İdrarini banyoma yapmak isteyen misafir

Hala diyebilsek diyorsunuz baska ne dnir. Daha önce dinen uygun olup olmadığını bilmiyordun hayir diyemedigin icin tamam dedin simdi öğrendin buna ragmen diyemem mi diyorsunuz? Oraya cis yapilmaz ya

Valla siz de saçmasınız nasıl izin verdiniz en başta banyoya idrar yapılır mı iğrenç yani sonra nasıl içiniz alıyor giriyorsunuz orda duş alıyorsunuz? Peki dışkı işini nasıl yapıyor? İdrarın bile temizlenmediğini düşünüyorsa dışkı yaptığında çamaşır suyuna yatmak isteyecektir.
Herhalde o kadar yapmiyor ya o da ayrixa camasir suyu dokuyorum bekletip yikiyorum demistim

Ben hayatta izin vermezdim siz iyisiniz valla. Ayrıca çokda günah yani. oyuzden bidaha izin vermeyin kırılırsa da kırılsın size yazık değilmi onun tuvaletini yaptığı yerde duş alıyosunuz.

Banyonu kullanabilir miyim, senin tuvaletinde temizlenemiyorum, sanki cocuklarim da oraya girdiginde pis kaliyorlar
Yahu klozette taharet musluğu yok mu? O musluğu oraya süs havuzu olsun diye koymamışlar. Neden temizlenmesin? Köyden gelmiş te, şimdi köylerde yaşlılar bile evlere klozet koyduruyor, onlar yapabiliyorsa o da yapar.
Şehire taşınmış, bu isteğine siz onay verdiniz, illaki başka arkadaşları, komşuları olacak, herkes evinde sizin izin verdiğiniz şeye izin vermez. Adap var usul var. Nerede görülmüş duşa hacet gidermek.

Yok artik bugün banyoya işemek isteyen yarın yatağınıza da s.car kusura bakmayın ama yani. Bı sebep sunmak zorunda değilsiniz, "saçmalamayin öyle şey mi olur" demeniz yeterliydi en baştan. Tuvaletini tuvalete yapsın sonra banyoda yikasin kendini deli mi ne

Büyük tuvaleti gelince ne yapacak peki? Çocuk olsa yine doğru değil ama kocaman insan yani, ilk defa duydum böyle bir şeyi.

Kabinde banyo yaptığınızı ve bunun temizlik kurallarına uygun olmadığını söyleyin.

Peki kabinde yapınca orayı temizliyor mu yoksa onuda sizmi temizliyorsunuz? Ay çok kötü bir şey bu yaa:kusmuk:

Ben izin vermezdim:KK43:

X