Hürrem mi Mahidevran mı :(

Bu durumlara direkt maruz kaldığınızda siz nasıl mücadele ettiniz?

ben anlatayım mı, bir kere ben hiçkimseye karşı vazgeçemem havasında olmadım istisnası şu an oğlum, kv bir gün bana, eşimin ve annemin de olduğu bir ortamda tabi o zaman nişanlıyız, herseyine katlanırım diye başlayan bir cümle kurdu, tepem attı neyime katlanıyosunuz katlanmayın ekmeğim aşım sizden gelmiyo taktığımız bir yüzük oda takıldığı gibi çıkar kimseyi kelepçelemedim dedim

Bu erkekler sapla samani karistiriyor anne abla ayridir eş ayridir. Bunlar birbirine rakip biri yerine digeri tercih edilecek insanlar degillerdir. Cunku kulvarlar farkli. bir insan annesiniyle olan sevgisi muhabbeti farklidir karisiyla olan cok farklidir ama goruyorum ki nisanliniz bu ayrimi yapamayip herksi bir kefeye koymus. Siz gayet guzel konusmussunuz. Tabiki ozelinizi gidip onlara anlatmamasi lazim. Nisanlinizin tepkisi cok yersiz. Bundan sonra izleyeceginiz yolda tamamen size kalmis.

Aslında daha önce de benzer konular olunca,
'Bak bizi birbirimiz ile bir mücadeleye sokuyorsun farkında olmadan. Kimse kimsenin rakibi değil, emin ol öyle bir niyetim de yok' diye defalarca açıkladım halbuki :KK43:
Cevabınız için teşekkür ediyorum.

bence de ortada daha evlilik yokken ve olaylar daha şimdiden böyleyken ben ilerisini düşünemiyorum ohoo evlenince ailesiyle ilgili çok şey yaşarsın ve eşinin bu ailesine düşkünlüğü hemen kıyaslamalar aileyi seçmeler ya çok tuhaf ciddi bir şekilde düşünmeniz gerekiyor sırf seviyorum diyip evlenmeyin sakın herşey düşünün.:KK25:

Ayrıldınız mı yani şimdi..kayınvalidenin baskın çıkmaya çalışması hoş olmamış. Bu işlerde baştan tavrını koymalıydın..hani gel ama kendin geliyomuş gibi yap diye diretmesi saçma olmuş sen kukla mısın? Nişanlınla neyr karar verirseniz onu yaparsınız, ama madem gittin tahammül edicektin alıcağını da aldırmışsın zaten nişanlına bişey demeseydin, zaten nişanlılık dönemi en hassas dönemdir, bu dönemde ailesi hakkında söleyeceğin kötü sözler eleştriler asla kaldırılamaz. Evlendikten sonra bi nebze kaldırılabilir ama yine de ailesine düşkün erkek bir süre sonra laf ettirmiyor.

Geri adim atma derim. Nisanlin ailesinin doldurusuna cok gelen ana kuzusu hala. Sultan suleyman olamaz bu sartlarda. Geri adim atarsa bekle atsin. Senin kiymetini bilmeyecek biri ile yuva kurma derim. Hep 4. Sirada olacaksin evliliginde de. Ilk siralarda degil cunku annesi ve kardesleri var.

Gorumcenin de isi gucu yok. Cani sikildikca sizin evliligi elestirip ortaligi karistirir.

Su hareketi cok begendim. Gitmen ve en pahali magazalardan alisveris yaparak kendini sakinlestirmeye calisman. Tabi nisanlina zarar olmus ama olsun.

Ana kuzusu ile zor. Cok politik olacaksin. Bu evliligi istiyorsan. Hep ailesini cok sevdigini soyleyip alttan alta oyacaksin. Ama bu da zor. Insan boyle seylerle ugrasirken benliginden cikiyor . allah yardimcin olsun. Insallah orta yolu bulur mutlu olursunyz.

Arkadaşım çok teşekkür ederim, ne kadar detaylı yazmışsınız.
Evet, zaten gün içinde iş vs. derken zihnimiz yoruluyor. Bir de bunların güç savaşlarıyla mı uğraşacağız. Halbuki ilk zamanlar çok normal ve samimi yaklaşıyordum. Ama son günlerde politik olmaya da çalıştım fakat çok yorucu bir süreç. Sürekli bir diken üstündelik. Halbuki hayat bu kadar meşakkatli olmamalı.

Bu arada dün gece birkaç bayram yetecek kadar eşya aldım, mağazalara girdim girdim çıktım. Hatta giyip denediklerimin farklı renklerini de aldım. :KK48: Aslında bunun altında başka bir neden daha yatıyordu. Düğün yapıcaz diye kendi eşyamızdan vs. kısıyor, söz konusu başkaları olunca yiğenlerinin özel okul taksidine kadar ödüyor. Madem öyle dedim, işte böyle :KK48:

sen hatalısın,kv dıyecektınki ben nışanlımdan bişey saklamam,sizin aradığınızı ve sızı kırmamak için geldiğimi sölerim dicektın,onlarla zevklerın uyşmaz normal,hakkın,ama bunu onlara dıceksın,zevkleırmız farklı sızı kırmak istemıyorum gibi gibi,nişanlına gelınce çok ağır olmuş,gerilmiştir,ailesi ne dıyor bılmıyoruz,ilişkiniz dinamiğinide,ama sen tercıh yapmak durumunda bırakmadın bence,buna benzer bişey yaşadım,hiç öel bişey demediğim halde,erkeklerde sanırım dırek buna kayıyor,benı tercıhe zorluyor gıbı,ve dan dıye böle bır savunma yapıyor,boşver,gitsin,

Tercih yap diyen mi oldu ona?

Yoo, hiç anmadım bile halbuki ..

Ayrıldınız mı yani şimdi..kayınvalidenin baskın çıkmaya çalışması hoş olmamış. Bu işlerde baştan tavrını koymalıydın..hani gel ama kendin geliyomuş gibi yap diye diretmesi saçma olmuş sen kukla mısın? Nişanlınla neyr karar verirseniz onu yaparsınız, ama madem gittin tahammül edicektin alıcağını da aldırmışsın zaten nişanlına bişey demeseydin, zaten nişanlılık dönemi en hassas dönemdir, bu dönemde ailesi hakkında söleyeceğin kötü sözler eleştriler asla kaldırılamaz. Evlendikten sonra bi nebze kaldırılabilir ama yine de ailesine düşkün erkek bir süre sonra laf ettirmiyor.

Evet, şuan bittiğini aileme bile söyledim.
Arıyor açmıyorum telefonu, akşam konuşalım diye mesaj atmış 'Hayır' diye cevap verdim.
Resmen şuan araftayım :KK43:

Arkadaşım çok teşekkür ederim, ne kadar detaylı yazmışsınız.
Evet, zaten gün içinde iş vs. derken zihnimiz yoruluyor. Bir de bunların güç savaşlarıyla mı uğraşacağız. Halbuki ilk zamanlar çok normal ve samimi yaklaşıyordum. Ama son günlerde politik olmaya da çalıştım fakat çok yorucu bir süreç. Sürekli bir diken üstündelik. Halbuki hayat bu kadar meşakkatli olmamalı.

Bu arada dün gece birkaç bayram yetecek kadar eşya aldım, mağazalara girdim girdim çıktım. Hatta giyip denediklerimin farklı renklerini de aldım. :KK48: Aslında bunun altında başka bir neden daha yatıyordu. Düğün yapıcaz diye kendi eşyamızdan vs. kısıyor, söz konusu başkaları olunca yiğenlerinin özel okul taksidine kadar ödüyor. Madem öyle dedim, işte böyle :KK48:
Hakkınızda hayırlısı olsun. Bence doğru karar vermişsiniz. Evlendikten sonra daha çok anneci oluyor böyle tipler.

sen hatalısın,kv dıyecektınki ben nışanlımdan bişey saklamam,sizin aradığınızı ve sızı kırmamak için geldiğimi sölerim dicektın,onlarla zevklerın uyşmaz normal,hakkın,ama bunu onlara dıceksın,zevkleırmız farklı sızı kırmak istemıyorum gibi gibi,nişanlına gelınce çok ağır olmuş,gerilmiştir,ailesi ne dıyor bılmıyoruz,ilişkiniz dinamiğinide,ama sen tercıh yapmak durumunda bırakmadın bence,buna benzer bişey yaşadım,hiç öel bişey demediğim halde,erkeklerde sanırım dırek buna kayıyor,benı tercıhe zorluyor gıbı,ve dan dıye böle bır savunma yapıyor,boşver,gitsin,

Cevabın için teşekkür ederim arkadaşım,
Evet, bu otomatik pilotta olan bir savunma mekanizması galiba.
Hayır diyebilmeyi de öğrenmeliyim sanırım.

Çok doğru bi tespit:KK9: adam evlenecek yaşa gelmiş hala başkalarının ağzıyla konuşuyor.karakterli adam dolduruşa gelmez bence.kendi eğrisiyle doğrusuyla düşünür.beni de nişanlıyken kendi annem sürekli fiştekliyordu(bu kelime de çok güldürüyor beni :rolleyes:) ama ben hı hıı öyledir deyip geçiyordum

Fiştekliyor :KK70::KK70::KK70:
Çok şekersiniz.
Benimki de 35cik yaşında henüz :KK70:

ben anlatayım mı, bir kere ben hiçkimseye karşı vazgeçemem havasında olmadım istisnası şu an oğlum, kv bir gün bana, eşimin ve annemin de olduğu bir ortamda tabi o zaman nişanlıyız, herseyine katlanırım diye başlayan bir cümle kurdu, tepem attı neyime katlanıyosunuz katlanmayın ekmeğim aşım sizden gelmiyo taktığımız bir yüzük oda takıldığı gibi çıkar kimseyi kelepçelemedim dedim

Uuuuw çok iyi :KK68:

kaynanam bi gün bana Hürrem gibisin hahaha :KK66:) dedi bende evettt dikkatli ol ozaman dedim :KK66:)))) yüz ifadesi değişti bu seferde ben hahahahahah :KK66:)))

bence de ortada daha evlilik yokken ve olaylar daha şimdiden böyleyken ben ilerisini düşünemiyorum ohoo evlenince ailesiyle ilgili çok şey yaşarsın ve eşinin bu ailesine düşkünlüğü hemen kıyaslamalar aileyi seçmeler ya çok tuhaf ciddi bir şekilde düşünmeniz gerekiyor sırf seviyorum diyip evlenmeyin sakın herşey düşünün.:KK25:

Evet, çok haklısınız. Ama çok da zor bir durum aslında.
Cevabınız için teşekkür ediyorum.

Uzun uzun yazıp bu konuları bize okutup vaktimizi alıyorsunuz ama doğru olanın ne olduğunu siz de biliyorsunuz.
Ben nisanlinizi takdir ettim zira o kendisine ve ailesine değer veriyor. Ya siz?
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim, evet biliyorum :KK43:

BENCE KENDİN OL..

BAK ONLARA DA KALMADI BU DÜNYA..

BU HAYAT KISA YAŞAMIN TADINI ÇIKAR

Teşekkür ediyorum ..

X