ben eşimi seviyorum heralde oda beni seviyordur.Vazgeçmenize sebep olan ne peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben eşimi seviyorum heralde oda beni seviyordur.Vazgeçmenize sebep olan ne peki?
Ooo sakladığı bir şey var bellitelefonuna dokunsam hemen panik oluyor şifreli telefonu asla bakmama izin vermez
Çare sizde, sizi ona bağlayan ne var. Yazık değil mi bu yaşlarınıza.o kadar çok caresizim ki bir yerlerden çıkış yolu bulmaya çalışıyorum
Eşiniz sizi sevse evliğiniz için çözüme yanaşırdı.ben eşimi seviyorum heralde oda beni seviyordur.
ailem de öyle diyor bi türlü kopamıyorum nedense halbuki kendi ayakklarımın üzerinde duran birisiyim ona ihtiyaçım yok aslında ama nedense kopamıyorumEşiniz sizi sevse evliğiniz için çözüme yanaşırdı.
var da ne olduğunu bulamadımOoo sakladığı bir şey var belli
Çare sizde, sizi ona bağlayan ne var. Yazık değil mi bu yaşlarınıza.
O zaman ayrılın.işte bende öyle büyük paralar vermedim
ama psikologlara ve doktorlara çok para verdim ama maalesef sonuç olumsuz hep
o kadar para verdin de doktoırlara ne oldu diyor
atlet değildir o bence dondur donatlettende nasil anlayacaksa kim oldugunu
doymadiniz dolandirilmalara yani
şu bir kaç ay daha bi bekleyeceğim bakalım ne olcak hoca büyüyü bozdurmazsan 5 ay sonra ayrılacaksınız dediO zaman ayrılın.
Uğraşmayın.
sorun bende ama hiç denemiyoruz bile ilk başlar birbirimize vakit çok ayırırdık ama şimdi o zamanı bile bana ayırmıyorGerçekten anlayamadığım için soruyorum. Vajinismus ilişkiye girememe sorunu değil mi?
Neden eşim hiç bana yaklaşmıyor diyorsunuz yaklaşsa da bir şey olmayacak sonuçta değil mi? Yani sorun sizde aslında. Samimiyetle burda ne demek istediğinizi anlayamadığım için soruyorum bunu.
Para almak için öyle derler inanmayın.şu bir kaç ay daha bi bekleyeceğim bakalım ne olcak hoca büyüyü bozdurmazsan 5 ay sonra ayrılacaksınız dedi
ben zaten büyüyü varsa bozdurmak için hiç birşey yapmadım zaten sadece eşimin giysisinden beni aldalttığını nasıl anlayacak acaba göreceği bayan kim onu merak ediyorumPara almak için öyle derler inanmayın.
Inanmayın böyle şeylereben zaten büyüyü varsa bozdurmak için hiç birşey yapmadım zaten sadece eşimin giysisinden beni aldalttığını nasıl anlayacak acaba göreceği bayan kim onu merak ediyorum
insan inanmıyorda yine de kafasında soru işareti kalıyorInanmayın böyle şeylere
Kadının dna sı bulaşmış mı diye bakacak galibaatlettende nasil anlayacaksa kim oldugunu
doymadiniz dolandirilmalara yani
Bunların çoğu şarlatan.insan inanmıyorda yine de kafasında soru işareti kalıyor
O konuda haklısın.insan inanmıyorda yine de kafasında soru işareti kalıyor