- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Sabah erken kalk. Başla öğlen olmadan yarılarsin bile. Baslamadgn sürece canın istemezEvim pislik yığını değil. Akşama kadar oturup kadın programları da izlemiyorum. Sadece ince temizlik derler ya onu yapamıyorum.
Çalışmıyorum evdeyim 7 aylık evliyim. Eşimle problemlerimz oldu ailesi zaten başlı başına problem. Ailemin kulağına gitti üzüldüler o sıralarda anneannem rahatsızlandı herkes toplanıp memlekete gitti zaten üzgündü insanlar bide bana üzüldüler.
Neyse düzeldik eşimle sakince konuşmayı başarabildik beni anladı ailesi konusunda hak verdi ve bir daha üstüme gelmeyeceğini söyledi. O aralarda evi çok saldım içimden hiçbişey yapmak gelmiyor resmen elim kolum kalkmıyor. Bugünlerde iftara misafir alacağız bi yerden başlamam lazım ama hiç içimden gelmiyor. Yapsam bi yandan dağılıyor bi yeri toparlarken diğer yerler dağılıyor. Çamaşır ütü derken ve bunları düşünürken bunaldım epeysiz güzel hanımlardan destek istiyorum..
Her zaman mükemmel kadın?Bana göre bir kadın her zaman mükemmel olmalı.gerek üstü başı kendi bakımı bilgisi yeteneği evi işi hatta kocasıyla ilişkisi. Dışını sık bir günde yap herşeyi
Bende öyleydim hatta senden beter ama hergun düşünüyordum ben yapmasam kim yapacak eninde sonunda yine ben yapacam bari tam batmadan daha beter olmadan biraz yukumu hafifleteyim. Ve sağolsun eşimde çok anlayışıydı bu konuda haftada iki gün tatili vardı her hafta derdi bugün temizlik yapalım yarında güzelce gezelim yorgunluğumuzu atalım o öyle yapınca herşeyi yapıyordumÇalışmıyorum evdeyim 7 aylık evliyim. Eşimle problemlerimz oldu ailesi zaten başlı başına problem. Ailemin kulağına gitti üzüldüler o sıralarda anneannem rahatsızlandı herkes toplanıp memlekete gitti zaten üzgündü insanlar bide bana üzüldüler.
Neyse düzeldik eşimle sakince konuşmayı başarabildik beni anladı ailesi konusunda hak verdi ve bir daha üstüme gelmeyeceğini söyledi. O aralarda evi çok saldım içimden hiçbişey yapmak gelmiyor resmen elim kolum kalkmıyor. Bugünlerde iftara misafir alacağız bi yerden başlamam lazım ama hiç içimden gelmiyor. Yapsam bi yandan dağılıyor bi yeri toparlarken diğer yerler dağılıyor. Çamaşır ütü derken ve bunları düşünürken bunaldım epeysiz güzel hanımlardan destek istiyorum..
Benimdeiçimden hiçbişey yapmak gelmiyor
Iftara misafir almaniz sartmydi siz bu durumdan yeni cikmisken bir sure uzanip kafa dinleseydiniz keske 3 5 gun hic bisey sizin morelinizden daha kiymetli degildirÇalışmıyorum evdeyim 7 aylık evliyim. Eşimle problemlerimz oldu ailesi zaten başlı başına problem. Ailemin kulağına gitti üzüldüler o sıralarda anneannem rahatsızlandı herkes toplanıp memlekete gitti zaten üzgündü insanlar bide bana üzüldüler.
İzledim ve motive oldumŞu temizlik avcilari var ya onu izle. Temiz evi bi daha temizletti bana.
İnşllah rayına oturur bana umut verdiniz çok teşekkür ederimaç bi hareketli muzık evde dans et cidden iyi geliyo.
eşinle aranı düzeltıysen iş tamamdır bence , ailesi kısmına takılma emin ol yasamayan yok hele bir de yakın oturuyosunuz . yenisin daha rayına oturur.. önemli olan eşinle arana soğukluk girmesin.
Ah çok teşekkür ederim size kıyamam hamiş olduğunuzdan :)) galiba sıcaklardan ve moral bozukluğundan. Çok teşekkür ederim yorumunuz içinBen geleyim hemen bi yandan utü bi yandan bulasik camasirrbaska ne lazimmdiii
Şaka bir yana sicaklardandir. Bende de oluyor gecen 1 bardak yikamaya üşendim ya kavanozla su içtim
Çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi uygulayacağımÖnce dağınıklık varsa onu toplayarak başlayın. Ev derli toplu olsun. Bekleyen ütüler varsa onu halledin. Ertesi gün evin günlük temizliğini yapın. Hareketli bir müzik açın hem dans eder hem işinizi yaparsınız. Sonraki gün en az eşyası olan odadan ince temizliğe başlayın. Rahat rahat birer gün (bir günde 2 oda da temizlenebilir) tüm odaları temizleyin. 3 ya da 4 güne bir tekrar genel temizlik yapın. Ne yazık ki bir yeri temizlerken diğer odalar en azından koridor, banyo, mutfak tekrar kirleniyor. Tum odalari bitirdikten sonra sırayla balkonlar, mutfak, banyo ve tuvaleti halledin. Şimdi size uzuuun geliyor biliyorum ama bir başlasanız arkası gelir.
Kadın mükemmel olmalı, ev mükemmel olmalı fikrine katılmasam da derli toplu, ortalama bir temizliği olan ev sizi de mutlu hissettirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?