisir ama yanlis biliyorum demekki❗

zxsherminest: 36615141 .!.:
Olumlu bir şey olmadığı için olabilir mi ?

Normal şartlarda kısacık zamanda bu kadar kötü durumu üst üste yaşayan bir kadının vereceği normal tepkileri vermediğiniz için olabilir mi ?

Ne diyelim siz söyleyin. Konu ve siz gerçek iseniz , durumunuza bakalım.

Eşiniz sorumsuz bir adam. Evladını 6 ay görmemiş , nafakasını ödememiş , çocuğu aç mı tok mu umurunda değil. Çalışmıyor. 6 aydır nasıl geçiniyorsunuz ?

Hemşire yazmışsınız profilinize. O zaman temel doğum kontrol yöntemlerini de bildiğinizi var sayabiliriz. Kürtaj bedava bir hizmet türü değil yanlışım varsa düzeltin. Kürtaj parasını nereden buldunuz ?
Ailem verdi. dky biliyorum elbet çocuk hataydı bunuda kabul ediyorum ama sonu böyle olmamaliydi

Evet vebali senin o bebeğin.
Ben olsam çalışır kendim bakardım.
Sanki okumamış insansın da bakamayacaksın.
Ki okumamış insanlar bile ev, tuvalet temizleyip bakıyor bebeğine.

Bir de kendini rahatlatıyorsun vebali benim değil diye.
Böyle bir adamla devam ediyorsun, tabi ki vebali senin.

Kürtaj karşıtı bir insan değilim. İnsanlar istemedikleri çocuğa sahip olmak zorunda değil (bunu girizgah olarak yazdım, lütfen konu kürtaj tartışmasına dönmesin).
Amaaa.... birincisi adam gibi korunacaksın. Öyle korunmadım aa hamile kaldım hadi aldırayım olmaz. Bu bir. İkincisi "zorunluluktan aldırdım vebali benim değil : (" demeyeceksin, yaptığın işin sorumluluğunu alacaksın. Üçüncüsü de bir bebeğin tek istenmeme sebebi "kocam çalışmak istemiyor" olmamalı.

(Dolayısıyla size katılıyorum :) )

OTE="sosyestetik, post: 36615147, member: 583695"]Neden canim hastanede calismiyor musun sen? Benim bildigim hemsireler hastanelerde calisir ama yanlis biliyorum demekki❗️[/QUOTE]
ambulansta da çalışıyor. bide hastabede çalışıp orda mı aldırmam gerekiyordu hey allahım

Hakaret etmek icin mi toplandiniz siz bu konuya hanimlar? Karsinizda 21 yasinda kucucuk bir kizcagiz var, ne kadar mantikli dusunebilir? Yazdiginiz yorumlar utanc verici.

Konu sahibi sana tavsiyem, bence bu konudaki yorumlari okuyup uzulme bosuna. Yapacaklarin belli, onlari yap.
What what :KK57:nasil uzulmesin ya uzulsu bence o adamdan ayrilsin cocugu aldirmis bide simdide bir cocuk yapayim allahim ...:KK55:
W
.

Ailem verdi. dky biliyorum elbet çocuk hataydı bunuda kabul ediyorum ama sonu böyle olmamaliydi
Bak canım kardeşim, canım, güzelimm kendi ağzınla söylüyorsun kürtaj paranı bile ailenden almışsın sen bu adamla ne diye evlisin? Olumlu yorum diyorsunda mantıklı bir konuşman yok ki. Allah aşkına söyle sana göre evlilik ne demek?

Vallahi acıdım sana , hesap kitap yapacak kadar büyümüşsün diyorum ama sen daha kendi iradenle karar verecek konum da bile değilsin .
Bak en kötü karar kararsızlıktan iyidir , en azından daha net görebilirsin .
Eşin mi , muhakkak iyi güzel tarafları vardır ancak yıllar sonra senden alıp götürdüklerini görünce ve bunu tarttığın da çok daha fazla üzüleceksin .
En güzel yıllarımı ben ne için heba etmişim diye ömrün boyunca hayıflanacaksın ancak asla yirmi bir yaşında olamayacaksın .

Hazır çocuğun yok düşün derim ben .

Back