- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- Konu Sahibi Eeeeesmermelekkkkk
Çarpılırsın demenize gerek yok .Carpilirsin diycem
Aaa biz orada banyo yapıyoruz benim içim almaz mümkün değil iğrenç diyeceksin bu kadar .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çarpılırsın demenize gerek yok .Carpilirsin diycem
2. Takimtili siz misiniz neyi gercek degil inanmiyorsaniz cevap yazmaykn bir derdimiz var care ariyoruz jormal bi durum olsa kendim cozebilirdim zatenKırılcak kadar narin hassas biriyse bunu yapamaz ki zaten.
Bu konu gerçek olamıycak kadar saçma ya mesajlarıma yazık.
Benim gibi dusunseniz de keske bu kadar kieici olmasaniz kirici olmadigimkzdan basimiza gelenlere care ariyorum sadeveSizin feyk oldugunuzu dusundugum ıcın baska yorum yapmayacağım size.
Cunku sızın gibi dusunmek ıcın anca feyk olmak lazım.
Herhalde o kadar yapmiyor ya o da ayrixa camasir suyu dokuyorum bekletip yikiyorum demistimValla siz de saçmasınız nasıl izin verdiniz en başta banyoya idrar yapılır mı iğrenç yani sonra nasıl içiniz alıyor giriyorsunuz orda duş alıyorsunuz? Peki dışkı işini nasıl yapıyor? İdrarın bile temizlenmediğini düşünüyorsa dışkı yaptığında çamaşır suyuna yatmak isteyecektir.
OkSizin feyk oldugunuzu dusundugum ıcın baska yorum yapmayacağım size.
Cunku sızın gibi dusunmek ıcın anca feyk olmak lazım.
Bu tarz bisey soylemeye calisicamCanım sen benim dediğimi yap eşim rahatsız oldu de koku gitmemiş de kokuyor abla de
Sizin gibi düşüneyim ve dusa kabinime mi işesinler?Benim gibi dusunseniz de keske bu kadar kieici olmasaniz kirici olmadigimkzdan basimiza gelenlere care ariyorum sadeve
Diyemem oyle artik diycem gel sana klozeti anlatayim gostereyim filan diyecem ne yapayim off offfÇarpılırsın demenize gerek yok .
Aaa biz orada banyo yapıyoruz benim içim almaz mümkün değil iğrenç diyeceksin bu kadar .
Hee ben dusakabinime isiyorum sen de haklisin canim yaSizin gibi dusunup dusa kabinime mi işesinler?
Ne degısık insanlarsınız
YaniDeli mi ne gitmesin misafirliğe böyle salak huyları olan
Uf ok.Hee ben dusakabinime isiyorum sen de haklisin canim ya
Yahu klozette taharet musluğu yok mu? O musluğu oraya süs havuzu olsun diye koymamışlar. Neden temizlenmesin? Köyden gelmiş te, şimdi köylerde yaşlılar bile evlere klozet koyduruyor, onlar yapabiliyorsa o da yapar.Banyonu kullanabilir miyim, senin tuvaletinde temizlenemiyorum, sanki cocuklarim da oraya girdiginde pis kaliyorlar
Dus basligi su akitmiyor temizleyemezsin klozet yap deCok rahatsizim ama makul bir cevap bulamiyorum belki onu dariltmadan bi care sunan birileri olur.