İçimi dökmesem boğulacağım!

Calismaliyim bi sene ucretsiz izindeydim ama yeni ev aldik inun kredisini odemeye baslayacagiz ben calismadan da olmuyor malesef
Bence çalışmasanız sizin sırtınızdan inerler daha mutlu olursunuz. Ya da maaşlarınızla kredi ödedikten ne kadar kalıyorsa o kadarını da harcayın. Çok para lazımsa eşiniz görümcenize kirayı vermesin.
Kadın çalıştı mı çok zengin olunduğunu düşünüyor cahil insanlar ve daha acınası durum onda hakları olduğunu düşünüyorlar.
Ablam aynı durumdaydı internet bankacılığını kapatmakla, kendine yeni banka kartları almakla başladı ama adam çıldırdı. İşin her tarafı sıkıntı.
Eşinizde merhamet yok da helal haram biliyorsa haram ettiğinizi söyleyin de belki bir işe yarar.
Ama bence yapabiliyorsanız, evin kredisini siz düşünmeyin ve ücretsiz izne ayrılın bir yıl daha. Fazla parası var o ki ödesin.

Harami helali bilir namaz da kilar Allah korkusu da var sorsan . Ama ben dedim hemde kaynanamlarin yaninda hakkim rizam olmadan kime geciyorsa haram olsun. Anlamistir herhalde.

Harami helali bilir namaz da kilar Allah korkusu da var sorsan . Ama ben dedim hemde kaynanamlarin yaninda hakkim rizam olmadan kime geciyorsa haram olsun. Anlamistir herhalde.
Anlamayan anlamıyor, inşallah siz ve çocuğunuz için en güzeli olur ve eşiniz sizi anlar, sizin duygularınıza ve düşüncelerinize sahip çıkar.

Inan biomiyorum niye gidemedigimi re

Rest cekemememin tek sebebi var o da bebegim. Esimdeki degisimde buraya geldikten sonra oldu. Egee boyle oldugunu bilseydim o resti coktan cekmistim.
Bebeğin için rest cekmiyon ama adam onun rızkını millete yediriyor ?

Bebeğin için rest cekmiyon ama adam onun rızkını millete yediriyor ?
Sorsan yedirmiyor benim bildigimde simdilik kirayi gorumceme veriyor arada da abisine vermis bi kac kere o da az mebla napiyim isteyince ac kalinca gormemezlikten mi geleyim diyor. Annesine babasina vermis mi bilmiyorum. Ama dayisina verdirmedim zaten bizde de yoktu. Oldu canim bir dayin eksik. Dugunumuze gelmemisler dogum yaptim bebek gormeye gelmemisler onlara para verceksin oyle mi. Benim gonlum razi degil eger verirsen benden gizli haram olsun dedim. Vermedi o yuzden kaynanam bayramda surat asti surekli laf soktu bana. Bejde dayanamadim laf soktum ev aldik biz asil simdi bizim destege ihtiyacimiz var. Koca koca adamlar evde oturacagina calissinlar dedim. Herkes buz kesti kimse benden boyle bir sey beklemiyordu. Esim de dahil kimse agzini acip bir sey demedi.

Çok iyi söylemişsin çalışabilir insanlar bir engeli yokken çalışmayıp millete kambur oluyor resmen lafını cekmeyecen böyle insanlardan

Çok iyi söylemişsin çalışabilir insanlar bir engeli yokken çalışmayıp millete kambur oluyor resmen lafını cekmeyecen böyle insanlardan
Bundan sonra anasini kuytu da sikistirip lafimi esirgemicem. Telefonda degil yuzyuze yapicam anlasin kadin ne kadar kararli oldugumu gerekirse gozunu de korkutacagim. Ama kadin benimle basbasa kalmamak icin caba sarfediyor vallahi.

Bundan sonra anasini kuytu da sikistirip lafimi esirgemicem. Telefonda degil yuzyuze yapicam anlasin kadin ne kadar kararli oldugumu gerekirse gozunu de korkutacagim. Ama kadin benimle basbasa kalmamak icin caba sarfediyor vallahi.
Farkında herşeyin de o yüzden o çabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…