ideal eş dediğiniz bu mu??

Cinsellik olmayan şeyin adı evlilik olmamalı zaten. :işsiz: valla cinsellik aynı zamanda başlayıp aynı zamanda bitmeli. Yani ben eşimle misal 20yaşlarımda evlendim atıyorum 50li yaşlarımızda ikimizinki de azalarak bitsin. Biri istekli biri isteksiz olmuyor bu işler

Ben aynı sebeplerle boşandım sayılır ailem istemedi bir ara kafayı sıyırma noktasına geldim, kendimi çok suçladım, ama bahar bana çok şey öğretti. Her kadının ilişkiden beklentileri farklı olabilir ama ya duygusal ya da fiziksel boşluklar eş tarafından doldurulmalı.
Şimdi sevgilim var, birlikte olmak, mutlu olmak ve hissetmek önemliymiş. Olamayınca zorlamamak lazım. Herkes akıl verir, önemli olan sen ne istiyorsun, hep derim ben annem ya da çevremdekiler mutlu ama ben değilsem biter

Kimse kusura bakmasın seksi sevmiyor demek işi çözmüyor aseksüel ise kendi gibi biri ile evlensin.. Çoçuk yapıp hem kendini hem de eşini daha da mutsuz etmiş. Sevmek ve sevişmek aradaki ilişkiyi büyüten ve iki cinsi birbirine bağlayan özel bir şey. Eşimle bu duyguyu hissedemiyorsam niye evli kalayım. Kadın arzulandığını bilmeli ya da erkek bilmeli
Aşk yok tutku yok sevgi yok saygı yok...
Cesaret etmezsen hiç edemeyeceksin. Azıcık göze al herşeyi ucunda ölüm yok. O aç kurtlar da sana bağlı. Sen kendine güven. Ömür geçmez

İdeal eş bana göre, kendi ideallerinizi keşfedip belirlemeniz sonucunda o ideallere uyan kişidir.

Gerçekten hiç seks yapmıyor musunuz? Hiç çabalamadınız mı bunun için? Örneğin dekolteli bir gecelik giyip çıkın karşısına. Etkilenir mutlaka erkek sonuçta :110:
Siz kesin evli değilsiniz, burada anlatılan olay bir dekolteli gecelikle veya cilve yapmakla çözülecek şey değil.

eşcinsel de olabilir :110:artık bundan şüphe ediyorum...
yani hiç bir şekilde yıllardır kendi dr.dan başka bir doktora asla gitmez...hiç bir şekilde kendi dr.dan başka dr. da kan vermez...reddeder...
ilk 2 sene normaldi...belki de bana normal geldi hani gözümü onunla açtım ben başka erkek nasıldır bilmiyorum belki de ben zorladığım için karşılık verdi bende gurumdan ipin ucunu bırakınca şu an çok rahat...ona göre hiç bir problem yok tek problemi son 4-5 senedir benim onu eziklemem...
yani siter istemez artık dayanamıyorum ve laf sokuyorum biz kavga etmeyiz,evde hiç sesler yükselmez,çocuğum bir kavga ortamında büyümüyür...konuşarak tartışırız ve ben bağarmam laf sokarım çok ağır laf sokarım...bir tek bundan şikayetçi...
ama en ağır lafları da söylesem o an cevap vermez...
sadece benden bir şikayetin var mı bak ben söylüyorum sende söyle dediğimde ağır konuşuyosun der bende hak ediyosun derim konu kapanır..

sonra kalkar bir kahve yapar oturur içeriz :KK50: çok saçma değil mi ya :rolleyes: pskolojimi bozdu yemin ederim.
Öyle bir tercihi olsa hissederdiniz ne biliyim eve geliş gidişleri telefon veya hemcinsleriyle konuşurkenki ifadesi bunlardan açık verirdi. Bana daha çok aseksüel gibi geldi birde üşengeç pismiş

Cinsell olarak onu atzulamıyorum artık,ama bir kadın olarak bu açlık beni çökertiyor...
Kayinpedere borcumuz yok,kayinpederim yazlik aldı kredi cekti,ödeyebiliyor bizden pata istemiyor aslında,eşim zorla veriyor "baba bizim evin kirasini sel al,ödemelerde zorlanma diyor,almazsan zaten ben biriktirip bir kac ay sonra sana toplu vericem" diyor.kendisi burda kira ödüyor,kendi evimizin kirasini babasina hibe etti...
Tabi ki sorun söyledim,neden böyle birsey yapiyorsun bak biz kira ödemeye zorlaniyoruz dedim."haklisin teklif ettim bir kere geri isteyemem" dedi.hala kita kayinpederime yatiyor...

Tabi ki...ona gore kokmuyor ama bana kokuyor ,söylüyorum abartma ya daha iki gün olmadı diyo

O aşamaları geçtik canim,çok seyler yaptım,tabi ki o zamanlar geri cevirmiyor karşılık veriyor...ama bana kendisi gelmiyor...yani ben gittigim sürece var gitmezsem yok...buda beni yordu acikcasi gururum incildi,bekliyorum gelmiyor.ben gidiyorum cvp veriyor...artik gitmeye gururun.el vermiyor kendimi zorla sevdirmiştir duygusu,istenmemek zorla birlikte olmak gibi...bende bıraktım adim atmayı.

Kaynima ev almak olayi şöyle oldu...ben kendi evimdeydim,yani evlendigimde eşimin evi vardı,kaynim sözlüydü...evlenince kiraya gidecektir.gönlüm el vermedi...iki kardeşsiniz,biriniz kira ödeyecek şu ekonomik şartlarda zor.ben su kadar koyayim anne baba şu kadar koysun kaynına ev alalim oda evlenince kira ödemesin dedim.50 bin ben verdim.üzerini kaynanam tamamladı.kaynima öyle ev aldik...
İstedimm o cocuk evlenince kira ile boğusmasın....şimdilik ben boguşuyorum :KK43:
Çok şaşkınımmm! 😨
Peki ya kaynınız sizin bu iyi niyetinize ne yaptı???
Lütfen.. eş kişisinin ailesi sizi daha fazla sömürmeden, bi psikoloğa gidin.

Konu sahibi, sizi daha fazla üzmek istemiyorum o yüzden bu son yorumum olacak bu konuya. Belki biliyorsunuzdur ya da okumuşsunuzdur bu konuyu ama okumadıysanız şiddetle okumanızı öneriyorum.
Sevgili M monalazo lütfen beni yanlış anlamasın ama eşleriniz çok benzer özelliklerde olduğu için dayanamadım. Onun eşi de iyi bir ev arkadaşı ancak onlarda da duş almama, diş fırçalamama, ortak vakit geçirmeme ve cinselliğin olmayışı gibi durumlar var. Kendisi sizden yaşça büyük ve sizin yaşınızdayken hayatını değiştirmek için atamadığı adımların ceremesini çekiyor şu an. Sadece bir bakın, belki size ilham verir. İmkanınız olurdsa kendisiyle buradan özel olarak iletişime geçmenizi de öneririm. İyi akşamlar dilerim. Umarım her şey gönlünüzce olur.

Merak ettim, hangi sekilde hal olacak? Ne hal olacak? Adamin banyo yapmamasi mi? 2 yildir sex yapmamasimi? Cimriligimi? Abisini ev alip, kendisi kirada kalmasi mi? Esi ile hiçbir sosyal aktivite yapmamasi mi?

Hangisi hal olur sence. Hepsi mi? Konu sahibi 11 yildir evli, simdiye kadar hal olmaz miydi sence?
Peki hemen boşanmak mı gerek ?

Valla her sey bi yana cinsellik olmadi mi evliligin tadi tuzu olmuyor. Hamileligimin 7. Ayindayim. Esimin cocuga bir sey olur korkusundan ilk aylar tek tuk olan aksiyonumuz son 2 aydir 0 a indi. 2 ay daha var. 40 falan dusun ooo hooo. Bu durum benim cok canimi sıkıyor mesela. Tamam sariliyoruz opusuyoruz falan ama ayni sey degil ki. Velhasil cinsellik olmadi mi ben evliligi evlilikten saymiyorum. Insallah cocuk dogduktan sonra sevismeyi unutmus olmayiz😂 sana baglarsak böyle evlilik olmaz bence. Bir terapiste gidin. Olmuyorsa da yoluna bak.

Herşeyi tolere edebilirdim ben ama pasklılık ve babası konusu offf kötü

X