Yeni evli ve mutsuz

Uzun uzun yazmaya gerek yok, adam sizi sevmiyor. Bilin ona göre adım atın. Daha iyisini hak ediyorsunuz.

Ciddi ciddi konuşunca sizi anlamıyor mu? Yani bu tavrı neye güvenip yapıyor bu adam? Seni bilerek üzüyorsa ki görünen o ciddiye almıyordur seni. Üstelik üzüldüğün için işi bitse de gelmiyorsa evlilikte sorun vardır. Taktik falan düşünmeyin boşa sizin evden bi gitmeniz bi olay çıkarmanız lazım. O da yaramazsa boşa gitsin milletin işiyle evlensin madem

Denedim bilerek yaptığımı bildiği için birşey demiyor. Ayrıca işine geliyor, çıkıp gezmeye gidiyo😒
Hiçbir tavsiyeyi kabul etmiyorsunuz. Sadece bir defa denerseniz tabi ki anlayacak. Siz gerçekten başkalarıyla plan yapıp mutlu olmanız lazım. Bir kere nispet gibi bunu yapıp bir sonrakinde o planı bozunca ağlarsanız olmaz tabi ki. Planları sürekli bozan siz olacaksınız. Sanki onunla değil de başkasıyla gezdiğinizde daha mutlu olduğunuzu göstereceksiniz.

Tamirle alakalı değil saçma olanda bu zaten. Elinden her iş geliyor diye sazan gibi kullanıyo herkes
Eşin sazan olmak istiyor sazan değil, önceliği sen değilsin. Evlenmek isterken sendin şimdi başka şeyler. Kandırma kendini

Adam sizi çözmüş hiç bir tribinizi yemiyor. Zaten askinizdan öldüğü de yok anlaşılan. Size tavsiyem defalarca denediginiz halde duzelmiyorsa yol yakınken bu manasız evliliği bitirmeniz. Çünkü insan hayat arkadaşını herkesten ve herşeyden geri planda tutuyorsa orda bir dusunmek lazım. Diğer türlü kendinizi yer durursunuz

Yeni evliyim, çok uzun süre birliktelikten sonra evlendik. Herşey çok güzeldi taki düğünde kadar. Eşimin evlilik sonrası davranışları beni çıldırtıyor. İkimizde yoğun çalışıyoruz hafta içi birbirimizi görmüyoruz bile, sadece hafta sonlarımızı birlikte geçiyor. Daha doğrusu geçiremiyoruzz.. Herzaman planımız olur hafta sonu için, gezme yeni yerler keşfetmek gibi (düğünden önce olduğu gibi). Ama evlendikten sonra herzaman işi çıkıyor haftasonu. Biri arar "aa hakan buraya gelebilirmisin" "hakan yardım edermisin",.. eşim hayır gelemem başka planım var demiyo. Anında bizim planımızı iptal ediyor. Bu beni aşırı üzüyo.. Bana gelince, o tarihte olmaz işim var diyo ama başkalarına gelince tamam olur diyor. Müsait değilim diyemiyor. Aylardır sürekli bunun tartışmasını yaşıyoruz. Okadar bıktımki.. düğünden öncesi benim için herkesi iptal ederdi ama şimdi tam tersi. Tabiki yardım ihtiyacı olana gidecek, arada bir olabilir böyle şeyler benim için hiç sıkıntı değil, ama hemen hemen herhafta veya 2 haftada bir bu şekilde. Rutine bağladık resmen.. Dün yine aynı şey oldu ve zehir oldu günüm.. Çevreside onun artık bekar olmayıp, evli olduğunu kavrayamıyormu anlamıyorum... mahallenin babası sanki😡 Madem böyle bi insandın düğünden önce neden göstermedi bu yüzünü? Neredeyse evlendiğim için pişman olucam.. Çok seviyorum biliyorum başka insanalrıda kıramıyor ama ben? Ben ne oluyorum.. başkaları üzülmesin ben üzüleyim.. Dünden beri ağlıyorum yine aynı şey oldu, tam gezmeye gidecekken hoopp başka biyere gitti. Bazen beni, eşi olarak veya ailesi olarak görmediğini düşünüyorum. Neden evlendin ozaman..!
Nasıl davranacağımı bilmiyorum bu şekilde davrandığı zaman. Küsüyoruz birkaç gün sonra özür diliyo hop sonra yine aynı şey. Çekip gitmek istiyorum.. Bu durumu güzel bir şekilde çözmek istiyorum, kaç kez konuştum olmuyo bu şekilde..
Bir özürle ya dakonuşmayla düzelmeyecek belli ki.
Araç kullanmayı biliyorsan eşin başkasının yardımına gideceği vakit araç bana lazım deyip alın, çıkın planınızı tek başına uygulayın, eğlenin dönün eve.
Küt diye ortada bırakılmayı hissetsin, zorla empati kursun bakalım nasıl olacak.

Yeni evliyim, çok uzun süre birliktelikten sonra evlendik. Herşey çok güzeldi taki düğünde kadar. Eşimin evlilik sonrası davranışları beni çıldırtıyor. İkimizde yoğun çalışıyoruz hafta içi birbirimizi görmüyoruz bile, sadece hafta sonlarımızı birlikte geçiyor. Daha doğrusu geçiremiyoruzz.. Herzaman planımız olur hafta sonu için, gezme yeni yerler keşfetmek gibi (düğünden önce olduğu gibi). Ama evlendikten sonra herzaman işi çıkıyor haftasonu. Biri arar "aa hakan buraya gelebilirmisin" "hakan yardım edermisin",.. eşim hayır gelemem başka planım var demiyo. Anında bizim planımızı iptal ediyor. Bu beni aşırı üzüyo.. Bana gelince, o tarihte olmaz işim var diyo ama başkalarına gelince tamam olur diyor. Müsait değilim diyemiyor. Aylardır sürekli bunun tartışmasını yaşıyoruz. Okadar bıktımki.. düğünden öncesi benim için herkesi iptal ederdi ama şimdi tam tersi. Tabiki yardım ihtiyacı olana gidecek, arada bir olabilir böyle şeyler benim için hiç sıkıntı değil, ama hemen hemen herhafta veya 2 haftada bir bu şekilde. Rutine bağladık resmen.. Dün yine aynı şey oldu ve zehir oldu günüm.. Çevreside onun artık bekar olmayıp, evli olduğunu kavrayamıyormu anlamıyorum... mahallenin babası sanki😡 Madem böyle bi insandın düğünden önce neden göstermedi bu yüzünü? Neredeyse evlendiğim için pişman olucam.. Çok seviyorum biliyorum başka insanalrıda kıramıyor ama ben? Ben ne oluyorum.. başkaları üzülmesin ben üzüleyim.. Dünden beri ağlıyorum yine aynı şey oldu, tam gezmeye gidecekken hoopp başka biyere gitti. Bazen beni, eşi olarak veya ailesi olarak görmediğini düşünüyorum. Neden evlendin ozaman..!
Nasıl davranacağımı bilmiyorum bu şekilde davrandığı zaman. Küsüyoruz birkaç gün sonra özür diliyo hop sonra yine aynı şey. Çekip gitmek istiyorum.. Bu durumu güzel bir şekilde çözmek istiyorum, kaç kez konuştum olmuyo bu şekilde..
Eşinizin tasmasını bir salın önce, çıkın gezin , tozun asla eşinize gel bile demeyin göreceksiniz kendi sizin peşinizden koşacak, biraz umursamaz olmak zorundasınız, kaçan kovalanır...

O dışarı çıktığı zaman siz de oturup onu evde mi bekliyorsunuz? kendi planınızı oluşturun , hatta o plan yapmadan hiçbir plan yapmayın sadece kendinize plan yapın. umarım düzelir , evli olduğunun farkına varabilir ama sanki köprü dayı ilişkisi gibi.

Bu davranışı bitene kadar gerekirse yüzüne bakmayın. Demek ki konuşma ile çözülmüyor.
Ablası kendi gidemiyormuymuş alışverişe. Çok sinir oldum.
Tamir işi varsa çağırsınlar usta, ne alaka kocanız ya?

X