İçimi dökmesem boğulacağım!

Hayir yazlari bizde kaliyor.
Şimdiden onun stresi basmış sizi. Öncelikle bu durumu çözmeniz lazım. Böyle bir gerçeğin varolduğunu kabullenmelisiniz. Çocuk hele ki.kız çocupu bebeği ve sizi eşinizden kıskanır. Onu kazanma yoluna gitseniz. Geleceği için stres yapıp eşinize yansıtıyor olabilir misiniz?

Yaptiklarimi saymaya kalmayacagim ama beni endise eden o degil beni endise eden esim temmuzun ortasinda 1 aylik izne ayrilacak ve bu izinde surekli ailesinin yanina gitmek isteyecek ve dunya masraf olacak cunku hic ama hic istekler bitmiyor. Yani kizi olayini takmiyorum bile ben onu oyle kabullendim ve vicdanim cok rahat kazanmak icin bir deveye hendek atlatmadigim kaldi. O yuzden dedim ya suan hazmedemedigim ailesinin beni salak yerine koymasi. Nasilsa bu kiz iyi niyetli sesi cikmaz bi yolarken. Peki niye boyle dusunuyorlar onu da soyleyeyim annesigilin evi cop ev gibiydi. Oturduklari koltuklar m.o kalmisti sanki. 2 sene once esime dedim uzuluyorum annelere istersen koltuk takimi alalim aldik. Mutfak dolaplari yoktu kaynanamin hersey yerlerdeyi kirli ve daginikti mutfaga girilmiyordu. Sadece eskiden koylerde olurdu ya raf gibi oyle kucuk bir sey vardi tezgahin ustunde. Bende heralde mutfak dolaplari olmadigi icin bu kadar kirli ve daginik bu mutfak acidim ve onuda yaptirdik esimle 1 sene once ama bu sene gittigimde ne goreyim mutfakta dolap var ama hersey yine yerlerde ve mutfak cok pis. Tiksindim nasil orda yemek yapiyor diye. Ben mutfaga su icmeye bile giremiyorum heryer heryerde. Acidim kisacasi uzuldum ve elimden geleni yaptim. Ama bir tesekkur bile duymadim belki ogluna etmistir bilemem belki oglunun yaptirdigini onun aklima geldigini dusunmustur. Kisacasi iyilik yaptim enayi gorundum.

Tayin isterken size sormadı mi ve bunlar baska şehirde yasanmiyormuydu anlamadığım olan bu sene içinde mi oldu yani geçen seneler sıkıntı yokmuydu. Eşiniz bırakıp bir kac ay gitmeniz lazım ki aile nasıl olunur anlasın. Gercı sizinde dediğiniz gibi. Bu adam eski eşinden de bu olaylar yüzünden boşanmış olabilir. Bu erkek aileler ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum

Tercihleri beraber yaptik ama acik olan yerleri yazdik ve cogunlukla Ankara vardi diger yerler iyi degildi. Esimin ailesi 3 saatlik mesafede bir ilcede. Biz ailesinden uzaktayken hic boyle degildi uzaktayken pek bulasmiyorlardi bize ya da ben farketmemistim bilemiyorum. Buraya gelince surekli aramalar surekli istekler yakiniz ya daha kolay esim yetisir doye dusundu kaynanam. Herseyin basi kaynanam. O yonetiyor evdelileri de. Esimi oyle yaglarki evin babasi esim sanki oraya gidince pervane pesinde kaz gelen yerden tavugu esirgemiyor aklinca. Digerleri cocuklarina esime verdigi kadar deger vermiyor. Cunku onlar calismiyor duzenli isleri paralari yok.

Gecen senelerde hic bir sikintimiz ve dogru duzgun tartismamiz bile yoktu. Cok nadir tartisirdik. Olan bu sene oldu.

Gecen senelerde hic bir sikintimiz ve dogru duzgun tartismamiz bile yoktu. Cok nadir tartisirdik. Olan bu sene oldu.
Yalnız siz tartışamıyorsunuz bile.
Ne demek eşyalara vurmak, fırlatmak.
Resmen sizi korkutup sindirmiş.

Peki siz bırakıp gitseniz eşinizi arkanızdan gelir mi yuvam dağılmasın diye yoksa umursamazmi

Yazık ediyorlar milletin gül gibi kızlarına
Adam ben buyum der mi canım,o zaman onları kim alır

Keşke bir şekilde ilk evliliğin bitme nedenini sorgulasaydınız... hadi kardeşi için yardım istemesini anlarım da dayı ne alaka... aile asalak gibi yapışmış, kolay kolay düşmezler üstünüzden

Evet,böyleleri o günü iple çeker,saati saatine sayar vallahi...

Şu durumu daha iyi olanın yardım etmek zorunda olması mantığından bıktım. Onun parası var o versin, o alsın, o ödesin... Eeeh! Saçmalık. İçimi sıktınız vallahi. Zor

Evet, para biriktirmelisin. Öfke kontrol sorunu da var eşinin. Büyük ihtimal işiyle ilgili. Büyükşehirdesiniz sanırım, yardım alsın ikna edin.

Keşke bir şekilde ilk evliliğin bitme nedenini sorgulasaydınız... hadi kardeşi için yardım istemesini anlarım da dayı ne alaka... aile asalak gibi yapışmış, kolay kolay düşmezler üstünüzden
Sorguladim her seferinde anlasamadik surekli tartisiyoduk dedi. Kadinda bunun gibi sivriymis sanirim. Dedigine gore oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…