- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
ay sonu olsun
hepimizin göbüşü bebişlerle dolsun
kızlarımız abla,oğullarımız abi olsun
inat eden babişkoları bebişlerinin sevgisinden mest olsun
daha vakti var yapma diyen kaynanalar dumur olsun
ALLAH'IM LÜTFEN BEBİŞLERİMİZ BİZİMLE OLSUNNNNN
boğaz enfenksiyonu canım ateşi yükseliyor sürekli
gerçi bugün daha iti gibi allaha şükür
kassıgıma ara ara sancı giriyor
ve akşamları yemek yediğim halde miğdem kazınıyo
bendeki belirtiler bunlar henüz
bendeki belirti mi bilmiyorum ama çok uykum var dün gece yatsıyı kılmadan yatayım dedim vakit bitmeden kalkarım beklerim sabahı da kılar yatarım dedim inan zor kıldım beklerken uyumuşum kalktım tekrar abdest aldım zor kıldım uykumu açamadım şimdi yine öyle uykum çok var bi de karnıma taş oturmuş gibi yiyorum ama iştahla değil senin tam tersin yani
kasıklarım taş gibi ama bu ay ihtimal vermiyorum pek:44:
evet beklemek zor ama benim bekleyiş yine tatilde geçicek eşimin memleketine gidiyoruz cuma sabahı, 24ünde burdayım inşallah iki gün sonrası bat zaten eğer gelmezse kırmızılar hemen test yaparım
inşallah olur biran önce bu telaşın eşimi de sarmasını istiyorum şuanda çok heyecansız
hatta bebek fikri devreye gireli benden bile soğudu sanki eskiden yakamdan düşmezdi sırnaşıp dururdu şimdi soğuk soğuk davranıyo dedim ki rahatlamak için bebek fikrini devreye sokmam yeterliymiş baksana hiç ilgilenmiyorsun dedim yok öyle birşey öyle mi görünüyor diyor bariz görünüyo diyorum susuyo
ooo 1 haftalıgına mı gidiyorsunuz cnm
neyse hamileliğimi gelince ögrenirsin
kendi kendime gelin güvey oldummm
hayırlısı olsun cnm sen istemeye devam et
inşallah canım çok sevinirim inşallah hamişsindir bana süpriz olur dönünce:)
istemeye devam edicem tabi Rabbim versin de o da utanıcak bu tavırlarından bebişi görünce ultrasonda bay bay yaparken hahayyyy
o acıkma çok zevkli oluyo ya bende nadir zamanlarda oluyo yiyosun yiyosun yinede miden kazınıyo ya ben o iştahlı halimi çok seviyorum yemek,abur cubur oh ooohh
hmm iyi iyi o zaman bu bariz bi belirti ben normalde de iştahlıyım ama hiç doymadığım çok iştahlı hallerim nadir.bende kalırsam 50 ile kalıcam oğlanda da 51 kilo ile kalmıştım 60 ile doğuma gitmiştim bakalım bu olursa nasıl olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?