ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
ayy kizlar bizim zor donemlerde daha baslamadi

kizim 15 aylik ama daha yurumuyor adim atmaya korkuyor :44:

tay tay bile yapamiyor

yuruyecegi gunu iple cekiyorum vallahi

Rabbim izin verdigi Zaman yurur kizinda insallah, basmasinda sorun yoksa problem degil ben 18 aylik da yuruyen gordum
Benim oglum 13.5 aylik yurudu 9.5 aylik dis cikardi bende konusmasina takmistim niye konusmuyor diyordm 2.5 yasindan sonra konustu ama tam konustu simdi de sus diyoruz geveze papaganim o benim

Kizdim sana simdi hee ne varmis yasinda ben senin yasindayken daha oglumu bile kucagima almamistim benim smdi yasim 34 ikinci hatta ucuncu dusunuyorm senin yasinda hicbir sey yok daha o yasta bekar gezenler bile var

Adim zeynep ist.dayim 34 yasindayim
Oglumu 29 yasimda kucagima aldim
Benim oglumda hep erkek kardes istiyor ben erkegim ya kardesim de erkek olsun diyor

benim oğlum küçük kız olsun diyo bazen adını da ipek koymuş bazen gelmesin diyo bazen isim bile koyuyo

Benm oglumda yusuf eymen diyor olmayan kardesine isim bile bulmus ya kiz olursa diyorum zehra olur diyor ama erkek istiyor

güzel isim bulmuş seninki bizimki çizgifilmden duymuş ama ben koymayı düşünmüyorum:))
benim isimler belli:))
yeter ki gelsin ikinci kuzummm

inşallah canım inşallah eşin de biran önce ikna olur biran önce başlamak lazım sonra neler yaşayacağımız belli değil herşey daaha zorlaşabilir dediğin gibi

inşallah canım inşallah eşin de biran önce ikna olur biran önce başlamak lazım sonra neler yaşayacağımız belli değil herşey daaha zorlaşabilir dediğin gibi

Evet canim yasadm biliyorm hayatta hersey her zaman planlandigi gibi gitmiyor malesef ayrica yasimda 35 oldu
Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin

memnun oldum sevgicim

Adim zeynep ist.dayim 34 yasindayim
Oglumu 29 yasimda kucagima aldim
Benim oglumda hep erkek kardes istiyor ben erkegim ya kardesim de erkek olsun diyor

OOoo bir ablamiz var demek
Yasca buyuk olduguna gore abla dememizde bi sorun olmaz dimi
memnun oldum canim insaallah 2. bebis fazla bekletmez senide

basmasinda sorun yokta tembel yurumek istemiyor cene bizdede var disleriyle cenesi bastirdi zaten

benim oğlum küçük kız olsun diyo bazen adını da ipek koymuş bazen gelmesin diyo bazen isim bile koyuyo

ipek guzel isim cnm bende erkek olursa mirac veya Muhammed ali koymak istiyorum (muhammed aliyi sanirim kuzenim koyacak oda hamile) koymazsa ben koyarim

kızlar çalışmalara dün geceden başladık biz dee

oh oh oh gobisler bebisle dolsunnn

Selamlarrr memlun oldm canim
Abla diyebilirsin tabi mahsuru yok
Amin insallah bir bebis cikAr gelir surpriz olarakdan yoksa esimin ikna olacagi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…