İçimden hiç iş yapmak gelmiyor

Evet aynen öyle beni iyi analiz ettiniz :) çok teşekkür ederim bi silkelendim evi az buçuk elden geçirdim :)

Kendinizi güzel motive etmişsiniz bana da güzel bir örnek oldu teşekkür ederim. Eşim destek olmaz sanmıyorum çünkü zaten yoğun calısıyo kendim halletmeye calısıcam:)

Kendinizi güzel motive etmişsiniz bana da güzel bir örnek oldu teşekkür ederim. Eşim destek olmaz sanmıyorum çünkü zaten yoğun calısıyo kendim halletmeye calısıcam:)

Enerji verecek bir müzik açın,camları sonuna kadar açın,saçları klasik temizlik yapacak abla topuzuna dönüştürüp besmeleyle başlayın,hallolur gider.
Oruç musunuz bilmiyorum fakat ben normal zamanlar temizlik aralarında kendimi kahve yada dondurma molasıyla ödüllendiriyorum,o da beni mutlu ediyor :)
Allah kolaylık versin

Allah yardımcın olsun canım
Eşin yoğun çalışıyor sen 2 çocuğun herşeyine yetiyorsun bundan âla mükemmel olunmaz zaten
Süslenmekle 10 çeşit yemekle mükemmel olunmaz anca egolu olunur
Aminnnnnn çok teşekkür ederim Allah hepimizi yardımcısı olsun kimsenin hayati kolay değil ki hepimiz bir mücadele içindeyiz zaten hele kadin olarak koştur kostur yaşıyoruz hayati bir de mikemmel olup herseye yetisicem hicccc umrumda olmaz.
Şu an durumum bunu gerektiriyor boyle yaşıyorum valla beğenmeyene işte kapi iste sapı modundayim

Mühim olan mutlu olmak zaten. Allah çocuklarınızı size bağışlasın bugünler de unutulur :)
Aminnn insallah bu aralar cok mutlu olduğum söylenemez ne yalan soyliyim cok cok zor bir oğlum var beni delirtmeye cok yaklaştı hani insan kendini cikissiz hisseder ya ben o durumdayım her yerde rezil olmaktan insanlarin bize bakmasindan yoruldu ruhum
O yuzden esinle ailenle kayin ailenle olan sorunlari oncelikle halletmeye bak ev temizlenir hic dert etme rahmetlik ananem derdi ki suyun alip gitmedigi kir mi var kızım gönlüne keder düşürme yeter şimdi düşünüyorum da cok cok hakli
Aç bir müzik oynak olsun valla supurge vileda bezi kaptim mi halledersin sen yeter ki sorunlarını çöz mutlu olmaya bal gerisi hallolur

Eşimle olan problemimi hallettim ama kayınaile ile bugün çözsem yarın aynı olur ne kadar iyi olmaya calıssamda olmadı olmuyor çok cahil çiğ insanlar. Acaba enerjimi onlar mı sömürüyor diyorum ama artık onlara dış kapının mandalı gözüyle bakıyorum :) bugün evi bayağı elden geçirdim içim biraz da olsa rahatladı. Allah yardımcınız olsun çocuk büyütmek zor olsa gerek o yüzden çocuğum olmasına soğuğum sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…