ideal eş dediğiniz bu mu??

Peki sevgi emek anlayış güven caba nerde oluyor tabiki kötü bi durum ama unutmayın gemi batar iken ilk önce fareler terk eder

Hangi sevgi ve emekten bahs ediyorsun? Ortada sex yok sex, ve iki yildir. Adam banyo'ya girmeyi bile tenezül etmiyor. Emek dedigin sey, sadece kadinlar içinmi geçerli? Adam niye emek vermiyor? Bir doktora gitmiyor? Haftada 2,3 defa banyoya girmiyor? Babasina hayir diyemiyor?

Tersi olsa ve atiyorum bir evli çiftte, kadin sex yapmak istemiyor, sürekli pis, habire para yolluyor ailesine, hatta kardesine ev alip, kendisi kirada oturuyor, esi ile hiçbir yere çikmiyor,...

Hangi erkek böyle bir kadin ile degil 11 yil, 1 yil dururdu?

Olmuyorsa, olmuyor. Bosanmak öcü degil. Baze durumlarda çok gerekli.

Okudugum yorumlar sanki cocugunuz oldugu unutularak yapilmis.
Iki kisi arasindaki uyumsuzluk sonucu bosanmadan bahsediliyor ama bu durumdan en cok etkilenecek ucuncu kisi olan cocuktan sanki hic bahsedilmemis.

kesinlikle öyle oluyor canım zaten en büyük problemim o ,ben hep diyorum bunları yapmak zorunda değilsin ben zaten yapıyorum bunları sen görevlerini yap diyorum...anlamıyo mal gibi bakıyo suratıma
Anlamadığından değil diğer olumsuz özelliklerini bastırmak için ev işi vs yapması

Sevişemediğim, pis, birlikte doğru düzgün zaman geçiremediğim adam nasıl ideal eş olabilir? Olamaz. Hatta bırakın ideali, eş bile olamaz.
Olumlu özellik diye saydıklarınız, ekstra durumlar değiller, aslında olması gerekenler.

Belkide tam tersi çok mutlu olacak neden boşananlar mutlu olamaz daha iyisimi çıkacak karşısına mantığı var neden hep olumsuz düşünülüyor bende konu sahibiyle aynı durumdayım bende çevremde hep sizin dediklerinizi duyuyorum kuzen,m 3 kez evlendi 3. evliliğinde mutluluğu buldu onada dediler otur çek katlan daha iyisinimi bulcan diye evet buldu 3. evliliğinde ama onun yaptığını o cesareti ben kendimde göremiyorum neden çünkü teyzem kızının arkasındaydı mutsuzsan gel dediki kuzenim kaçarak evlenmişti eniştem küstü kızıyla ona rağmen aldılar kızlarını peki ben anneme mutsuzum olmuyo dediğimde kendin buldun kocanı kendin beğendin otur oturduğun yerde beni elaleme rezil etme dedi. evet bende oturuyorum oturduğum yerde ve çok mutsuzum

yosuntuttum yani bir evlilikte cinsellik olmuyorsa o evlilik ev arkadaşlığı oluyor, ki biliyorum yaşadım bende depresyondan çıkamıyordum kendinizi arzulanmayan istenmeyen bir kadın gibi görüyorsunuz.

eşinizde cinsel isteksizlik var gibi, filmlerde vs sahneleri geçmesi bir travma yaşadığını düşündürdü bana. eşinizle bu durumu konuşup düzeltmesi gerektiğini yoksa bu evliliğin devam etmeyeceğini anlatın. Ha devam edip etmemek size kalmış tabi.

Adam iktidarsız dizide paravan olarak kullanıyor böyle evlilik olmaz insan arzulanmak ister

Alıntılar yaptım...cevaplamaya bile.mecalim yok...
Hayırlısıbakalim...aamabenim durumumda olan bayanın konusuna yöneleyim bakalim neler yaşamış...

Canim ya ilk 3 sayfayi okudum...çok itici geldi,ben aklim karışır,gözüm gönlüm kayar diye hastanede bile herkese evli,mutlu,çocuklu havasi veriyorum...yanasmasinlar aklim kaymasın diye...sosyal.medyada hiv bir sayfada grupta bu tarz muhabbetlere kapı atalamiyorum hata yaparim diye...hoß güven falan da kalmadı kimseye...
Cinsel olarak kendi kendimi tatmin ediyorum elin adamların mahal vermemek için.
Ki kendinden 20 yas kucuk adamlar muhabbet etmesi,ve iki yazismayla aklinin kalmasin hosuma gitmedi bayanın...bu bana uygun bi tarz degil

Belkide haklısınız

Gerçekten hiç seks yapmıyor musunuz? Hiç çabalamadınız mı bunun için? Örneğin dekolteli bir gecelik giyip çıkın karşısına. Etkilenir mutlaka erkek sonuçta
Yaptim canim yaptim.
Etkileniyor mu bilmiyorum,ben eşim zorla tecavüz ediyorum diyelim...zorlayinca oluyor.ama son 2 senedir bende artik zorlama,isteme yoj dolayısı ile onda da olmadigi icin yok yani..
.
sen öyle yaparsın bi koç kadinı bunu düşünemiştir çünkü
o kadar pata ver al sonra sinirine hepsini çöpe at
Peki hemen boşanmak mı gerek ?
Hemen...benim durumu fark etmemin üzerinden 7 sen geçtin,karar vermem 2 sene karatimi uygulayamiyorum su an...hemen kavraminizi anlamadim :)
Hakkizda hayirlisi olsun...bugun izinliyim evdeyim.hava yagmurlu..
Sabah evden cikyi ekmek almış geldi."yağmurda cikma disari al ekmek kahvalyini yap " dedi işe gitti.... bu tarz hareketlerine merhametime dokunuyo işte..

Olumlu özelliklere onlar zaten yapması gerekenler demişler ama öyle olmuyor işte.
Kaç erkek yapıyor bunları?

Haliyle yapmaları artı içine giriyor.

Yalnız burda bazı eksiler artıları götürüyor.
Bu kadar pasaklı adamın yaptığı yemek yenmez mesela
Ne anladık..

Babasına değer veriyor oluşu, hayırlı evlat oluşu güzel ama bizim için işin kocalık boyutu önemli.
Bilmiyorum daha önce hiç ciddi ciddi boşanmayı konuştunuz mu ama alın karşınıza konuşun.

Neden kadın olarak hissetmediğiniz bir evliliğiniz ve hüzünlü bakışlarla geçirdiğiniz en güzel yaşlarınız olsun?

Olmasın.
Bozun bu düzeni.
Sizi istiyorsa bir şeyleri değiştirmeli.

İnanin iletişimim kuvvetlidir...oturdum karşısına net,açık bir sekilde konuştum....ben ne istiyorum senden dedim.
Aşk istiyosun,ilgi istiyorsun dedi.
Niye vermiyorsun dedim.
Bilmiyorum nasılsın yapacagimi dedi.
Bir erkek karısını oksamayı,Şevkat vermeyi,sıcak bakmayı nasil bilmez dedim.
Ama ben sana yapiyorum herşeyi cebini parasiz birakmiyorum,sana karışmıyorum,arkadaşlarina karişmiyorum evin sıcak,dolabin dolu dedi.
İlgilenmek bu değildir,senin su an yaptiklarini babam da yapar altima babamda araba verir,babamin evide sıcak...sen benim babam degilsin kocamsın lütfen kocalığını yap...
Demişliğim var .tamam diyorum haklisin diyorum ben bilemiyorum nasil yapacagimi diyor..
Sonra yapmıyor devam ediyor huy değişmiyor cunku...
Bir süte ben surat yapiyorum,trip yapiyorum baktim olmuyo yine karaima alip konusuyorum bu sefer "sana nasil yanasayim hep truplisin" yahu bir dene...bir adim at bak bakalim ben yumusuyormuyum,tek bir adim at yemin ederim yine tribe devam edersem vur yüzüme bekliyorum ki ,tek bir hareket yap bende karsilik vereyim...sev lan beni....diye cikis yapiyorum...
Ona göre sevgi gösterisi kadını maddi anlamda rahat ettirmek...
Kendi kuzenleri bile diyor bizim aile.böyle amcamlar hepsi bu kafada bunlari değiştiremezsin diyorlar

Hem diyorsunuz olumlu özelliği öpüşme sahnesi görünce kanal değiştiriyor hem diyorsunuz olumsuz özelliği cinsellik 0. Ne bekliyorsunuz?
Olumlu diye saydığınız ev işleri zaten kadının, erkeğin ortak sorumluluğu ve olması gereken. Artı puan kazandıracak bir durum değil yani. Çocukları babanızın evinden getirmediniz ya kendi çocuğuyla ilgilenmese asıl abes olurdu

Yoo, ben esim ve niceleri gayette yapiyor ev islerini. Etrafimda arkadaslarin eslerin hepside ev isi yapiyor, kendi çoçuklarini çok güzel bakiyorlar. Yani imkansiz yada çok az görünen birsey degil. Gayet olmasi gerken, normal birseydir.

Yıl olmuş 2020 hala yok dul bilmem ne diyorsunuz toplumun canı cehenneme 7 senedir kızımla beraber yaşıyorum kimsede dul vs demedi yada ima etmedi alnını karışlarım
Harikasınız bravo ! Bir kadın kendini korumasını çok iyi bilir.

Bende dulum bu arada, erkeklerden bekarken olduğu gibi, hâlâ ilgi görüyorum, ama asla pis bir muameleyle karşılaşmadım. Pis niyetli birini zaten ne diye yanıma yaklaştırayım.

Aslinda cocuk ev islerine yardim etmesi normal bir sey bence de...
Ama Türk toplumunda çoğu erkek yapmıyor,yapanı görünce de millet vaaayyyy diyor ki benim eşim nornalin üstünde yapıyor...
Babası da aynı öyle...kayinpederim benim önüme çay getirir,rahatsiz olurum baba yapma ben getiririm,ben alirim desem de bu sefer gizli caktirmadan yapar...
Ben bir lavoboya gideyim diyip elinde çaydanlikla girer salona...
Tabak kaldırtmaz,masa toplaymaz...

Bunlar farklı model...kocam mutfakta ayağımın altında dolanma der...

Benim ilk korktuğum kişi kim biliyormusun....?annem...
Ç minik bir örnek vereyim yakin zamanda...
Kuzenim yeni boşandı...oğlu 1 sinifa başladı yeni,servise verdi,çocuğum servise koymuş arkasindan el saklamış "gidiyor gönlümün efendisi" demiş.
Annem yanindaymiş...annemin yorumu aynen şöyle "kime dedi o lafı servis şöförüne mi?"

Sinirimd gülüyorum....annem yıllarca çalışmış bir kadin,cahil de değil ha,görmüş geçirmiş bir kadin yani...ama fesatın dibi...[/QUOTE]

Ayyy... Eşim hiç evde elini işe vurmaz bi tabak kaldirip mutfaga götürmez ama beklentilerimi elinden geldigince karsilar marketi pazari birlikte yapariz sarilip oper evin aksaklariyla ilgilenir. Bende evde elini ise vurmuyo cayini bile ayagina bekliyo diye sikayetlenirdim icimden. Onemli olan bu degilmis gercekten.

Konustum defalarca demissin anlamamis belli ki, hiç agir bi tepki koymayi denedin mi ? Boyle devam ederse bosanmaya kadar gidebilecegini biliyor mu, goze alabiliyor mu hâla bunu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…