evet kizlar.ilacin ustunde yazmis.emzirirkende icebilinir.bu gun aldim.adetim 2 gunu.offfffff cok heyecanliyim.2 kere dusuk yasadim.kizimi baya bekledim.insallah bu sefer boyle olmaz.hepimiz icin hayirlisi olsun.acaba ne zaman kalicaz.onumuzdeki ay insallah testlerimizi pozitif cikar burda paylasirizzzzzzzzzzzzzzzzzhepiniz opuldunuz
inşallah canım yaa yalnız benim kafamda bi soru var benim oğluşum var ikinci tabi sağlıklı ve hayırlı olsun cinsiyeti çok farketmez ama kız olsa diye içimden geçiyor.ilişkide adet bitiminden sonraki 5 gün erkek olur 5den 8. güne kadar kız olur diye duymuştum fikri olan var mı..ama ben 5 gün filan beklemek istemiyorum hiç vakit kaybetmek istemiyorum şehir dışına da gidicem eşim kalıcak çok verimli bir ay olmıycak bende heyecan yapıyorum yaa ya olmazsa diye:// folik asitlerimi hiç aksatmıyorum
oğluma dün kardeş ister misin diye sordum birlikte yıkarız onu oynarız filan alıştırmya çalıştım bana dedi ki:
ama o ağlarsa ben üzülürüm o başkalarında kalsın parkta sallasınlar biz burda oturalım çikolatamızı yiyelim
kızlaaar kabullenmesse diye çok korkuyorumama olup ta doğana kadar nerdeyse 4 yaşında olucak heralde biraz daha aklı erer.zorluklar yaşıyacağımı biliyorum ama korkum bundan değil,kayınvalidem bak gördünmü biraz daha büyüseydi filan der mi diye..kulağını kapatıcaksın,duyma işine bak diyorlar ama yapım pek buna müsait değil azıcık fevriyim çabuk da üzülüyorum
Arkadaşlar benim kızım da 20 aylık 2.bebeği mutlaka yapıcaz Allah izin verirse işten de istifa ettim temmuzdan itibaren evimdeyim inşallah 2 evladımı da kendim büyütmek istiyorum...Bu arada ilk çocugu anne kendi icin istermiş ikinciyi de çocugu icin...ne kadar doğru değil mi...hadi allah herkesin gönlüne göre versin...
kızlar ya bende çok istiyorum eşimde ikna oldu
borçlarıda hali yoluna koyduk sayılır ama eşim biraz daha zaman diyor
ama ben adet göremiyorum polikistik over dedi doktor
ya olması uzun zaman alırsa kızım 3.5 yaşında olucak ağustosta
offff bende diyorum biraz bekliyim sonrada diyorum hemen olsun
canim bence sen bunlari dusunme.oglun zaten buyuk.bak bana kizim daha 18 aylik.ama yine istiyorum.ALLAH guc verir insana.............
doğru söylüyorsun düşündükçe kuruyor insan kendimi bu kadar hazır hissederken kafamı karıştırmayayım düşüne düşüne :44:adetim bitsin bebişim gelsin biran önceee
evet canim.insallah onumuzdeki ay bebisler gobislerde olur.ikimizinde adeti ayni zamana denk geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?