Uyy öylemi
eşini ikna etmeye çalış bence canım..
boş yere umutlanma derim ben
benim eşimde erken diyorduda kandırdım işte
ben burdayim.ama gidiyorum simdikizima corba yapicam.
kızlar nereye gittiniz yahu
benim gibi ev işi mi yapıyorsunuz yoksa daha
merhaba anneler,bundan sonra sızınle takılacagım ıns.bır kızım var 4 yasını temmuzda dolduracak ıns.
sınıf ogretmenıyım ıstanbuldan katılıyorum.
hoşgeldin canım
oo maşallah senin kızın baya büyükmüş
Uyy öylemi
eşini ikna etmeye çalış bence canım..
boş yere umutlanma derim ben
benim eşimde erken diyorduda kandırdım işte
cok sukur buyudu,seneye anaokuluna baslayacak kardes ıstıyor artık,saglık sorunlarım var korkuyorum ama bır yandanda yasım gecmeden ıstıyorum rabbım hayırlı zamanda versın ıns ıkıncı bebıs.bu aydan ıtıbaren bakalım bekleyecegız temmuzda hayırlı haberler :)
cok sukur buyudu,seneye anaokuluna baslayacak kardes ıstıyor artık,saglık sorunlarım var korkuyorum ama bır yandanda yasım gecmeden ıstıyorum rabbım hayırlı zamanda versın ıns ıkıncı bebıs.bu aydan ıtıbaren bakalım bekleyecegız temmuzda hayırlı haberler :)
Bizim icin hic erken degil hem benim yas gidiyor hemde oglum 5 yasinda biraz daha buyudumu kardesiyle paylasacak birseyi olmayacak takmayacak kardesini
geçmiş olsun arkadaşım, rabbim şifanı versin..
Allahım en hayırlı zamanda göndersin bebişini inş.
abla benim annem 36 yaşında ikiz erkek kardeşlerimi doğurdu
27 yasındayım bende herkese hayırlı saglıklı sekılde versın rabbım
Amn insallah cok aci ve cok zor evlat acisi ki benm yasadigim en masmu yuzun gorup emzirseydim daha kotu olurdum eminimrabbım kımseyı evlat acısıyla ımtıhan etmesın
bence sen hazırsan esının hıc dusunmesıne gerek yok :)
aslında erkeklerın kandırılması cok kolay suan tehlıkelı donem degıl korunmasan da olur desen hemen kanar bence.takvım usulu korunuıyor gıbı yap :)
selam kızlar biz hanüz korunmayı bırakmadık oyüzden bat veremiyorum zaten adette göremiyorum 2 aydır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?