- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
Aaa bu ben :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa bu ben :)
Evet aynen öyle beni iyi analiz ettiniz :) çok teşekkür ederim bi silkelendim evi az buçuk elden geçirdim :)Yeni evlisiniz çok fazla dağınıklığınız olmaz.
Yaşadığınız sorunlardan dolayı biraz çökmüş elinizi eteğinizi çekmişsinizdir herşeyden.
Bir silkelenin kendinize gelin.
Şöyle bir süpürün silin.
Sonra rutine bindirirsiniz. İki kişinin dağınıklığı çok olmaz. Çamaşırı ütüyü çok biriktirmeden halledersiniz.
Olur oturur rayına.
Allah mutluluk versin
Kendinizi güzel motive etmişsiniz bana da güzel bir örnek oldu teşekkür ederim. Eşim destek olmaz sanmıyorum çünkü zaten yoğun calısıyo kendim halletmeye calısıcam:)Hayatın her alanında liste yaparak çalışmak beni çok motive ediyor.
Temizlikten önce liste yapıyorum,
Mesela;
Salon: halıyı sil,perdeyi yıka, kitaplığı temizle
Yatak odası: kışlıkları kaldır,baza ve gardırop düzeni vs.
Sonrasında temizlik için alacağım malzeme listesini çıkartıyorum.
Bebeğim olduğu için her gün bir oda olacak şekilde temizlik yapıyorum,
Halıları ve koltukları oğlumla sildik, eğlenceli oldu
Camları ve perdeleri eşim halletti sağolsun
Mutfak için erkenden kalkıp yaptım ve bir buçuk gün sürdü
Ben oğlumu da fazla aksatmamak ve çok yorulmamak için yavaş yavaş yaptım bahar temizliğini.
Gerçi yine de epey yoruldum ama neyse,temiz evin kokusu ve yapılacaklar listesinin yanlarına tik koymak epey mutlu ediyor :)
Sizde eşinizden destek alarak her gün bir odayı temizleyin,yeni gelin evi bebek doğana kadar çokta kirlenmiyor zaten,halledersiniz inşallah
Kolay gelsin :)
Kendinizi güzel motive etmişsiniz bana da güzel bir örnek oldu teşekkür ederim. Eşim destek olmaz sanmıyorum çünkü zaten yoğun calısıyo kendim halletmeye calısıcam:)
Aminnnnnn çok teşekkür ederim Allah hepimizi yardımcısı olsun kimsenin hayati kolay değil ki hepimiz bir mücadele içindeyiz zaten hele kadin olarak koştur kostur yaşıyoruz hayati bir de mikemmel olup herseye yetisicem hicccc umrumda olmaz.Allah yardımcın olsun canım
Eşin yoğun çalışıyor sen 2 çocuğun herşeyine yetiyorsun bundan âla mükemmel olunmaz zaten
Süslenmekle 10 çeşit yemekle mükemmel olunmaz anca egolu olunur
Aminnn insallah bu aralar cok mutlu olduğum söylenemez ne yalan soyliyim cok cok zor bir oğlum var beni delirtmeye cok yaklaştı hani insan kendini cikissiz hisseder ya ben o durumdayım her yerde rezil olmaktan insanlarin bize bakmasindan yoruldu ruhumMühim olan mutlu olmak zaten. Allah çocuklarınızı size bağışlasın bugünler de unutulur :)
Eşimle olan problemimi hallettim ama kayınaile ile bugün çözsem yarın aynı olur ne kadar iyi olmaya calıssamda olmadı olmuyor çok cahil çiğ insanlar. Acaba enerjimi onlar mı sömürüyor diyorum ama artık onlara dış kapının mandalı gözüyle bakıyorum :) bugün evi bayağı elden geçirdim içim biraz da olsa rahatladı. Allah yardımcınız olsun çocuk büyütmek zor olsa gerek o yüzden çocuğum olmasına soğuğum sanırım :)Aminnn insallah bu aralar cok mutlu olduğum söylenemez ne yalan soyliyim cok cok zor bir oğlum var beni delirtmeye cok yaklaştı hani insan kendini cikissiz hisseder ya ben o durumdayım her yerde rezil olmaktan insanlarin bize bakmasindan yoruldu ruhum
O yuzden esinle ailenle kayin ailenle olan sorunlari oncelikle halletmeye bak ev temizlenir hic dert etme rahmetlik ananem derdi ki suyun alip gitmedigi kir mi var kızım gönlüne keder düşürme yeter şimdi düşünüyorum da cok cok hakli
Aç bir müzik oynak olsun valla supurge vileda bezi kaptim mi halledersin sen yeter ki sorunlarını çöz mutlu olmaya bal gerisi hallolur
Tükenmişlik sendromu
Evet bu durumdan nasıl kurtulabilirimTükenmişlik sendromu
Canım valla bilmiyorum ki hayattan zevk alamıyorum bende. Kelin ilacı olsa keşkeEvet bu durumdan nasıl kurtulabilirim