Geçici bir süreçtir muhtemelen. Hala emziriyor musunuz?
Benim üst kattaki komşumun eşi çocuk 3 yaşına gelene kadar hiç yanaşmamıs bu tribe girdiği için ama arkadaşımda da suç var. Evine ne zaman gitsem bir tane beyaz askılı bodysi vardı üzerinde, altında da siyah çamaşır suyu damlayan eşofman
başına da alelade bir örtü baglardi. Nasıl da güzel bir kız ama zerre farkında değil. Saçları beline kadar sapsarı o kaşı gözü burnu estetik gibi. Birkaç kilo fazlası vardı sadece o da çok normal. Bir gram makyaj yapmaz cildi nasıl düzgün, epilasyon bile yapmıyordu tüyleri çıkmıyormus
kız elindeki bunca nimete rağmen kötü görünmeyi başaran ender insanlardan biri resmen bir de cirkin bir gözlük takıyor tam çirkin Betty.
Ara ara girdim bunun aklına. Bir gün evlenme yildonumleri yaklaşıyordu çiçekli böcekli şiirli bir hediye hazırlıyor. Eşini de tanıyorum böyle şeylere sinir olan biri. Kızım dedim bırak çiçeği böceği kendine bi jartiyer takımı al. Ayy olur mu ki falan. Kız dedim neden olmasın al sen. Birlikte beğendik güzel bir takım. Yıl dönümü günü eşi gelmeden makyaj çantamı kapıp gittim bunun evine
bir tane de mini elbise ve topuklu ayakkabı ayarladım. Saçlarını saldık, gözlüğü çıkardık, hafif güzel bir makyaj. Dizde bir elbise altına siyah jartiyer çorabı ve dantelli bodysuit. Taş oldu kız. Dedim seninki şok geçirecek hadi size good night
eve geldim. 15 dk sonra kapı çaldı, bir açtım bu! Kafada o dandik örtü, üstüne eşofman ve saçma bir gömlek geçirmiş. Lan dedim bu ne hal şaka mısın sen? Ya dedi pasta dağıtıyorum hahshs yildonumu pastası dağıtıyor elbisenin üstüne giymiş eşofmanı altında jartiyer var
insanın içinde olacak işte. Neyse fazla uzattım. Eşi gelmiş gece mükemmel geçmiş sabah bana nasıl teşekkür ediyor ilk defa orgazm bile olmuş o kadar detaya gerek yoktu gerçi ama
velhasıl o gün bugündür çatır çatır
diyeceğim o ki bu adam düzeldiyse herkes düzelir :)