• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dökmesem boğulacağım!

Akillanacagi yok esinin. Ayril ucretsiz izne. Kendin bak cocuguna. Kredinin miktarini bin lira kadar azaltsin yapabiliyorsa . Birak tek basina calisip yapamayacagini anlasin. En kotu eksilere girsin bir sure surunsun. Saga sola veremez o zaman. Hadi kardesi anladik da dayi nedir yani? Ben niye dayima para vereyim? Calissin. Gerekirse ek is yapsin.
Sacma sapan beklentiler..

Biz de şu an doğudayız. Eşim yakın bir yere tayin istemeyi düşünüyor. Konuyu okuyunca tırstım açıkçası.
Annem hep der ki kizim ne bana ne kaynanaya yakin ol. Aranda en az 6 7 saatlik mesafe olsun. 😂 Biz de 2 sene sonra sark gorevini bitiriyoruz. Bu sebepten olabildigince uzaklasacagiz iki taraftan da 😂 2. Sark gorevini bile yapabiliriz hatta 😋😊

Eşiniz safcamidir biraz temiz kalpli anlamında hani karsiisndakinin ne yaptığını anlamayacak cinsten hani çünkü baya kullanılıyor yani koca adam 2 çocuk yaparken esinizemi sormuşta hastanesi icin ondan para istiyor 😏
Biz yardim edelim Allah da bize yardim eder ama sanirim onun ailesine gelince boyle. Saf degil cok mantikli zeki cakaldir. Kolay kolay kandiramazsin ama vicdanlidir o da sanirim ailesine karsi olan bir vicdan

Ev kredisi mi ödediğinizi düşünerek avunacaksınız . Her kadın kendi ayaklarının üstünde durmalı kesinlikle ama kullanılıyor isebiraZ kendinizi çekin çalışma hayatından yine sonra devam edersiniz çalışmaya . Bu benim fikrim idi . Herkes hayat standartını yükseltmek ister elinde imkan ve güç var ise ama siz bir yerden sıkıp eş kişisi diğer yerden akıtıyor ise ha sıkmışsın ha sıkmamış. Sıfıra sıfır elde var sıfır . Sizin durumunuzu emin olun çok iyi anlıyorum. Ne yapsanız yaranamazsınız mecbur olarak bakılır her şey . Esıniz okkalı bir kazık yemediği sürece de ne yapsanız da düzeltemezsiniz.
Elbet yiyecek o kazigi Allah buyuk.

Yazdıklarınızı okuyunca ben de ilk eşinin bu aileden kaçarak uzaklaştığını düşündüm. Keşke aynı şehre gitmeyip başka şehre gitseydiniz. Allah eşinize akıl fikir, size de sabır versin. Dayanılır gibi değil.
Ankara da cok acik vardi acik olan yerlerin icinde calisma sartlari en iyi olan yermis de falan filan.. laf cok onda hemen hakli cikarir kendini. Benim ailemin orayi yazmadi guya kucuk sehirmis acik yokmus orda bahaneleri siraladi. Oysa aileme yakin olmak istemedi bende dedim bundan sonra madem benim aileme yakin olunmucak madem adil bir insansin seninkilere de yakin olunmayacak.

Çok iyi yaparsınız annenizle birlikte gitmekle.Birkaç gün sonra peşinize gelecektir eşiniz kızıda ikna edip.Bunaldım, daraldım ,benimde biraz hava almaya,akrabalarımla ve ailemle vakit geçirmeye ihtiyacım var deyin.Kıza da fazla bilenmeyin boş verin.Ergenlik çağında bir çocuk.Babasını kıskanıyor olabilir.(sizden ve bebekten.)
Pesimden gelecegini sanmiyorum kizi alip gelmez rahat edemez diye. Buyuk ihtimalle annemi de araya sokarak kendini hakli cikararak beni ikna etmeye calisir. Madem kurbanda sizinkiler toplanip gelecek bu yaz gitmeye gerek yok diyor kendince.

Kocanız saf ya da iyi niyetli değil bildiğiniz aileci.
Sizin ve bebeğinizin masrafları için para yok diye ağlayıp, altın bozdurmak zorunda kalırken, ailesi için yoktan var etmesi çakallık, terbiyesizlik.

Evi sizin üstünüze yaptıysa kredi borcu da sizin üstünüze olmalı. Ayrılırsanız tüm borç size kalacak, paşa rahat edecek.

Allah yardımcınız olsun. Er geç ayrılırsınız bence.
Krediyi kendi ustune cekti canim.

Ankara da cok acik vardi acik olan yerlerin icinde calisma sartlari en iyi olan yermis de falan filan.. laf cok onda hemen hakli cikarir kendini. Benim ailemin orayi yazmadi guya kucuk sehirmis acik yokmus orda bahaneleri siraladi. Oysa aileme yakin olmak istemedi bende dedim bundan sonra madem benim aileme yakin olunmucak madem adil bir insansin seninkilere de yakin olunmayacak.
Ailesine aşırı düşkün erkekler maalesef eşiyle ailesi arasında adil olamıyor, her zaman ailesinden yana tercih kullanıyor.

Okurken sinirlerim bozuldu.
Neden hep alttan aliyorsunuz anlamiyorum.
Esinize sizi aşagilama hakkini kim vermis?
Lutfen kendinizi ezdirmeyin
Sirf kavga olmasin huzurumuz kacmasin diye altta aliyorum. Esim cok agresif azcik tartisijca elini duvara vurur . Saatini duvara firlatir elinde ne varsa yere duvara firlatir bagirir. Bende acikcasi o manzaralarla karsilasmamak icin ve bebegim icin genelde alttan aliyorum.

Benim ailem beni, senin anan, kardeşin, dayın paramı yesin diye okutmadı,kendi ayaklarımın üzerinde durup kimseye muhtaç olmamam için emek verdiler, sende ailende bu saçmalığa devam ederseniz, gerekeni yapacağım deyin. Bu ne ya okurken bunaldım ben. Neden sesinizi cıkarmıyorsunuz?
Tepkileriyle bastiriyor beni sanirim kendime bile itiraf edemiyorum ama kavga edince cok baska insana donusuyor korkuyorum saga sola vuruyor herseyi firlatiyor.

Back