http://www.kadinlarkulubu.com/bilgi...ced-woman-calendar-regl-takvimi-harikaaa.html
ilk bebegime hamile kalnmadan oncede kullanmistim bu programi..
canım peki cinsiyeti bu takvime göre tutturabildin mi denemek istiyor insan çok hoş bi takvimmiş
ya kızlaar adet dönemi uzunluğumu giremiyorum takvime bide luteral faz ne oluyo bilen söylesin
kızlar kızlar kimseden ses soluk yok nasıl gidiyor çalışmalar bebiş için adım atan var mı bu ay ben son bir günümü bekliyorum inşallah
yaa bu topik devam etsin ama yaahamile olursam burda paylaşmayı çok istiyorum
benim adetim yarın akşam bitiyo salı günü,regl takvimine göre uygun gün perşembeden itibaren şehir dışında olucam zaten en elverişli günler ziyan olucaksalı ve çarşamba var elimde onda da tutarsa artık
inşallah
valla ben ilk bebeğimde bu kadar düşünce stres yapmamıştım sanki ilk defa anne olucam oluruna bırakmak lazım:18:
hayırlı haberlerle dönerim inşallah
hayırlı geceler tatlımm
kızlar kızlar kimseden ses soluk yok nasıl gidiyor çalışmalar bebiş için adım atan var mı bu ay ben son bir günümü bekliyorum inşallah
hadi hayırlı olsun kızlar inşallah tez zamanda bebişleriniz gelir bende fazla beklemeyeceğim bikaç ay sonra yanınızdayım topiği sürekliselam canimya.topige gelen giden yok.ben basliyorum bu ay kismetse.ates olcucem yarindan itibaren.sen ne yapdin
slm kızlar benımde oğlum 5.5 yaşında bende kardeş konusunda cesaretsiz olamlardanım...çünkü oğlum ilk 1 sene durmadan ağladı desem yeridir..
ve oğlumda hiç istemıyorr.. ben kardeş istemem deyip duruyor..
sanırım ben 2. çocuğu yapamıycam..
Herkese gunaydinlar bende oglumu hic tek cocuk olarak dusunmedim, oglumda istiyor ama babamiz hala hazir degilmis bu gidisle oglum tek cocuk olarak kalacak babasina kalirsa
canım üzülme herşeyin bir vakti zamanı vardır dua et canım bol bol
biz istiyoruz ama bakalım rabbim uygun görüpte vericekmi
herşeyin hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?