İçimi dökmesem boğulacağım!

Ağlasın dursun umursamayın siz de. Niye aciyorsunuz

Şimdilik susun ,kör dilsiz olun ,
Yeni alınan evin kredisi ne kadar ve ikinizin toplam maaşı nedir ?

Maas kartim bende ben havale yapiyorum onun kartina . Ama bundan sonra havale falan yapmicam. Ve bende her ay annemin hesabina belli bi miktar yatiracagim gun muhabbetine. Kurusu kurusuna bilir maasimi.

Maas kartim bende ben havale yapiyorum onun kartina . Ama bundan sonra havale falan yapmicam. Ve bende her ay annemin hesabina belli bi miktar yatiracagim gun muhabbetine. Kurusu kurusuna bilir maasimi.

Bu iyi bir fikir, biriktirin paranızı, eşinizde bir gelecek göremedim maalesef, en azından kenarda paranız olur. Ama gün için demeyin, tıkanırsınız bir süre sonra, sıkıştırır sizi sana ne zaman gelecek diye. Aileme yardım etmek zorundayım deyin

Kizi gelecek diye memlekete gidemiyoruz zaten ben gitmek istesemde surat asar. Bilemiyorum ne yaoacagimi.
Kızı kaç yaşında?Onu da götürmeyi teklif edin.Sizin ailenizi ve onların yaklaşımını görürse, kız da size karşı daha iyi olabilir.Bu öneriyi sunun eşinize.

Ailemin durumu iyi. Bunu biliyor inanmaz yardim ediyorum dersem.

Kızı kaç yaşında?Onu da götürmeyi teklif edin.Sizin ailenizi ve onların yaklaşımını görürse, kız da size karşı daha iyi olabilir.Bu öneriyi sunun eşinize.
Teklif ettim kendi de istemiyor kizi da.. ayyyy baba ooofff benim ne isim var oradaaa demis. Hem ben gezmek istiyorum demis. 13 yasinda.

Şu anlattıklarinz asla ama asla kabul edilebilir bişey değil anladığım kadarıyla kvnz biraz aklı bı karış havada cinsinden rahat biri gibi geldi bana para gelsinde oğlundan nasıl gelirse gelsin modunda seni okuttk subay ettk sende bize yapmak zorundasn diyor aklınca onuda tatlı dille yapıyor oğlunu karısından gözüne batmamak için az kurnaz değil çalışıyorsnz bide çekin resti ben eşim 25 yaşında ise girip çalışmayan kaynima harçlık verince bile yükseliyorm valla evinin rızkını ona buna hayır kurumu gibi dagitanlara uyuz oluyorum paranızı ayırın madem öyle siz ona karışmıyorsnz oda size karismasn birazda annenizn yanına gidip kafa dinleyin derim kendinizi de ezdrmeyin sizede emek veren bı anne baba var.

Ikimizin toplam maasi 10000 her ay krediye 5.600 odenecek. Tabi bakici parasi da var her ay.
Bu maaşla hem evin kredisini, hem bakıcı masrafını ödeyip geçirebilirseniz ne ala. Kaldı ki birilerine yardım etmeye gücünüz yetmez zaten.

Ohoo bende 40 yasindaki abisine para verince arar ara kiyameti kopardim. Gecen telefonu elimdeydi normalde pek karistirmam whatsappa baktim abisi 150 lora istemis covuklar hastaymis eski karima havale edicem demis. Benimko de para yok ama madem acil gondereyim demis. Bu da demis gelecek param var helince yatiririm . Esimde gerek yok fitre niyetine olsun demia. Ve bana hic bisey demedi. Demekki ben.laf edince gizli vermeye basladi.

Teklif ettim kendi de istemiyor kizi da.. ayyyy baba ooofff benim ne isim var oradaaa demis. Hem ben gezmek istiyorum demis. 13 yasinda.
İstediği kadar surat assın dursun eşiniz.O zaman ben gitmek istiyorum,siz baba kız takılın biraz deyin.Herkesin gönlünü yapacağım diye kendinizden ödün verdikçe, daha da istekleri bitmez insanların.Sonuçta,hem kimseye yaranamaz,hem de kötü bilinen siz olursunuz.

Bu maaşla hem evin kredisini, hem bakıcı masrafını ödeyip geçirebilirseniz ne ala. Kaldı ki birilerine yardım etmeye gücünüz yetmez zaten.
Benim esim eksiye girer yine yardim eder. Hatta diyor ki iyilik yapalim Allah verir karsiligi aciklamasi bu. Ben laf edince kotu oluyorum vicdansiz oluyorum.

Bu tür adamları borca sokacaksın ki başkalarına yardım edecek durumu kalmasın çocuk bir tanemi hemen ikinciyi yap iki tanemi üçüncüyü yap masraf artsın çalışma ayrıca ne çalışıyorsun kocan eve çoçuğa bakmak zorunda başka yere tayin isteyin dib dibe olunca böyle olur

Iste ozetlediniz aslinda. Bende aynen boyle dusunuyorum. Annemle gidecegim. Baba kiz takilsinlar . Babasi iste olunca kardesinin yani bebegin suratina bakmiyor benimle konusmuyor. Babasi eve gelince bebegi kucagina al8nca ne minnos bisey baba degil mi diyor benimle konusmaya basliyor. Cocukta olsa ikiyuzluluge gelemiyorum.

Suan buraya cakiliyiz 5 yil sonra anca. Ayni annem gibi konustun. Bende dedim bu adama cocuk mocuk verilmez askeri gibi emir veriyor. Alismis ya emretmeye emireriyim sanki ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…