- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.985
-
- Konu Sahibi yosuntuttum
Peki sevgi emek anlayış güven caba nerde oluyor tabiki kötü bi durum ama unutmayın gemi batar iken ilk önce fareler terk eder
Anlamadığından değil diğer olumsuz özelliklerini bastırmak için ev işi vs yapmasıkesinlikle öyle oluyor canım zaten en büyük problemim o ,ben hep diyorum bunları yapmak zorunda değilsin ben zaten yapıyorum bunları sen görevlerini yap diyorum...anlamıyo mal gibi bakıyo suratıma
Belkide tam tersi çok mutlu olacak neden boşananlar mutlu olamaz daha iyisimi çıkacak karşısına mantığı var neden hep olumsuz düşünülüyor bende konu sahibiyle aynı durumdayım bende çevremde hep sizin dediklerinizi duyuyorum kuzen,m 3 kez evlendi 3. evliliğinde mutluluğu buldu onada dediler otur çek katlan daha iyisinimi bulcan diye evet buldu 3. evliliğinde ama onun yaptığını o cesareti ben kendimde göremiyorum neden çünkü teyzem kızının arkasındaydı mutsuzsan gel dediki kuzenim kaçarak evlenmişti eniştem küstü kızıyla ona rağmen aldılar kızlarını peki ben anneme mutsuzum olmuyo dediğimde kendin buldun kocanı kendin beğendin otur oturduğun yerde beni elaleme rezil etme dedi. evet bende oturuyorum oturduğum yerde ve çok mutsuzumboşanıver demek çok kolay da, sonuçlarına dayanmak güçlü bir karekter ister...
kızının üvey anne-babası olacak
üvey kardeşler olacak
üvey babaya yada anneye nasıl güveneceksin...
toplumda dul yaşamak gerçekten zor, ummadığın insanlar bile senden faydalanmaya kalkacak...
tamam, yaşadıklarına hak veriyorum, ama senin çaban bu sorunları çözmek olsun...boşanırsan, çok mutlu bir hayat seni beklemiyor...belkide daha büyük sorunlarla uğraşacaksın...
Canim ya ilk 3 sayfayi okudum...çok itici geldi,ben aklim karışır,gözüm gönlüm kayar diye hastanede bile herkese evli,mutlu,çocuklu havasi veriyorum...yanasmasinlar aklim kaymasın diye...sosyal.medyada hiv bir sayfada grupta bu tarz muhabbetlere kapı atalamiyorum hata yaparim diye...hoß güven falan da kalmadı kimseye...Konu sahibi, sizi daha fazla üzmek istemiyorum o yüzden bu son yorumum olacak bu konuya. Belki biliyorsunuzdur ya da okumuşsunuzdur bu konuyu ama okumadıysanız şiddetle okumanızı öneriyorum.
Sevgili @monalazo lütfen beni yanlış anlamasın ama eşleriniz çok benzer özelliklerde olduğu için dayanamadım. Onun eşi de iyi bir ev arkadaşı ancak onlarda da duş almama, diş fırçalamama, ortak vakit geçirmeme ve cinselliğin olmayışı gibi durumlar var. Kendisi sizden yaşça büyük ve sizin yaşınızdayken hayatını değiştirmek için atamadığı adımların ceremesini çekiyor şu an. Sadece bir bakın, belki size ilham verir. İmkanınız olurdsa kendisiyle buradan özel olarak iletişime geçmenizi de öneririm. İyi akşamlar dilerim. Umarım her şey gönlünüzce olur.Foto attı, büyü bozuldu
Arkadaşlar. İnternetten tamamen tesadüf birisi ile tanıştım. Sağlıkla ilgili paylaşım yapılan bir grupta..masumane başladı. Benden 20 yaş küçük. Bende o kadar büyük bir boşlukda yaşıyormuşum ki sözlerine, yorumlarına, zekasına kendimi kaptırdım. Bir haftanın sonunda fotoğraf istedi. Önce ben...www.kadinlarkulubu.com
Belkide haklısınızHangi sevgi ve emekten bahs ediyorsun? Ortada sex yok sex, ve iki yildir. Adam banyo'ya girmeyi bile tenezül etmiyor. Emek dedigin sey, sadece kadinlar içinmi geçerli? Adam niye emek vermiyor? Bir doktora gitmiyor? Haftada 2,3 defa banyoya girmiyor? Babasina hayir diyemiyor?
Tersi olsa ve atiyorum bir evli çiftte, kadin sex yapmak istemiyor, sürekli pis, habire para yolluyor ailesine, hatta kardesine ev alip, kendisi kirada oturuyor, esi ile hiçbir yere çikmiyor,...
Hangi erkek böyle bir kadin ile degil 11 yil, 1 yil dururdu?
Olmuyorsa, olmuyor. Bosanmak öcü degil. Baze durumlarda çok gerekli.
Yaptim canim yaptim.Gerçekten hiç seks yapmıyor musunuz? Hiç çabalamadınız mı bunun için? Örneğin dekolteli bir gecelik giyip çıkın karşısına. Etkilenir mutlaka erkek sonuçta
o kadar pata ver al sonra sinirine hepsini çöpe atsen öyle yaparsın bi koç kadinı bunu düşünemiştir çünkü
Hemen...benim durumu fark etmemin üzerinden 7 sen geçtin,karar vermem 2 sene karatimi uygulayamiyorum su an...hemen kavraminizi anlamadim :)Peki hemen boşanmak mı gerek ?
Hakkizda hayirlisi olsun...bugun izinliyim evdeyim.hava yagmurlu..Belkide tam tersi çok mutlu olacak neden boşananlar mutlu olamaz daha iyisimi çıkacak karşısına mantığı var neden hep olumsuz düşünülüyor bende konu sahibiyle aynı durumdayım bende çevremde hep sizin dediklerinizi duyuyorum kuzen,m 3 kez evlendi 3. evliliğinde mutluluğu buldu onada dediler otur çek katlan daha iyisinimi bulcan diye evet buldu 3. evliliğinde ama onun yaptığını o cesareti ben kendimde göremiyorum neden çünkü teyzem kızının arkasındaydı mutsuzsan gel dediki kuzenim kaçarak evlenmişti eniştem küstü kızıyla ona rağmen aldılar kızlarını peki ben anneme mutsuzum olmuyo dediğimde kendin buldun kocanı kendin beğendin otur oturduğun yerde beni elaleme rezil etme dedi. evet bende oturuyorum oturduğum yerde ve çok mutsuzum
Olumlu özelliklere onlar zaten yapması gerekenler demişler ama öyle olmuyor işte.
Kaç erkek yapıyor bunları?
Haliyle yapmaları artı içine giriyor.
Yalnız burda bazı eksiler artıları götürüyor.
Bu kadar pasaklı adamın yaptığı yemek yenmez mesela
Ne anladık..
Babasına değer veriyor oluşu, hayırlı evlat oluşu güzel ama bizim için işin kocalık boyutu önemli.
Bilmiyorum daha önce hiç ciddi ciddi boşanmayı konuştunuz mu ama alın karşınıza konuşun.
Neden kadın olarak hissetmediğiniz bir evliliğiniz ve hüzünlü bakışlarla geçirdiğiniz en güzel yaşlarınız olsun?
Olmasın.
Bozun bu düzeni.
Sizi istiyorsa bir şeyleri değiştirmeli.
[....
Olumlu özelliklere onlar zaten yapması gerekenler demişler ama öyle olmuyor işte.
Ne anladık..
Babasına değer veriyor oluşu, hayırlı evlat oluşu güzel ama bizim için işin kocalık boyutu önemli.
Bilmiyorum daha önce hiç ciddi ciddi boşanmayı konuştunuz mu ama alın karşınıza konuşun.
Neden kadın olarak hissetmediğiniz bir evliliğiniz ve hüzünlü bakışlarla geçirdiğiniz en güzel yaşlarınız olsun?
Olmasın.
Bozun bu düzeni.
Ne anladık..
Olmasın.
Bozun bu düzeni.
Harikasınız bravo ! Bir kadın kendini korumasını çok iyi bilir.Yıl olmuş 2020 hala yok dul bilmem ne diyorsunuz toplumun canı cehenneme 7 senedir kızımla beraber yaşıyorum kimsede dul vs demedi yada ima etmedi alnını karışlarım
Benim ilk korktuğum kişi kim biliyormusun....?annem...Harikasınız bravo ! Bir kadın kendini korumasını çok iyi bilir.
Bende dulum bu arada, erkeklerden bekarken olduğu gibi, hâlâ ilgi görüyorum, ama asla pis bir muameleyle karşılaşmadım. Pis niyetli birini zaten ne diye yanıma yaklaştırayım.
Ayyy... Eşim hiç evde elini işe vurmaz bi tabak kaldirip mutfaga götürmez ama beklentilerimi elinden geldigince karsilar marketi pazari birlikte yapariz sarilip oper evin aksaklariyla ilgilenir. Bende evde elini ise vurmuyo cayini bile ayagina bekliyo diye sikayetlenirdim icimden. Onemli olan bu degilmis gercekten.bakın şimdi daha ne istiyorsun Allahtan belanı mı istiyorsun diyeceksiniz
daha sonrasını okuyunca nasıl yani lan diyeceksiniz
sonrasında da boşa sen bunu boşa diyeceksiniz
ben olumlu ve olumsuz taraflarını yazayım...sonra kendi duygularımı yazayım sonra da kollarımı kavuşturup yorumları okuyayım
OLUMLU
1.eşim güzel yemek yapar,işten yorgun geldiğimde nöbetten çıktığımda mutlaka önüme sofra kurar,çayımı.kahvaltımı yapar hazırlar.
2.eşim bulaşık yıkar,ütü yapar hiç şikayet etmeden ben istemeden yapar hemde.
3.eşim çocukla ilgilenir oyunlar oynatır vakit geçirir...
4.asla küfür etmez en sinirli anında bile ağzından tek bir olumsuz ,küfürlü,sinirli kelam çıkmaz o hep sakindir.
5.asla kadına kıza bakmaz,hiç kadın arkadaşı olmaz,seksi konuşmalar,videolar,filmler asla izlemez hatta ortak izlediğimiz bir dizide felan öpüşme sahnesi varsa kanalı değiştirir...
6. asla bana karışmaz ne istersem yapar istediğim yere giderim...(bknz.olumsuz 9)
OLUMSUZ
1. pasaklıdır haftada 1 banyo yapar.burnunu karıştırır parmağı ile yere atar
2. asla bir hobisi yoktur.(balıktutma,kitap okuma,arkadaşları ile gezme..v.s.) hiç bir şekilde uyumak dışında yapmaktan hoşalndığı bir şey yoktur.
3. arkadaşı yoktur...HİÇ
4. seks,cinsel istek,dokunma,duygusallık sıfır...yanlış duymadınız 0..hiç...ben unuttum sevişmeyi...11 yıllık eviliym 1 evladım var...benim zorumla meydana geldi.son 2 senedir cinsel hayat hiç yok.ev arkadaşıyız.(eşim 36 ben 33 yaşındayız)
5. beraber market bile yapmayız.ya o eve gelirken alır ya da ben.
6. evin faturaları,tamir edilecek mevzuları ile ilgilenmez hep ben dürterim,tamirlik durumları ben usta çağırır başında ben dururum
7. para harcamaktan ödü kopar,gıda olsun kıyafet olsun sosyal hayat kahve içmek v.s. olsun hiç bir yer bilmez para gitmesinden de korkar,beceremez de...ben zorla götürürüm.markete girdiğinde peynirin ucuzunu,zeytinin ucuzunu alır ,kendi gıdasında bile bir ağız tadı yoktur...
8. sanırım babası için canını verebilir...çocuğunu ve beni babası için çok kez arkasına atmışlığı vardır.
9.asla bana karışmaz istediğim yere giderim,istediğimle görüşürüm,hiç bir şekilde kıskanmaz...
beni sorarsanız...Artık yaşayan bir ölüyüm...işe gidip geliyorum...çocuğumla ilgileniyorum...evin işlerini yapmama gerek kalmıyor ki normalde yapıyorum ama o bu görevleri üstlenince onuda bıraktım...söndüm,bittim,yosun bağladım,nasırlaştım,robotlaştım...hayata küstüm..
çevrem karşımdaki insanlar harika bir kocan var aptalmısın,bir elin yağda bir elin balda,altında araba var sana karışmıyor....ama ayrıntıları bilmedikleri ya da düşünemedikleri için ya da burda yazılanlardan alışık olduğumuz gibi dayak yemediğim,alkol almadığı,karı kız ayağı olmadığı için onlara harika geliyor bu hayat...
ama ben açlıktan geberiyorumiyice içime kapandım,kimse ile görüşmüyorum ailemlede görüşmüyorum...
daha çok ayrıntı var da ..okumazsınız diye üşendim..
eşimin hayatında benim hiç bir söz hakkım yok,dinlemez yani,hele babasına laf ettirmez..
işin maddi boyutlarını dinleseniz oha buna nasıl sessiz kalıyorsun dersiniz en basiti kendi evimizi kiraya verdi,kirasını babası alıyor...
bizde başka bir evde kirada oturuyoruz...
hadi burdak yakın sabahlar olmasın