- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
-
- Konu Sahibi yosuntuttum
Bir kere yaptim canim umursamadı,ciddiye almadım,belkide ailemin kabul etmeyecegini bildiği icin ciddiye Almandı bilmiyorum.olmadı işten yine eşek gibi geri geldim eve ,şimdi güçlenmeye çalışıyorum...Ayyy... Eşim hiç evde elini işe vurmaz bi tabak kaldirip mutfaga götürmez ama beklentilerimi elinden geldigince karsilar marketi pazari birlikte yapariz sarilip oper evin aksaklariyla ilgilenir. Bende evde elini ise vurmuyo cayini bile ayagina bekliyo diye sikayetlenirdim icimden. Onemli olan bu degilmis gercekten.
Konustum defalarca demissin anlamamis belli ki, hiç agir bi tepki koymayi denedin mi ? Boyle devam ederse bosanmaya kadar gidebilecegini biliyor mu, goze alabiliyor mu hâla bunu ?
İnanin iletişimim kuvvetlidir...oturdum karşısına net,açık bir sekilde konuştum....ben ne istiyorum senden dedim.
Aşk istiyosun,ilgi istiyorsun dedi.
Niye vermiyorsun dedim.
Bilmiyorum nasılsın yapacagimi dedi.
Bir erkek karısını oksamayı,Şevkat vermeyi,sıcak bakmayı nasil bilmez dedim.
Ama ben sana yapiyorum herşeyi cebini parasiz birakmiyorum,sana karışmıyorum,arkadaşlarina karişmiyorum evin sıcak,dolabin dolu dedi.
İlgilenmek bu değildir,senin su an yaptiklarini babam da yapar altima babamda araba verir,babamin evide sıcak...sen benim babam degilsin kocamsın lütfen kocalığını yap...
Demişliğim var .tamam diyorum haklisin diyorum ben bilemiyorum nasil yapacagimi diyor..
Sonra yapmıyor devam ediyor huy değişmiyor cunku...
Bir süte ben surat yapiyorum,trip yapiyorum baktim olmuyo yine karaima alip konusuyorum bu sefer "sana nasil yanasayim hep truplisin" yahu bir dene...bir adim at bak bakalim ben yumusuyormuyum,tek bir adim at yemin ederim yine tribe devam edersem vur yüzüme bekliyorum ki ,tek bir hareket yap bende karsilik vereyim...sev lan beni....diye cikis yapiyorum...
Ona göre sevgi gösterisi kadını maddi anlamda rahat ettirmek...
Kendi kuzenleri bile diyor bizim aile.böyle amcamlar hepsi bu kafada bunlari değiştiremezsin diyorlar
Arkadaslarınıza detay vermemişsiniz.İyikide vermemişsiniz.Adamın elle tutulur yanı yokki.Hayatında zerre heyecan kalmamış senin ehayat zevkini sömürmüş.Cinsellik neden yok?Hastamı?bakın şimdi daha ne istiyorsun Allahtan belanı mı istiyorsun diyeceksiniz
daha sonrasını okuyunca nasıl yani lan diyeceksiniz
sonrasında da boşa sen bunu boşa diyeceksiniz
ben olumlu ve olumsuz taraflarını yazayım...sonra kendi duygularımı yazayım sonra da kollarımı kavuşturup yorumları okuyayım
OLUMLU
1.eşim güzel yemek yapar,işten yorgun geldiğimde nöbetten çıktığımda mutlaka önüme sofra kurar,çayımı.kahvaltımı yapar hazırlar.
2.eşim bulaşık yıkar,ütü yapar hiç şikayet etmeden ben istemeden yapar hemde.
3.eşim çocukla ilgilenir oyunlar oynatır vakit geçirir...
4.asla küfür etmez en sinirli anında bile ağzından tek bir olumsuz ,küfürlü,sinirli kelam çıkmaz o hep sakindir.
5.asla kadına kıza bakmaz,hiç kadın arkadaşı olmaz,seksi konuşmalar,videolar,filmler asla izlemez hatta ortak izlediğimiz bir dizide felan öpüşme sahnesi varsa kanalı değiştirir...
6. asla bana karışmaz ne istersem yapar istediğim yere giderim...(bknz.olumsuz 9)
OLUMSUZ
1. pasaklıdır haftada 1 banyo yapar.burnunu karıştırır parmağı ile yere atar
2. asla bir hobisi yoktur.(balıktutma,kitap okuma,arkadaşları ile gezme..v.s.) hiç bir şekilde uyumak dışında yapmaktan hoşalndığı bir şey yoktur.
3. arkadaşı yoktur...HİÇ
4. seks,cinsel istek,dokunma,duygusallık sıfır...yanlış duymadınız 0..hiç...ben unuttum sevişmeyi...11 yıllık eviliym 1 evladım var...benim zorumla meydana geldi.son 2 senedir cinsel hayat hiç yok.ev arkadaşıyız.(eşim 36 ben 33 yaşındayız)
5. beraber market bile yapmayız.ya o eve gelirken alır ya da ben.
6. evin faturaları,tamir edilecek mevzuları ile ilgilenmez hep ben dürterim,tamirlik durumları ben usta çağırır başında ben dururum
7. para harcamaktan ödü kopar,gıda olsun kıyafet olsun sosyal hayat kahve içmek v.s. olsun hiç bir yer bilmez para gitmesinden de korkar,beceremez de...ben zorla götürürüm.markete girdiğinde peynirin ucuzunu,zeytinin ucuzunu alır ,kendi gıdasında bile bir ağız tadı yoktur...
8. sanırım babası için canını verebilir...çocuğunu ve beni babası için çok kez arkasına atmışlığı vardır.
9.asla bana karışmaz istediğim yere giderim,istediğimle görüşürüm,hiç bir şekilde kıskanmaz...
beni sorarsanız...Artık yaşayan bir ölüyüm...işe gidip geliyorum...çocuğumla ilgileniyorum...evin işlerini yapmama gerek kalmıyor ki normalde yapıyorum ama o bu görevleri üstlenince onuda bıraktım...söndüm,bittim,yosun bağladım,nasırlaştım,robotlaştım...hayata küstüm..
çevrem karşımdaki insanlar harika bir kocan var aptalmısın,bir elin yağda bir elin balda,altında araba var sana karışmıyor....ama ayrıntıları bilmedikleri ya da düşünemedikleri için ya da burda yazılanlardan alışık olduğumuz gibi dayak yemediğim,alkol almadığı,karı kız ayağı olmadığı için onlara harika geliyor bu hayat...
ama ben açlıktan geberiyorumiyice içime kapandım,kimse ile görüşmüyorum ailemlede görüşmüyorum...
daha çok ayrıntı var da ..okumazsınız diye üşendim..
eşimin hayatında benim hiç bir söz hakkım yok,dinlemez yani,hele babasına laf ettirmez..
işin maddi boyutlarını dinleseniz oha buna nasıl sessiz kalıyorsun dersiniz en basiti kendi evimizi kiraya verdi,kirasını babası alıyor...
bizde başka bir evde kirada oturuyoruz...
hadi burdak yakın sabahlar olmasın
Etkilenir..cunku ben onu belli etmiyorum,yengeç kızı,alıngan,duygusal ve daha ilk okula gidiyor...ufak tefek anliyor tabi,annem mutsuzsun diyor,daha beylik laflarda ediyor ama ...Bosanirsaniz sizce cocugunuz nasil etkilenir?
Aynen aynen...diyorum ya işte konu başliğinda ironi yapmaya calistim...ideal eş olarak gördüğünüz bu modeller böyleydi yani bilin iştebir an konuyu ben mi actim dedim baktim yaslar tutmuyor:)
birine oturup tum detaylariyla anlatmadiginiz surece herkes (olumsuz olanlar genelde her eekegin rutin hayati oldugu icin) olumsuz sorunlarin varligini bilmediginden ev supuren koca almissin hala dirdir ediyosun kafasiyla sizi sucluyir. bu yuzden dertlesemiyorsun bile ne yazikkki
İşte bilsemArkadaslarınıza detay vermemişsiniz.İyikide vermemişsiniz.Adamın elle tutulur yanı yokki.Hayatında zerre heyecan kalmamış senin ehayat zevkini sömürmüş.Cinsellik neden yok?Hastamı?
Etkilenir..cunku ben onu belli etmiyorum,yengeç kızı,alıngan,duygusal ve daha ilk okula gidiyor...ufak tefek anliyor tabi,annem mutsuzsun diyor,daha beylik laflarda ediyor ama ...
bir an konuyu ben mi actim dedim baktim yaslar tutmuyor:)
ayni sekilde dunya iyisi bir kocam var, ama neredeyse tum olumsuz ozellikleri ayni. ideal es degil ideal ev arkadasi ne yazikki.
ben esimi degerlendirirken sunu fark ediyorum. bence eksiklerinin farkinda, bu yuzden de ev isi vs yaparak acigi kapatmaya calisiyor.
fakat cok zor bir hayat. birine oturup tum detaylariyla anlatmadiginiz surece herkes (olumsuz olanlar genelde her eekegin rutin hayati oldugu icin) olumsuz sorunlarin varligini bilmediginden ev supuren koca almissin hala dirdir ediyosun kafasiyla sizi sucluyir. bu yuzden dertlesemiyorsun bile ne yazikkki
benim esimde de psikolojik olarak cikti bu durum tahlil ettigim kadariyla. travmatik bir cocukluk, sonrasinda insanin kaldiramayacagi kadar yuklerle dolu bir hayat. yasamdan zevk alabildigi hic bir aktivite kalmamis seks dahil. oyle ot ot yasiyor...Cinsel hayat hala tabu ülkemizde, zaten şiddetli geçimsizliğin diğer adı cinsel uyumsuzluk zaten...
Aseksüel erkekler konusunda epey bir araştırma yaptım şöyle ki bir kısmı evlenmeden önce de böyle ki böyle olup evlenenlere aşırı sinir oluyorum, ne diye bir başkasının hayatını yakıyorlar? Bir kısmı da bazı psikolojik rahatsızlıklar ya da travmalar sebebiyle bunu yaşayabiliyor, bunda da tedavi görmek istemeyen, çabalamayan, eşiyle bu durumu konuşmayanlara sinir oluyorum.
benim esimde de psikolojik olarak cikti bu durum tahlil ettigim kadariyla. travmatik bir cocukluk, sonrasinda insanin kaldiramayacagi kadar yuklerle dolu bir hayat. yasamdan zevk alabildigi hic bir aktivite kalmamis seks dahil. oyle ot ot yasiyor...
ama bu durumu duzeltmek istiyor, elinden geldigince terapi ilac vs. suan maddi olarak ozelde bunun tedavisini karsilyamiuoruz, devlette de bu isler pek cozum odakli olmuyor ne yazikki... beklemeye aldik bir sure kendi butcemizi duzeltene kadar o yuzden.
tabiki oyle. esimdeki sorun tamamen arzularinin cok geri planda kalmis olmasi bana gore. yani o arzu sehvet vs duygularini hissetmiyor cok istiyor farkindayim ama hissetmiyor adam ne yapsin. psikolog belki bu hislerin ortaya cikarilmasinda yardimci olabilir diye umutluyumDüzeltmek istemesi güzel ama şu var, en iyi doktordan da terapi alsanız, gene düzelecek olan sizsiniz , sizi doktor düzeltemez. İstek ve azim önemli o yüzden. Birileri beni düzeltsin diye değil de, ben düzeleceğim iyileşeceğim diye düşünmek lazım.
Ben de hep mutluluğu başkalarına bağladım, biri beni sevsin düzeleyim, hayatımda biri olsun düzeleyim diye düşündüm ama bunlar olunca da gördüm ki her şey gene bana bağlı.
tabiki oyle. esimdeki sorun tamamen arzularinin cok geri planda kalmis olmasi bana gore. yani o arzu sehvet vs duygularini hissetmiyor cok istiyor farkindayim ama hissetmiyor adam ne yapsin. psikolog belki bu hislerin ortaya cikarilmasinda yardimci olabilir diye umutluyum
Yoo, ben esim ve niceleri gayette yapiyor ev islerini. Etrafimda arkadaslarin eslerin hepside ev isi yapiyor, kendi çoçuklarini çok güzel bakiyorlar. Yani imkansiz yada çok az görünen birsey degil. Gayet olmasi gerken, normal birseydir.
bakın şimdi daha ne istiyorsun Allahtan belanı mı istiyorsun diyeceksiniz
ben olumlu ve olumsuz taraflarını yazayım...sonra kendi duygularımı yazayım sonra da kollarımı kavuşturup yorumları okuyayım
OLUMLU
1.eşim güzel yemek yapar,işten yorgun geldiğimde nöbetten çıktığımda mutlaka önüme sofra kurar,çayımı.kahvaltımı yapar hazırlar.
4.asla küfür etmez en sinirli anında bile ağzından tek bir olumsuz ,küfürlü,sinirli kelam çıkmaz o hep sakindir.
5.asla kadına kıza bakmaz,hiç kadın arkadaşı olmaz,seksi konuşmalar,videolar,filmler asla izlemez hatta ortak izlediğimiz bir dizide felan öpüşme sahnesi varsa kanalı değiştirir...
6. asla bana karışmaz ne istersem yapar istediğim yere giderim...(bknz.olumsuz 9)
OLUMSUZ
2. asla bir hobisi yoktur.(balıktutma,kitap okuma,arkadaşları ile gezme..v.s.) hiç bir şekilde uyumak dışında yapmaktan hoşalndığı bir şey yoktur.
3. arkadaşı yoktur...HİÇ
4. seks,cinsel istek,dokunma,duygusallık sıfır...yanlış duymadınız 0..hiç...ben unuttum sevişmeyi...11 yıllık eviliym 1 evladım var...benim zorumla meydana geldi.son 2 senedir cinsel hayat hiç yok.ev arkadaşıyız.(eşim 36 ben 33 yaşındayız)
6. evin faturaları,tamir edilecek mevzuları ile ilgilenmez hep ben dürterim,tamirlik durumları ben usta çağırır başında ben dururum
7. para harcamaktan ödü kopar,gıda olsun kıyafet olsun sosyal hayat kahve içmek v.s. olsun hiç bir yer bilmez para gitmesinden de korkar,beceremez de...ben zorla götürürüm.markete girdiğinde peynirin ucuzunu,zeytinin ucuzunu alır ,kendi gıdasında bile bir ağız tadı yoktur...
8. sanırım babası için canını verebilir...çocuğunu ve beni babası için çok kez arkasına atmışlığı vardır.
9.asla bana karışmaz istediğim yere giderim,istediğimle görüşürüm,hiç bir şekilde kıskanmaz...
beni sorarsanız...Artık yaşayan bir ölüyüm...işe gidip geliyorum...çocuğumla ilgileniyorum...evin işlerini yapmama gerek kalmıyor ki normalde yapıyorum ama o bu görevleri üstlenince onuda bıraktım...söndüm,bittim,yosun bağladım,nasırlaştım,robotlaştım...hayata küstüm..
çevrem karşımdaki insanlar harika bir kocan var aptalmısın,bir elin yağda bir elin balda,altında araba var sana karışmıyor....ama ayrıntıları bilmedikleri ya da düşünemedikleri için ya da burda yazılanlardan alışık olduğumuz gibi dayak yemediğim,alkol almadığı,karı kız ayağı olmadığı için onlara harika geliyor bu hayat...
ama ben açlıktan geberiyorumiyice içime kapandım,kimse ile görüşmüyorum ailemlede görüşmüyorum...
eşimin hayatında benim hiç bir söz hakkım yok,dinlemez yani,hele babasına laf ettirmez..
işin maddi boyutlarını dinleseniz oha buna nasıl sessiz kalıyorsun dersiniz en basiti kendi evimizi kiraya verdi,kirasını babası alıyor...
Olumlu diye saydıklarınızı okurken bu ilişki de kesin sex yok dedim. Eşiniz açığını kapamak için size karışmıyor, ev işlerini yapıyor. Siz kadın olarak hissedemiyorsunuz. Bu sa sizi depresyona sokuyor. Eşiniz tahminim erkeklere ilgi duyuyor. En azından kadınlara duymuyor. Fiziksel bir eksiklik mi hormonal problem mi? Bilemem. Gerçek kimliğini bastırıp evlenmiş. Toplumda ki statüsü için evli kalıyor. Siz bu evliliği bitirmelisiniz. Önce çift terapisi görebilirsiniz. Belki terapiste açılır eşiniz.bakın şimdi daha ne istiyorsun Allahtan belanı mı istiyorsun diyeceksiniz
OLUMLU
OLUMSUZ
3. arkadaşı yoktur...HİÇ
Kesinlikle bunun farkindayim.benim bosanamamak gibi bi korkum yok zaten esime bosanalim demiştim hic ısrar etmedi tek laf etmedi ...o zaten boşanır...Bu olumsuz maddeler sizde olsa idi eşiniz daha ziyade genel olarak erkeklerin bir çoğu eşini aldatmalara doymazdı.
Ne tuhaf değil mi?
Bu gerekçelerle erkek aldatsa ama mutlu değilmiş eşi kusurlu derler..Kadın sevgi açlığı ile ilgi gördugu birine aklı kaysa yollu olur.
Boşanma dilekçenizde deseniz ki..
Kocalik görevini yerine getirmiyor ben mutsuzum..
Mahkeme sizi hemen boşar..