- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
sebep ?!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sebep ?!
sebep ?!
ben de öyle düşünüyorum ama sıkıntım şu kadınYa sen bosan diyenlere bakma, burda sana bosan diyenler kendileri bosanamiyolar ayrilcam deyip adamlara geri donuyolar ya da bekarlar, sen her yorumu ciddiye alma.
Senin yapacagin, bir simdilik bebek dusunme, iki kocan mutlaka ise girsin, uc sen de calis ama eve verme parani. Eski esle gorusmedigine emin oluncaya kadar bu dediklerimi yap bir sure
Cocugunu görmemesi için bir sebep yoktu. maddiyat vardı evet ama ben sürekli en azından ara sesini duyur dedim. aramadı moralim bozulmasın diye aramamış almamış çocuğu. ben getir onu istersen ben annemlere giderim demiştim. ama yapmadı açıkçası kadının da eşimin de derdinin çocuk olduğunu düşünmüyorum
canım 6 aydır nafaka veremediği için kadına gebeliği var. e şimdi bu kadının derdi çocuk olsa verir mahkemeye içeri attirir vermiyor nafakayi diye. öyle birşey de yapmıyor.
ben de öyle düşünüyorum ama sıkıntım şu kadın
anlayamıyorum.......
Ya seninki nasıl bir zihniyet arkadaşım, off off... Söylenenden anlasan denecek çok şey var ama...Napiyim ayriliyim mi ya. seviyorum diyorum evet bunca şeye rağmen seviyorum. ben ailemi bırakıp gelmişim 6 ay sonra geri mi gideyim. rahat edemem ki. hem alıştım onunla uyumaya. düğün yapmayı düşünüyorduk eylül sonu ama şimdi ailem hepten bağları kopardı onlar gelmeyince hiçbir akrabam da gelmez
ömür boyu gelinlik de giyemem. offfffff
Valla o kadın hala kocanızın peşindeyse o kadının aklına şaşayım.
HAVE YOU GOT INTELLIGENCE ...error myself'deNapiyim ayriliyim mi ya. seviyorum diyorum evet bunca şeye rağmen seviyorum. ben ailemi bırakıp gelmişim 6 ay sonra geri mi gideyim. rahat edemem ki. hem alıştım onunla uyumaya. düğün yapmayı düşünüyorduk eylül sonu ama şimdi ailem hepten bağları kopardı onlar gelmeyince hiçbir akrabam da gelmez
ömür boyu gelinlik de giyemem. offfffff
BuYa sen bosan diyenlere bakma, burda sana bosan diyenler kendileri bosanamiyolar ayrilcam deyip adamlara geri donuyolar ya da bekarlar, sen her yorumu ciddiye alma.
Senin yapacagin, bir simdilik bebek dusunme, iki kocan mutlaka ise girsin, uc sen de calis ama eve verme parani. Eski esle gorusmedigine emin oluncaya kadar bu dediklerimi yap bir sure
Şaka gibi..Ya sen bosan diyenlere bakma, burda sana bosan diyenler kendileri bosanamiyolar ayrilcam deyip adamlara geri donuyolar ya da bekarlar, sen her yorumu ciddiye alma.
Sen sakamisin kocan calismadigi icin o yavruya kiydin tamm heeseyi goze alarak geldim diyorsun sonuclarina katlan o zmn canim cunku sen kendi agzinla diyorsun herseye katlanark dondum yazik....Merhaba 21 yaşındayım. 6 aylık evliyim. Ailem istemediği için kaçarak evlendim Çünkü eşimin (32) ikinci evliliği ve bir çocuğu var 6 yaşında. Ben kabul ettim ve çok sevdiğim için evlendim. Maddi sıkıntılar o günden beri bitmedi. Sonra farkında olmadan hamile kaldım. Eşim hiçbir çaba göstermedi yani işe girmek için. Mecburen diyorum ağlaya aģlaya kürtaj oldum. Acısı hala geçmedi. Sonra ailemle barıştım fakat eşimi hala istemiyorlardı. bu süre zarfında eşim hiç çocuğunu aramadı görmedi. defalarca ara dedim. 2 ay önce dayısı ve yengesiyle eski eşinin evine gitti çocuğu görmeye. Ben de git dedim Özledin gör dedim ama 4 5 saat o evde kaldı iki gün geçti kadın aradı evine çağırdı özel konuşacakmış bana geldiler.Benimle gideceksin dedim kadın aradiben açtım onu koynundan almasını bilirim dedi. Sonrada daha geçen gün herşeyi bırakıp gidelimmi diye ağzımı yokladın dedi eşime. sinir krizi geçirdim hastanelik oldum. Eşim bana o günden beri öyle kötü davranıyor ki benimle uyumuyordu bile. Ama sorduğumda bunlar yalan yuva yikmak icin yapıyor dedi. ispatla dedim o zaman gidip onu aramış benden gizli. Bende duydum hepten geldiler evi terk edip anneme gittim. Dava açacaktm beni kabul etti ailem çok iyi davrandılar. Ama hala eşimi çok seviyordum.Herşeyi göze alıp tekrar geldim evime ailemi bırakıp. Şimdi hatları değiştirdik artık sorun olmayacak dedi ama kadın lanet. ya napayım ben allah aşkına hangi birine yanayım gelinlik bile giyemedim yavruma kıydım ailem yok napiyim okuduysanız lütfen bir akıl verin çıldırıcam
alay ediyo ya ne körü...ben de sinirlendim gece gece
bir insan nasıl bu kadar kör olur
Valla o kadın hala kocanızın peşindeyse o kadının aklına şaşayım.
Ya vallahi sizin yorumu görünce sinirlerim boşandı artık kahkaha attım şaka bence bu şaka.. Birileri geldi ve tez konusu için böyle bir konu açtı. Başka türlüsü olamazzzzz
alay ediyo ya ne körü...
kadın hamile mi bi de
kadın hamile mi bi de