- 26 Şubat 2014
- 1.891
- 5.556
Otu iciyor muyuz, jel kivamina getirip suruyor muyuz hocam? Bunlar onemli
Atlete sürüyoruz, atlet önemli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Otu iciyor muyuz, jel kivamina getirip suruyor muyuz hocam? Bunlar onemli
Hahahah Ben de epey yedim de senin kadar da degil Uzulme senin 5 senede aldigini burda 1 senede alanlar varKonuyu ıkı kere actım yanlıslıkla bırının ıcerıgını sıldım dıye ban yedım bu 5yılda 50.banım
Kız deme öyle bak geliyor ban
Sorma ya valla ya çenemi tutamıyorum yada dalgadan atıyor benı ıcerıHahahah Ben de epey yedim de senin kadar da degil Uzulme senin 5 senede aldigini burda 1 senede alanlar var
Bence boxer atletten daha dogru cevaplar verirdi ama neyse hoca sensin en iyisini bilirsinAtlete sürüyoruz, atlet önemli.
Onu gectım de mune gelene kadar 10sayfa falan dalga gececegız gıbı duruyorEee şey... Ateşte yemeğim vardı ben gideyim usulca
Yok yoooook hoca değilim aman efendim ne münasebet. Hem birkaç bin lira almadan da her şey söylenir miBence boxer atletten daha dogru cevaplar verirdi ama neyse hoca sensin en iyisini bilirsin
Mune bir demet ban otuyla geliyor sankiOnu gectım de mune gelene kadar 10sayfa falan dalga gececegız gıbı duruyor
Hic acimiyor da ha Neyse yine de mudurumuz bas tacidir. Seviyoruz kendisiniSorma ya valla ya çenemi tutamıyorum yada dalgadan atıyor benı ıcerı
Aslaa Belese olur mu hic ? Hakkin neyse alirsin tabikiYok yoooook hoca değilim aman efendim ne münasebet. Hem birkaç bin lira almadan da her şey söylenir mi
Bir insanın evlilik terapisti ve doktorlar varken bu tarz şeylere itimat etmesi üzücü.
Bugün havandasin, hep böyle gül ve güldür tosiacığımKim gidip doktoru dinleyecek bla bla konuşuyor anca, okuyup üfletmek daha güzel, hemen içi açılır insanın