İçimi dökmesem boğulacağım!

Evet. Evladınız ve onun geleceği için buna dur deyin lütfen.
2 gundur konusmuyorum pesimden ayrilmiyor mecburi durumlarda konusuyoruz . Yine tartisma sonrasi sesini yukseltti bende o gunden beri mecbur kalmadikca iletisim kurmuyorum kurmayacagim da boyle mesafeli daha mutluyum.

Evet. Evladınız ve onun geleceği için buna dur deyin lütfen.
Bende onun gibi bagirip cagirmalimiyim nasil dur demeliyim inanin bilemiyorum yapi itibariyle sakin bir yapim var oyle bagir cagir vur kir bir yapim yok ama boyle de eziliyorum fatkindayim. Saglikli bir yol bulmaliyim ama nasil

Öfke problemi olan eşinizi sinirlenmesin diye sürekli alttan alırsanız zamanla sizde hasta olursunuz.

Gitsin tedavi olsun, insan gibi konuşulacak hale gelsin, size de yazık.

Sadece şunu merak ediyorum eşinizin memleketine tayin isterken ne düşündünüz kayınvalide bebeğe bakar, ev var kirada oturmaz para biriktiririz mi neydi sebep? Keşke başka şehire tayin isteseydiniz, bizim de dünya kadar borcumuz var eşim memleketime tayin isteyelim ev de var kira ödemez para biriktirir borcu öderiz hem bebeğe de annem bakar bakıcı ellerinde kalmaz diyor uzaktan bakınca çok mantıklı geliyor söylediği ama işin içine girince öyle olmayacağını biliyorum yığınla akraba cahil insan topluluğu ile uğraşacağıma 1 yıl zorluk çekerim sonra rahatıma bakarım tayin istesem en az 3 sene orada olacağım 3 sene dayanamazsam ne olacak deyip istemedim. Sizin şu durumda yapacağınız en doğru hareket maaşınızı ayırmak, güne giriyorum derseniz bir yerlerde bekleyen para olduğunu bilir gevşek davranır abim ablam araba alacak tarzı bir sey deseniz oaranin gelmeme ihtimalini de düşünsün

Bende onun gibi bagirip cagirmalimiyim nasil dur demeliyim inanin bilemiyorum yapi itibariyle sakin bir yapim var oyle bagir cagir vur kir bir yapim yok ama boyle de eziliyorum fatkindayim. Saglikli bir yol bulmaliyim ama nasil
Bağırmayın ancak kararlı ve net konuşun. Eşiniz bağırmaya başladığında odadan, mümkünse evden çıkın.
Eşyaları kırmaya, atmaya başladığında polis çağırın.
Ciddiyim. Çünkü şimdiden önlem almazsanız çok değil 1 sene sonra çocuğunuz her şeyi anlamaya başlayacak ve yaşananlar onun minik kalbini yaralayacak, ürkütecek.

Eşiniz sizi ve çocuğunuzu düşünmeden saçma sapan davranmaya devam ediyor. Üstelik ilk evliliğinden ders almadığı gayet açık.
Demek ki eski karısını sindiremedi ve boşandı.

Yazacak pek alternatif yoktu esimin kendi bransinda benim istedigim yerler acik degildi. Hem buyuk sehir annemlerde ucakla rahat gelir giderler diye dusundum. Hem kendi de dediki annemlere arada haftasonlari gideriz yazinda rahat rahat sizinkilere gideriz 20 gunluk izni parcalamayiz daha rahat ederiz. Hemde kizi istanbulda onu daha rahat aliriz tatillerde daha rahat gelir. Yani esim beni kandirarark tamamen kendi rahatligini dusunmis oysa ben oyle anlamamistim. Kendince beni uyutmus. Allaha havale ediyorum. Kaynanam bebege bakmaz bagi bahcesi var. Hem baksa da ben istemem kendi gelecek yatili kalacak pesine de asalak gibi yasayan 3 cocugu gelecek rehin alacaklar evimi. Kene gibiler yani o derece gelme desen de gelecek tipler ..

O bagirmaya baslayinca baska odaya geciyorum kapiyi da kilitliyorum. O da ben gidiyorum disari diyor . Hic cevap bile vermiyorum . Boyke buyuk kavgamiz bu sene icinde tam 3 kere oldu. 3 unde de aynisini yaptim. Sonra hic bisey olmamis gibi gelir sarilir ben sensiz hicim zivanalari..

Ahh keşke ilk evliliğini bitirme sebebini güzelce öğrenip ona göre tavrınızı alsaydınız. O zaman belki de bukadar yakın bir yere tain istemezdiniz. Sana nefes aldıran huzur veren omzundaki yükü hafifleten bir evlilik göremiyorum. Bi kere her yaz tatilinde üvey kızınızla mı vakit geçireceksiniz? İnsan tatile çıktım diye sevinemez yeminle. Çünkü ailenize bile gidemiyorsunuz nasıl katlanıyosunuz nasıl bi sabır bu sabrettikçe daha beterini yaşıyorsunuz. Üvey kızın ayrı sorun eşin çok çok başka bir sorun. Neden duvarlara vuruyor saatleri kırıyor? Çünkü senin sesinin çıkmasını istemiyor senin haklı veya haksız olmanla hiç ilgilenmiyor. Sesini kesiceksin oturacaksın aşağı. Adam bunu istiyor psikolojik şiddet görüyorsunuz. Valla işe yaramış son derece haklıyken hakkınızı bile arayanaz duruma gelmişsiniz konu açmışsınız. Ama sizin gibi kendi ayakları üstünde durabilen bir kadın bunları yaşıyorsa hele ki bir öğretmen ; önceliği çocuklara herzaman hakkı gözetmeyi ve hakkını savunmayı kendine hedef edinmiş bir meslekteyken kocasından tırsıp buraya konu açıyorsa vah ülkemin kadınlarına.. yapacağınız hiçbişey yok. Çaresi yok. Tek çare yolu iletişimdir adam psikolojik şiddetle yolunu kapamış. Bağırsan çağırsan ne fayda duvara kalkan el sana kalkacak. Adam zaten daha önce boşanmış o restide çekemezsin. E okullar açılacak ailene dönsen eylülde zaten burda diye düşünür adam. Sevgi diyosunuz da sevgi bunun neresinde. Hem maddi hem manevi sömürülüyorsam ben buna sevgi dememki. Canım MAAŞ KARTINI AL. ADAM TEK BAŞINA YAPSIN YARDIMINI. O ELİNİ DUVARA BURDUĞUNDA SAATİ KIRDIĞINDA EVDEKİ TÜM EŞYALARI FIRLAT KIR. DELİ DELİYİ GÖRÜNCE SOPASINI SAKLAR SEN DAHA DELİ OL. O KAYINVALİDENİ ARA BİZDE PARA YOK DE AÇIK AÇIK SORUNUN ANA KAYNAĞIYLA KONUŞ BAŞKA TÜRLÜ DÜZELMEZ. KAYINVALİDENE KENDİNİ EZDİRMEYECEĞİNİ GÖSTERMEN LAZIM.

Canim onceki karisinin da ne yaptigi belli degil. Bosanali onca sene olmus.Biz nisanliyken nasil yalvatiyor esime bana don her sey biraktigin gibi neler neler bir suru mesajlar atti o donem.

Cok guzel dedim canim ama kaynanami arayip soylesem direk oglunu arayip yetistirir denendi ve goruldu. Maas kartim bende hic vermedim sofresini de bilmez. Ben ona havale yaparim o borclari oder. Ne bileyim evlilik dedigin ortak bir hayati paylasmaktir ben ailemden bunu gordum o yuzden hic biseyimi esimden sakinmadim.

Ben eşininde kaynınında evliliklerinin bu sömürücü aile yapılarından dolayı bittiğini düşünüyorum. Sen de aynı sınavdan geçiyorsun. Rabbim yardımcın olsun..

Asla yol yakinken yazdirmayin.
minizurafa Casper25
Bu tip durumlarda kocanın tavrı çok önemli. Onlar ne isterlerse istesin kocan yüz vermezse hicbir şey yapamazlar.

Ben de 8 ay önce annemi kaybettim ani bir şekilde. Cenazesine zor yetiştim. Ben doğunun bir ucu o batının diğer ucundaydı. Çok üzüldüm çok pişman oldum sık sık gidemedigime. Eşimin anne babası hayatta. Ölümlü dünya yakın bir yere gidelim dedim. Iyilikten maraz doğar mı onu da bilemiyorum.

Haklisin. Benim esim cok sakin yapilidir mesela. Oyle aileci bir adam da degil. Aksine hanimcidir bile diyebilirim ne o beni ezdirir ne ben onu. Ama o kadar vicdanli bir adam ki kimseye kiyamaz. Kendi ailesine de benim aileme de.. onun annesi benim de babam sıkıntı. Yakin sehirlerde yasamak bize cok zor gelir. Birbirimizi asla uzmeyiz kimse yuzunden ama yine de etkileniriz. Babam cok mukemmelliyetcidir, herseyi en iyi ben biliriim der. Evlendigimizden beri esimin is hayatina, yillik izinlerine bile mudahale etmeye calisiyor. Dogum yapacagim hastaneye bilr karisti Ben engel oluyorum tabiki. Kaynanam desen o da bizi para kaynagi goruyor. Bunun yani sira beni hala kabullenemedi. Kultur farki, ogluna kendi koyunden kiz alma istegi falan... istemedi beni yani. Anlasamayiz genel olarak. Esim de onun tavirlarinin onune gecer mesela. Ama yine de etkileniyoruz iste. Su an kendi anneme 1500 kaynanama 1000 km uzaktayim. Ama iki tarafa da tek ucakla acil zamanlarda gidebilirim. Inan boylesi daha huzurlu.

Kapıyı neden kilitliyorsunuz?
Sadece çocuk duymasın diye mi size saldırır diye mi?

Bulmuş işin kolayını ayyh
Öyle çatlaklar sessiz kızları bulur zaten,kendi sancağını gönderde tutmak için(özür dilerim konu sahibi)Benim görümcemle evlenseydi de görseydim ben onu,beyaz bayrak sallıyor mu sallamıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…