İçimi dökmesem boğulacağım!

Maasi krediyi oder anca canim mecbur calisacagim. Bi de evi ustume yapti sana ev aldim diyor sanki tek kendi odeyecek bu kadar da arsiz .

Eşiniz safcamidir biraz temiz kalpli anlamında hani karsiisndakinin ne yaptığını anlamayacak cinsten hani çünkü baya kullanılıyor yani koca adam 2 çocuk yaparken esinizemi sormuşta hastanesi icin ondan para istiyor

Öylese ödesin hem maaşı yetmiyor hem başkalarına yardım etmeye kalkıyor iyi cesaret varmış borç batağına girer bu akılla sonra dayısı abisi gelir kurtarır Allah akıl fikir versin

Calismaliyim bi sene ucretsiz izindeydim ama yeni ev aldik inun kredisini odemeye baslayacagiz ben calismadan da olmuyor malesef
Ev kredisi mi ödediğinizi düşünerek avunacaksınız . Her kadın kendi ayaklarının üstünde durmalı kesinlikle ama kullanılıyor isebiraZ kendinizi çekin çalışma hayatından yine sonra devam edersiniz çalışmaya . Bu benim fikrim idi . Herkes hayat standartını yükseltmek ister elinde imkan ve güç var ise ama siz bir yerden sıkıp eş kişisi diğer yerden akıtıyor ise ha sıkmışsın ha sıkmamış. Sıfıra sıfır elde var sıfır . Sizin durumunuzu emin olun çok iyi anlıyorum. Ne yapsanız yaranamazsınız mecbur olarak bakılır her şey . Esıniz okkalı bir kazık yemediği sürece de ne yapsanız da düzeltemezsiniz.

Yazdıklarınızı okuyunca ben de ilk eşinin bu aileden kaçarak uzaklaştığını düşündüm. Keşke aynı şehre gitmeyip başka şehre gitseydiniz. Allah eşinize akıl fikir, size de sabır versin. Dayanılır gibi değil.

Yeni bir kampanyadan filan bahsedin mesela . Artık her eş yakın uzak demeden yaranmak ya da sırf eziyet olsun. Diye maddi yardım yapıyormuş herkese filan deyiverin. Bende bu kampanyadan faydalandım ve akrabalarıma maaşımdan yardım etmeye karar verdim deyin. İşin şaka kısmı ama mantıklı hareket edin

Çok iyi yaparsınız annenizle birlikte gitmekle.Birkaç gün sonra peşinize gelecektir eşiniz kızıda ikna edip.Bunaldım, daraldım ,benimde biraz hava almaya,akrabalarımla ve ailemle vakit geçirmeye ihtiyacım var deyin.Kıza da fazla bilenmeyin boş verin.Ergenlik çağında bir çocuk.Babasını kıskanıyor olabilir.(sizden ve bebekten.)

Kocanız saf ya da iyi niyetli değil bildiğiniz aileci.
Sizin ve bebeğinizin masrafları için para yok diye ağlayıp, altın bozdurmak zorunda kalırken, ailesi için yoktan var etmesi çakallık, terbiyesizlik.

Evi sizin üstünüze yaptıysa kredi borcu da sizin üstünüze olmalı. Ayrılırsanız tüm borç size kalacak, paşa rahat edecek.

Allah yardımcınız olsun. Er geç ayrılırsınız bence.

Nefrt edıyorum asalak kayınlrdan ve onları savunan ağlak analarından !

Acikca konusun. Bunlar bunlar beni rahatsiz ediyor, bu sekilde mutlu degilim vs diye..boyle giderse ayrilik vs diye..

Ahh ahhh oluyor işte böyleb
Bizdede aynı şeyler ama hep eşime
Diğer 3 çocuğa birşey yok
Erer tabi benim eşim.onlara göre trilyoner ya
Bayramın ilk günü KV konuşuyor eşim telde TV bozulmuş eşim diyor ki üzülme anne ben salondaki TV yollarım sana...ben de o sırada içeri girdim öyle konusuuo ki eşim aglicak sanki...KV hicbisiye demiyor olur mu oğlum evin eşyası sökülüp 600 km yola verilir mi diye
Diğer çocuklardan tık yok eder benim.esim trilyoner ya...diğer çocuklarına ihtiyacını hayatta söylemez hep benim eşime söyler...esimde zaten malum ...kadın akıllı diğerlerinin yapmayacagini biliyor eşime söylüyor ...bı gittik ankastre ocak aldırdı eşime...bir gittik yatak baza yi eşime yikacakti benim mudahelemle olmadı...yani liste uzayıp gidecek boyleee

Okurken sinirlerim bozuldu.
Neden hep alttan aliyorsunuz anlamiyorum.
Esinize sizi aşagilama hakkini kim vermis?
Lutfen kendinizi ezdirmeyin

Benim ailem beni, senin anan, kardeşin, dayın paramı yesin diye okutmadı,kendi ayaklarımın üzerinde durup kimseye muhtaç olmamam için emek verdiler, sende ailende bu saçmalığa devam ederseniz, gerekeni yapacağım deyin. Bu ne ya okurken bunaldım ben. Neden sesinizi cıkarmıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…