• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
slmlarr.kızlar size bişey soracağım.7 aylık oğlum var.geçenlerde ilişki sonrası kondomun çıktığını farkettik.normalde 15.de adet olmam lazımdı ama olmadı korkuyorum hamile olmaktan çünkü oğlum daha küçük...

canim panik yapma gecikme olabilir.bence buyuk ihtimalle oyledir.ama eger gercekden oyle dusunuyorsan.tabii kendini vucudunu tanir insan.test yap.buyuk ihtimalle cikar:49::49:

arkadaşlar slm bende sitede yeniyim kızım 4 yaşında bende hep kararsızdım ama bu ay artık düşünüyorum.arada çok fark olsun istemiyorum

arkadaşlar slm bende sitede yeniyim kızım 4 yaşında bende hep kararsızdım ama bu ay artık düşünüyorum.arada çok fark olsun istemiyorum

Hosgeldn canim sizin kardes zamaniniz gelmis gulum
Bak bence basla calsmalara
Ben hep aman bezden ciksin aman konussn dedm sonunda 3 yasindayken niyetine girdik ama rahimda yapisiklik cikti ameliya oldum 2011 ocakta sonra spiral takldi spiral suba sonu cikti martta hamile kaldm ama malesef yiyecek ekmeg yokmus 5.5 aylik hamileyken kaybettim simdi tam 9 ay oldu 5 yasinda oglum vAr ona bir kardes istiyorum ama esm yanasmiyor
Ben coook isitiyorum oglumda kardes istiyor ama iste el gor ki esim isemiyor

meraba benimde 4 yaşında kızım var artık 2.düşünmeye başladım ama rahatlıgada alıştım bakalım ne olacak ramazandan sonra inş hayırlısı..benimde eşim istiyor ben korkuyorum çalışıyorum çünkü

Merhaba kızlar . Coktandir giremedim foruma.Bende korunmayı bırakmıştım şimdi eşimde bıraktı. Tabi hemen hamile kalamam diye düşünüyorum . Ama cok heyecanlıyım ya kalırsam diye. Ben Temmuz gibi hamile kalmak istiyorum ama hayırlısı .

Benim ilkim sezeryandi şimdi normal istiyorum. Umarım olur hayırlısı öptüm sizi

Merhaba kızlar . Coktandir giremedim foruma.Bende korunmayı bırakmıştım şimdi eşimde bıraktı. Tabi hemen hamile kalamam diye düşünüyorum . Ama cok heyecanlıyım ya kalırsam diye. Ben Temmuz gibi hamile kalmak istiyorum ama hayırlısı .

Benim ilkim sezeryandi şimdi normal istiyorum. Umarım olur hayırlısı öptüm sizi

canim insallah her sey istedigin gibi olur.bakalim ilk hamilelik haberi kimden gelecek:21::21::21:

kızlaaar benim adet belirtilerim hafiften başladı o yüzden nasıl olsa adet olurum korunmayı şimdi bırakalım adet bittikten sonra devam ederiz dedim kabul etti eşim...adetime 15 gün var bu süre içinde hamile kalma ihtimali nedir ki acep :44::66:

kızlaaar benim adet belirtilerim hafiften başladı o yüzden nasıl olsa adet olurum korunmayı şimdi bırakalım adet bittikten sonra devam ederiz dedim kabul etti eşim...adetime 15 gün var bu süre içinde hamile kalma ihtimali nedir ki acep :44::66:

ihtimali var tabii.bence hep boyle kandir:1:hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz.:46:

bence de ihtimal var ama ilk denemede de tutacağını sanmıyorum içimde böyle bi his nedense bide bununla kandırıyom tabi ilk seferde olurmu hiç üç yıldır korunuyoruz biraz zaman alır diyorum tamam diyo:27::27::27:

herkese selam.yeni haberler varmiiiiiiiiiiiiiiiiiii:21::21::21:

Herkese gunaydinlaaar
Ben hala esimi kandiramadigin beklemedeym
Bazen kondom kullaniyor cok afedersiniz bazen uzerime bosaliyor( vajina uzerine) uzerime bosaldiginda umutlaniyorm belki iceri kamistir diye ama nafile bu gidisle esimi ikna etmeden zor

kızlaar biz dün itibariyle korunmayı tamamen bıraktık adetime yaklaşık 15 gün var bu süre içinde birşey olurmu bilmiyorum hayırlı haberler vermeyi ümit ediyorum bu ilkiydi:61::61:

kızlaar biz dün itibariyle korunmayı tamamen bıraktık adetime yaklaşık 15 gün var bu süre içinde birşey olurmu bilmiyorum hayırlı haberler vermeyi ümit ediyorum bu ilkiydi:61::61:

İnsallah tez zamanda guzel haberlerle gelirsin canm ya
İnsallah bende yakina korunmayi biraktik diye mujde verebiliriim

kizlar fikrinize ihtiyacimiz var.Anketimizi cevablarsaniz memnun oluruzzzzzzzzzzzzzz:46:

anketi onayliycak kimse yokmu?????????

selam kızlar bennim eşimde 2. çocuğu istemiyordu ama geçen gün konuştum ve ikna oldu ama hemen istemiyor yani bir zaman yok ama
önce benim kilomu vermem lazım eşimde maddi kısmını halledicek allahın izniyle ozaman başlıyacağız hayırlısı olsun

selam kızlar bennim eşimde 2. çocuğu istemiyordu ama geçen gün konuştum ve ikna oldu ama hemen istemiyor yani bir zaman yok ama
önce benim kilomu vermem lazım eşimde maddi kısmını halledicek allahın izniyle ozaman başlıyacağız hayırlısı olsun

Benim esimde kilolarini ver diyordu 8 kg. Verdim 65 ten 57 ye indim simdi kocamin keyfni bekliyorum

Back