- 30 Kasım 2019
- 67
- 21
-
- Konu Sahibi Eeeeesmermelekkkkk
Ama nasilAğzım açık okudum gerçekten..
Tamam misafire hizmet olur ama bu başka bişey..
Lütfen izin vermeyin..
Surekli gelip giden birisi kalici degilKwc gun kalacak canimüzücü bir durum ama idare edin bnce cok kalmayacaksa.
BasbayagiBunu nasıl isteyebilir
Hakli olabilirsiniz ama yüze de söylenmiyorİyi de böyle takıntısı olan insanlar kimsenin evine gitmez yapamıyacağı için bi saçmalık var burda.
Ben izin veremezdim hastalığı olmadığı sürece. O durumda bile bezi var kabı var.
Açıkça olmaz diye söyleyeme çekinicek bişey yok o çekinmeli bunu istediği için.
Hasbinallah...
GüzelmişÖyle bsey mı varoğlum çiş eğitiminde benden gizli banyo giderine işerdi. Çok şaşırdım
Çok ayıp çocuklara bile sakın duşta yapmayın derim .Kendisi yapıyormuymuş evinde .Banyonu kullanabilir miyim, senin tuvaletinde temizlenemiyorum, sanki cocuklarim da oraya girdiginde pis kaliyorlar
Hakli olabilirsiniz ama yüze de söylenmiyor
Carpilirsin diycemTövbe yarabbi çarpılır çarpılır banyoya işenir mi
Diyebilsek deriz tabi diyememekten basimiza geliyor hunlarÇok ayıp çocuklara bile sakın duşta yapmayın derim .Kendisi yapıyormuymuş evinde .
Gelmesin evime bu ne saçma ayıp yaaa.Markette orda burda ne yapıyorsa onu yapsın .
Markette tuvalete mecbur kalırsam evde duş alıyorum
Hayır diyebilin artık birilerine .
Kirilmaz mi sizceNeden? Söylenirse kırılır mı? Kırılmak zorunda. Eğer siz burda dalga geçmiyorsanız.
Bunu onun düşünmesi gerekirZaten bır daha gelmesin.bu tarz takıntıları olanlar bir zahmet evlerinde otursunlar.
Deli mi ne gitmesin misafirliğe böyle salak huyları olanNe diyebilirim hayir diyemiyorum misafir gelmis klozette temizlenemiyorum diyor gel sana camasir suyu dokeyim nasil oluyor gostereyim diyorum yok eliyle temizlenecek guzelcene onu istiyor illaki
Ona tepki degil kendime care ariyorumDeli mi ne gitmesin misafirliğe böyle salak huyları olan
Kirilmaz mi sizce
Sizin feyk oldugunuzu dusundugum ıcın baska yorum yapmayacağım size.Bunu onun düşünmesi gerekir
Valla siz de saçmasınız nasıl izin verdiniz en başta banyoya idrar yapılır mı iğrenç yani sonra nasıl içiniz alıyor giriyorsunuz orda duş alıyorsunuz? Peki dışkı işini nasıl yapıyor? İdrarın bile temizlenmediğini düşünüyorsa dışkı yaptığında çamaşır suyuna yatmak isteyecektir.Ona tepki degil kendime care ariyorum