İdrarini banyoma yapmak isteyen misafir

bana da benzer hareketlerde bulunan bi arkadaşım oldu. Ona he buna he derken dolabıma bakmak istedi hayır dedim. Tuttu itti kapağı ve ben gözüm dönerek geri ittim hatta çarptım diyebiliriz. Misafirliğin de adabı var sana ne bizim yatak odasındaki kıyafet dolabımızdan, hiç sevmem böyle çiğ hareketleri demiştim. 9 yıl oldu gelmiyor bana :KK70: zaten görüşmüyoruz da.
Allah'ım ne manyaklar var yarabbim. Sen uzak eyle bizden. ☺️

4 yaşındaki kızım biliyor banyodayken tuvaletini yapmaması gerektiğini, söylüyor hemen buraya yapmayayım anne diyor. Koskoca insanı utanmıyor mu böyle birşey isterken, midem bulandı. :kusmuk:

Sizin de hayatta kırmızı çizgileriniz olsun, kırılmasın yok bir daha gelmek istemez diye banyonuza kimsenin tuvaletini yapmasına müsade etmeyin. Şuna hayır diyemeyen insanın hayatta bir duruşu da yoktur zaten.

Rezalet iğrenc defolsun gitsin böyle misafir mi olur insanlarda ar namus haysiyet kalmamış eziyet etmeye insanlara illallah ettirmeye misafirliğe gidiyorlar şaka gibi bu insanlar neden bu kadar yüzsüz ben artık dayanamıyorum ya

Rahatsız insan bunlar.
Bu arada benim akrabam benden 9 yaş büyük, küçük olsa hani cahil, toy, bilmiyor vs vs dersin de bu bildiğin hasta.
Daha neler yapmışlığı var.
Evlendi. Kocası dayanamadı, annesinin evine bırakmış. Ve üstüne üstlük giderken dövmüş. Annesine dedim ki neden müdahale etmedin araya girmedin kızını korumadım. Ben kızımı tanımam mı x dedi. Araya girsem bişey desem bı beni suçlar dedi. Sessiz kaldım. Gider barışır diye dedi. Ki gerçekten barışacaktı, fakat adam arkasına bakmadan kaçtı.
pess enteresan kişilikmiş anne kız :)

Annesi çok iyi bı insan, çok da severim.
Bütün akrabalar bu kız yüzünden çevrelerinden uzaklaştılar.
Hani annesi için idare ettik ettik ettik de artık hepimiz olgunlastik yaş aldık. Bu insanla hiç birimiz artık uğraşmak istemiyoruz.
uğraşılcak bi tarafı yok zaten, epey obsesif bi insan. Kocasını bile kaçırmış.

X