- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.746
- 448
Demekki kizimizin kopamadigi kadar var hakkini yemeyiniz kizlarrValla kocasıyla beraber yollamış görüntü olarak hoş çift ne yalan söyleyeyim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demekki kizimizin kopamadigi kadar var hakkini yemeyiniz kizlarrValla kocasıyla beraber yollamış görüntü olarak hoş çift ne yalan söyleyeyim :)
eleştiriye elbette açığım fakat aşağılanmaya değilMuskara post: 36615311 .!.:O zaman yazmayacaksın. Yazdınmı da eleştiriye açık olacaksın nokta
haketmediğinden adın gibi eminsin değil mi?eleştiriye elbette açığım fakat aşağılanmaya değil
Kimse seni asagilamiyorki sadece goruslerini bildiriyor herkes, ki herkes bir tek konuda ilk defa hem fikir ama sen esine laf soylenmesini asagilanmak olarak algiliyorsan konu acmayacaksin evinde sakin sakin oturup esinle vakit gecireceksineleştiriye elbette açığım fakat aşağılanmaya değil
eleştiriye elbette açığım fakat aşağılanmaya değil
İyi geceler de Allah aşkına kendinin farkına var kendini bırak bu olay kardeşinin kuzeninin başına gelmiş gibi bak öyle değerlendirARKADAŞLAR HERŞEY ICIN TEŞEKKÜR EDERİM HAKKINIZI HELAL EDİN İYİ GECELER..
Ben valla resim görmeden helal etmem
Çok merak ettim anacım ne yapayımHahaha :) alemsin
Konu sahibi arkadaşım, sen bırak bu adamı dön annenin evine gerçekten
benimkide k..nı dönüp yatıyo birde gececi bu hafta bak yok şu an..olsa burda ne işim var dimikızlar lütfen olumlu tarafından bakalım...
hiç değilse kocası yatakta iyimiş (güzel uyuyor yani)
benimki sürekli dönüyor mesela, yapışıyor bana bir de , nefes alamıyorum şu yaz sıcağında. birkaç kere de kolunu yüzüme indirdi uyurken sağolsun...
kızlar lütfen olumlu tarafından bakalım...
hiç değilse kocası yatakta iyimiş (güzel uyuyor yani)
benimki sürekli dönüyor mesela, yapışıyor bana bir de , nefes alamıyorum şu yaz sıcağında. birkaç kere de kolunu yüzüme indirdi uyurken sağolsun...
benimkide k..nı dönüp yatıyo birde gececi bu hafta bak yok şu an..olsa burda ne işim var dimi
Gülme sesimden benimki uyuyamıyor. Birazdan bizim evliliği tartışcaz sanırım :)Tabi canım uyku en önemlisi :)