Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çok gittim doktora ama çözemedimAslında haklılar tek başına gidebilirsiniz doktor ilk muayene için eşi istiyor çünkü ona diyor ki bazı özel durumlar ve tedavi yöntemi olacak yani kan ilk gecede gelmeyebilir bunu kabul ediyor musun diyor eş kabul ederim derse tedaviye başlıyor ama çoğu zaman kan geliyor diye ekliyor bu yazdım diye sakın bana laf etmeyin çünkü toplumda ilk gece ve kan çok önemli doktor riske girmek istemiyor sonuçta bunun için eşini boşayan çok insan var.
bilmiyorum yeşil merdek otunu götürünce onu yakacakmış öyle dedi pek inanmadım tabi demezar kiminmiş?
Böyle bir adamla yenemezsiniz tabi. Burda bile vajinusmus yüzünden sizi suçlu çıkaracaklar nerdeyse.ben çok gittim doktara ama bir türlü yenemedim
ben boşanmyı istedim eşim istemiyor kesinlikleİyi eğlendiniz mi üyeler
Konu sahibi, kocanızın ne istediğinin önemi yok, ondan size hayır gelmez. Siz bir an önce ayrılın bu adamdan.
Adam olsa dört yılda size destek olur sorununuzu çözerdiniz.
kafam çok karışık hem boşanmak istiyorum bi tarafımda vazgeçiyor evdeki tek görevim evin hizmetçisiyimBöyle bir adamla yenemezsiniz tabi. Burda bile vajinusmus yüzünden sizi suçlu çıkaracaklar nerdeyse.
Doktora defalarca gittim, kocam gelmiyor tedavi için destek olmuyor diye yazmışsınız.
Niye gençliğinizi heba ediyorsunuz.
İstemesin, mahkeme de mecbur boşanacak. Onun keyfini mi beklemeyi düşünüyorsunuz?ben boşanmyı istedim eşim istemiyor kesinlikle
evet vajinismu olarak açmıştım ama diğer olaylar yok tuBu konuyu sanki daha önce okudum ama bugün açılmış
biraz tehdit etti seni ve kendimi öldürürm diyeİstemesin, mahkeme de mecbur boşanacak. Onun keyfini mi beklemeyi düşünüyorsunuz?
Vazgeçmenize sebep olan ne peki?kafam çok karışık hem boşanmak istiyorum bi tarafımda vazgeçiyor evdeki tek görevim evin hizmetçisiyim
Önce kendini öldürsün, tövbe estağfurullah.biraz tehdit etti seni ve kendimi öldürürm diye
işte bende öyle büyük paralar vermedimYasak bu tarz konular. Ama sizden bu tip Şeyler için para isteyen kimselere inanmayın.
telefonuna dokunsam hemen panik oluyor şifreli telefonu asla bakmama izin vermezÖnce kendini öldürsün, tövbe estağfurullah.
Sorununuz için çözüme yanaşmıyor, ne yapmanızı bekliyor. Başka iş var bunda. Aldatma kısmı doğru olabilir ama kadınla mı şüpheli.
o kadar çok caresizim ki bir yerlerden çıkış yolu bulmaya çalışıyorumBu arada büyü işini falan bırakın konu sahibi. Çaresizlikten yapıyorsunuz belli ama çareniz bu değil