• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IKINCI EŞ.. KIZLAR YARDIM :(

Napiyim ayriliyim mi ya. seviyorum diyorum evet bunca şeye rağmen seviyorum. ben ailemi bırakıp gelmişim 6 ay sonra geri mi gideyim. rahat edemem ki. hem alıştım onunla uyumaya. düğün yapmayı düşünüyorduk eylül sonu ama şimdi ailem hepten bağları kopardı onlar gelmeyince hiçbir akrabam da gelmez
ömür boyu gelinlik de giyemem. offfffff
Yok sen boşanma.:KK12:
Yap 3-5 bebe, hem belki eve bağlanır kocan,adam canı isterse çalışır, çalışmazsada artık sen çalışır onada bakarsın.
Yeter ki yanlız uyuma!!:KK53:

Anlattıklarımın hepsi doğru özet geçtim bi taneniz olumlu bişey söylemedi ve hep yargılıyosunuz.buraya laf yemek için yazmadım akıl almak yol görmek için yazdım. !

bence de. inanmıyorum ben de artık. hiçbir kadın kocası çalışmıyor diye bebeğine kıymaz.
ya bir kadın düşün 21 yaşında
32 yaşında işsiz karısından ayrılmış 6 yaşında çocuğu olan bir adamla neden görüşür..
arkadaşında dediği gibi bu kız benim karım olcak Allah hakkı için bende aldatırım

Hakaret etmek icin mi toplandiniz siz bu konuya hanimlar? Karsinizda 21 yasinda kucucuk bir kizcagiz var, ne kadar mantikli dusunebilir? Yazdiginiz yorumlar utanc verici.

Konu sahibi sana tavsiyem, bence bu konudaki yorumlari okuyup uzulme bosuna. Yapacaklarin belli, onlari yap.

gece gece deli ettin yorumların hepsini okudum seni ayrı okudum mantık silsilene hayran kaldım kızım daha yaşın 21 hayatın başındasın 1- adam 32 yaşında 1 evlilik yapmış çocuğu var ve sen bile demişsin 2. eş olarak ta aadmcağı(!) 6 ay sonra görmüş çocuğunu el insaf hangi ana baba çocuğunu 1 hafta görmeden edebilir bu adam merhametsiz doğmuş çocuğunu görmediği gibi doğacak çocuğunu da katletmiş bahanesi işsizlik evlenmeyi biliyo ama 32 lik delikanlı çocuk yapacağı yöntemi de çocuğun sorumluluğu almayı bilmiyor ama gel bunu kızımıza anlat..bak eski karısıda meydana çıktı adam da o meydana çıkar çıkmaz 10 gün yatağı ayırmış ayy bide saymışsın ya

[QUuskara, post: 36615089, member: 618228"]Valla böyle saf olmaz herhalde bi hemşire bence. Üydlik tarihi perşembe. Belkide konu sahibi erkek ve bizi kekliyo gülüyoda olabilir. Aşkın gözü kördür de bu kadar körlükte adamı mezara götürecek derecede hani.[/QUOTE]
ay saçmalama lütfen ya abarttınız fake filan değilim böyle bir senaryoyu kim niye yazsın ??!

Anlattıklarımın hepsi doğru özet geçtim bi taneniz olumlu bişey söylemedi ve hep yargılıyosunuz.buraya laf yemek için yazmadım akıl almak yol görmek için yazdım. !
akıl alabiliyor muusn bari
ama yeeaaa ben onu seviyorum diyerek karşılık verirken...yaşında küçük lafta edilmez çocuğa şiddetten linç edilirim mazallah.

Olumlu bir şey yazdınız mı ki olumlu bir şey söyleyelim?

Adam 32 yaşında, ilk evliliğinden olan çocuğuna babalık yapmıyor, çalışmıyor, çalışmadığı için çocuğunuzu aldırıyorsunuz. Bunun neresine olumlu bir şey yazacağız tam olarak?

Ortada olumlu birşey yok ki..
Akıl vermeye çalışıyoruz ama sen almamakta ısrar ediyorsun.

Ya sen bosan diyenlere bakma, burda sana bosan diyenler kendileri bosanamiyolar ayrilcam deyip adamlara geri donuyolar ya da bekarlar, sen her yorumu ciddiye alma.

Senin yapacagin, bir simdilik bebek dusunme, iki kocan mutlaka ise girsin, uc sen de calis ama eve verme parani. Eski esle gorusmedigine emin oluncaya kadar bu dediklerimi yap bir sure
aynı dünyada yaşıyoruz değil mi aman Allahım..birde çocuk yapsın eski eşle görüşmediğine emin olana kadar yapsın ama ..Yazım gücünü ve zekanı acayip taktir ettim ..

akıl alabiliyor muusn bari
ama yeeaaa ben onu seviyorum diyerek karşılık verirken...yaşında küçük lafta edilmez çocuğa şiddetten linç edilirim mazallah.

Yaşla da alakası yok ki byull, ben de 24 yaşındayım ona bakarsanız. 3 yaş bu kadar fark ettiriyor olamaz muhakeme ederken.

Okumamış bir kız olsa diyeceğim cahillik ama mesleği de var elinde.

hımm ayrıldın diyelim ayrı bir bayan olaraak söylüyorum.çatır çatır gelinliğini de giyersin adam gibi birinide bulursun düğününü de yaparsın adam sana özenip gelinlik bile giydirmemiş ki sen çocuk diyorsun ben çocuk yapmadığım için o kadar mutluyum ki hımm senin gibi bi zmanlar deli gibi seviyodum şimdi aman Allah korumuş beni diyorum... aşk bi süre devam ediyo sorumsuz,merhametsiz sana değer vermeyen biriyle evlilik mi gider

bu gidişat iyi değil zaten bir yerde patlak verecek. bende peygamber sabrı var arkadaşlarım da diyor bakalım nerde patlıycak ama sonuçları hiç iyi olmayacak çünkü bana acımayana ben de acımıycam. abuk subuk şeyler düşünmek istemiyorum. bu adam bende saplantı filan da değil sadece mutlu olmak istemiştim. ailemde hiç dul kimse yok bu bi bahane değil ama herşeye rağmen onu seviyor olmam sizi şaşırtıyor beni de öyle..

Hakaret etmek icin mi toplandiniz siz bu konuya hanimlar? Karsinizda 21 yasinda kucucuk bir kizcagiz var, ne kadar mantikli dusunebilir? Yazdiginiz yorumlar utanc verici.

Konu sahibi sana tavsiyem, bence bu konudaki yorumlari okuyup uzulme bosuna. Yapacaklarin belli, onlari yap.
Çocuk aldırmayı biliyor ama onun hesabını kitabını yapabilecek kadar büyümüş.

22 yaşındayım burdaki belki 50 yaşındakilre aynı düşünceye sahibim. Yaşa göre neyi bağlıyorsunuz pardonda. Dediklerini herkes okudu birtek siz okumadınız galiba. Nerden baksan elinde kalıyor olay. Ne dediysek konu sahibi hala pembiş gözlükleriyle -kocacığım, hayııır doğuracağım - diyor. Size mantıklı gelen desteklediğiniz tek birşey söylermisiniz, zira biz onca kadın aklın mantığın süzgecinde geçirip allem ettik kallem ettik elle tutulur birşey bulamadık. Büyü dedi yahu, kocam mikemmel aslında eski eşi denilen lanet yapıyor hep bunları diyor. Vay bilmem ne diyip destek mi verelim konu sahibine, napalım hanımefendi???

Back