ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
Uyy öylemi

eşini ikna etmeye çalış bence canım..

boş yere umutlanma derim ben

benim eşimde erken diyorduda kandırdım işte

ikimizi ekledim canim.digerleride bat tarihlerini yazarsa ekleriz

merhaba anneler,bundan sonra sızınle takılacagım ıns.bır kızım var 4 yasını temmuzda dolduracak ıns.
sınıf ogretmenıyım ıstanbuldan katılıyorum.

merhaba anneler,bundan sonra sızınle takılacagım ıns.bır kızım var 4 yasını temmuzda dolduracak ıns.
sınıf ogretmenıyım ıstanbuldan katılıyorum.

hoşgeldin canım

oo maşallah senin kızın baya büyükmüş

hoşgeldin canım

oo maşallah senin kızın baya büyükmüş

cok sukur buyudu,seneye anaokuluna baslayacak kardes ıstıyor artık,saglık sorunlarım var korkuyorum ama bır yandanda yasım gecmeden ıstıyorum rabbım hayırlı zamanda versın ıns ıkıncı bebıs.bu aydan ıtıbaren bakalım bekleyecegız temmuzda hayırlı haberler :)

Uyy öylemi

eşini ikna etmeye çalış bence canım..

boş yere umutlanma derim ben

benim eşimde erken diyorduda kandırdım işte

Bizim icin hic erken degil hem benim yas gidiyor hemde oglum 5 yasinda biraz daha buyudumu kardesiyle paylasacak birseyi olmayacak takmayacak kardesini

Yasim gecmden diyorsunda kac yasindasn ben 34 um oglum 5, ikinci oglumu 21+2 haftalk hamileyken kaybettim hala deli gibi bebis istiyorm ama esm ikna olmuyor

geçmiş olsun arkadaşım, rabbim şifanı versin..

Allahım en hayırlı zamanda göndersin bebişini inş.

Bizim icin hic erken degil hem benim yas gidiyor hemde oglum 5 yasinda biraz daha buyudumu kardesiyle paylasacak birseyi olmayacak takmayacak kardesini

abla benim annem 36 yaşında ikiz erkek kardeşlerimi doğurdu

geçmiş olsun arkadaşım, rabbim şifanı versin..

Allahım en hayırlı zamanda göndersin bebişini inş.

abla benim annem 36 yaşında ikiz erkek kardeşlerimi doğurdu

Bu gidisle zaten ben hamil kaldm dogurdm diyene kadar 36 olacam herhalde gec evlenmenin dezavantajlari
Bende ikizim olsun isterdim ama sulalede yok hic ikiz

27 yasındayım bende herkese hayırlı saglıklı sekılde versın rabbım

Saglik sorunlarin icin gecmis olsun aramiza hosgeldin canm insallah rabbim istediginde bekletmeden verir bebisini

Kaybetmek cok zor kaybettigim bebisin acisini ancak yeni bir bebis dindirir ama esime anlatamiyorm yasim da geciyor insallah yaz sonuna kadar fikirleri degisir

rabbım kımseyı evlat acısıyla ımtıhan etmesın
bence sen hazırsan esının hıc dusunmesıne gerek yok :)

rabbım kımseyı evlat acısıyla ımtıhan etmesın
bence sen hazırsan esının hıc dusunmesıne gerek yok :)
Amn insallah cok aci ve cok zor evlat acisi ki benm yasadigim en masmu yuzun gorup emzirseydim daha kotu olurdum eminim
Ben hazirim cok istiyorum,oglum 5 yasinda o da cok istiyor bir kardes isim bile bulmus olmayan kardesine, tam 9 ay oldu yeterli zaman gecti diye dusunuyorum ama esim daha hazir degilim deyip duruyr esim korunuyor ben korunsam coktaan caktirmadan birakmistm korunmayi

aslında erkeklerın kandırılması cok kolay suan tehlıkelı donem degıl korunmasan da olur desen hemen kanar bence.takvım usulu korunuıyor gıbı yap :)

aslında erkeklerın kandırılması cok kolay suan tehlıkelı donem degıl korunmasan da olur desen hemen kanar bence.takvım usulu korunuıyor gıbı yap :)

Kullandigi kondomlari delmeyi, ben hapa basladm sen korunma diye kandirmyi cok dusundum ama bir yandan da onunda rizasi olsn istiyorum her zaman kondm kullansa kolay delerm hepsin olur biter

selam kızlar biz hanüz korunmayı bırakmadık oyüzden bat veremiyorum zaten adette göremiyorum 2 aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…