• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hükümetin Reklamları

ne demesini bekliyorsunuz biz bu ülke için ne yaptıkki deyip
alçakgönüllü olmalarını mı?

arkadaşım iyi hoş diyorsunda peki sen gerçekten bunları yaparken menfaatleri yok mu sanıyorsun?
daha haziran ayındaki olaylar da kimdi %50-%50 diye bizi birbiirimize düşman etmek isteyen?madem %50 si var o zaman neden %100 ne hizmet?açıklayayım sana,ceplerine o aldıkları ihaleden dünya kadar para giriyor,senden benden kestikleri vergilerden metro metrobüs yapıyorlar,ama onca vergi almalarınaa rağmen,neden toplu taşıma ücretleri bu kadar pahalı madem hizmet bu madem yarar bu??ben açıkcası menfati yoksa iş yapmaz diyorum!ve yapılan hizmetler de öyle kimsenin gözüne sokulmaz!hala daha bu konuda ısrar ediyorum!çünkü kim başa gelmiş olursa olsun ülkesinin insanlarının yararına bişeyler yapmalı!Atatürk de bu ülke için onca şey yapmış,nerde gördünüz ben bu ülkeye bunu bunu yaptım dediğini (yani kendini göklere yerlere sığdıramadığını)ben yaptım ben yaptım da ,babasının hatrına mı yapıyor ?

Son düzenleme:
arkadaşım iyi hoş diyorsunda peki sen gerçekten bunları yaparken menfaatleri yok mu sanıyorsun?
daha haziran ayındaki olaylar da kimdi %50-%50 diye bizi birbiirimize düşman etmek isteyen?madem %50 si var o zaman neden %100 ne hizmet?açıklayayım sana,ceplerine o aldıkları ihaleden dünya kadar para giriyor..senden benden kestikleri vergilerden metro metrobüs yapıyorlar,amaaa onca vergi almalarınaa rağmen,neden toplu taşıma ücretleri bu kadar pahalı madem hizmet bu madem yarar bu??ben açıkcası menfati yoksa iş yapmaz diyorum!ve yapılan hizmetler de öylee kimsenin gözüne sokulmaz!ben yaptım biz yaptık yaaa babasının hatrına mı yapıyor allah aşkına

Kaç bin TL maaş alıyolar...Maaşının yanı sıra götürdükleri de malum...O maaşı da çalışarak haketmek gerektiğinden, kimse hayır hayrat için hizmet için birşeyler yapmaz... İhaleler sülaleye, akrabaya, eşe dosta hısıma veriliyor...E onların da cepleri doluyor...Yeter gereksiz yere övgüye boğmalar... Peygamber misali tapınmalar... Azcık da olsa açılmayacak sanırım milletin gözü.

Kaç bin TL maaş alıyolar...Maaşının yanı sıra götürdükleri de malum...O maaşı da çalışarak haketmek gerektiğinden, kimse hayır hayrat için hizmet için birşeyler yapmaz... İhaleler sülaleye, akrabaya, eşe dosta hısıma veriliyor...E onların da cepleri doluyor...Yeter gereksiz yere övgüye boğmalar... Peygamber misali tapınmalar... Azcık da olsa açılmayacak sanırım milletin gözü.

al benden de o kadar!olan bizim gibi fakir fukaraya oluyor
öğrenciyim ve yemin ederim her ay 70 tl akbil parası vermekten içim gidiyor...madem ülkesini ve insanlarını(!) bu kadar düşünüyor bu hükümet ve yanlıları ee biz neden istediğimizi yiyip içemiyoruz?neden sefilce yaşıyoruz?neden sürekli zam üstüne zam yiyoruz?????yazık günah değil mi ?hala herkes başka yerlerden gözlemliyor olayları!

bu arada ne kadar maaş alıyolar bilen var mı
ben başbakanın 17000 tl aldığını duydum
milletvekilleri ne kadar alıyo acaba merak ettim

13 700 tl idi en son ama hem emekli m.vekili maaşı hem de çalışan vekil maaşı alıp 20 000 i geçen varmış...c.başkanı da 39 900 küsür dü en son.başbakan 150 bin li.ra yıllık maaşnın yanı sıra bi de sorgusuz sualsiz harcayabildiği örtülü ödenek var...

Son düzenleme:

milletvekilleri aldıkları parayla (yanlış hatırlamıyorsam 10 bin tl üstü) geçinemedikleri için zam almışlardı en son :) şuan ne kadar olduğunu hatırlmaıyorum..
ülkemizde bir öğretmen maaşı da 1600 -2000 arası
biz mühendisler ise 1500 hatta 1000 tl ye çalışan bile var..ah aahhh

Sınava iki ay kala getirilen alan sınavı belası yüzünden atanamadım.Çıkarılan yasalarla babamın emekliliği 5 yıl uzadı.10 bin liradan fazla öğrenim kredisi borcum var.İşim yok,kafayı yemek üzereyim.Bizim özelde okuyacak paramız yoktu.Türkiye'de okuduk,başımızı açtık.Başım kapalı olduğu için okuyamadım demesin kimse.Kapının önünde örtünüzü çıkardığınız zaman kimse üniversiteye giremezsiniz dedi mi ? Bana demedi.Evet,her seferinde içim kan ağlayarak açtım ama ben oraya ilim öğrenmeye gittim.Kolayı seçmedim,kaçmadım.Çabaladım ve okudum.

45 lira su faturası geliyor harcadığımız su 28 liralık,gerisi vergi.Hala görünümüyor bunlar pes ! Ne yaşanması gerekiyor daha ? Cidden şaka gibi.

Sınava iki ay kala getirilen alan sınavı belası yüzünden atanamadım.Çıkarılan yasalarla babamın emekliliği 5 yıl uzadı.10 bin liradan fazla öğrenim kredisi borcum var.İşim yok,kafayı yemek üzereyim.Bizim özelde okuyacak paramız yoktu.Türkiye'de okuduk,başımızı açtık.Başım kapalı olduğu için okuyamadım demesin kimse.Kapının önünde örtünüzü çıkardığınız zaman kimse üniversiteye giremezsiniz dedi mi ? Bana demedi.Evet,her seferinde içim kan ağlayarak açtım ama ben oraya ilim öğrenmeye gittim.Kolayı seçmedim,kaçmadım.Çabaladım ve okudum.

45 lira su faturası geliyor harcadığımız su 28 liralık,gerisi vergi.Hala görünümüyor bunlar pes ! Ne yaşanması gerekiyor daha ? Cidden şaka gibi.

işte öyle bi göz boyadılarki maşallah kimse bunları göremiyor...

işte öyle bi göz boyadılarki maşallah kimse bunları göremiyor...

23 yaşına gireceğim 8 yıldır başörtülüyüm.Lisedeyken okul gezilerine gidememe dışında hiçbir sorunum olmadı benim.Yeter artık,gündeme gelmesinden ısıtılıp ısıtılıp sunulmasından illallah geldi.

milletvekilleri aldıkları parayla (yanlış hatırlamıyorsam 10 bin tl üstü) geçinemedikleri için zam almışlardı en son :) şuan ne kadar olduğunu hatırlmaıyorum..

500 tlden aşağı ev yok... 3 kişilik bir aileyi düşünüyorum da... hadi anne baba 1000 er TL maaş alsın...1500 TL kalır geriye 500 e evkirası dersek ki 1+1 evler bu fiyattan başlıyor.. doğalgaz, su, elektrik faturası hadi aşırı aşırısı idareli kullandılar 500 TL giti...1000 tl de yol 2 kişinin yol parası, mutfak masraflarını çıkarsak kişisel ihtiyaçlara nerdeyse kalmıyor para falan...:50: Onlar hala geçinemesinler aldıkları parayla...

13 700 tl idi en son ama hem emekli m.vekili maaşı hem de çalışan vekil maaşı alıp 20 000 i geçen varmış...c.başkanı da 39 900 küsür dü en son.

ülkenin durumundan başlarsak hiç çıkamayız
devlet yine iyi özele göre öğretmen maaşları 2000üstü diye biliyorum

benim özelde çalışan arkadaşlarım var 1200 -1600 arası maaşlara 6 gün çalıştırıyolar hem de ek mesai yaptırıp onun parasını da vermiyolarmış sabahtan başlayıp akşam dokuza ona kadar çalışıyolar
istanbulda hem de hepsi de iyi bölümden mezun dili yurtdışı deneyimi olan insanlar
üzücü gerçekten
eve bile çıkamıyolar 3-4 kişi ev tutuyolar pahalı olduğu için en az 750 kira istanbulda

maaş konusunda da normalde başbakan ve cumhurbaşkanının maaşını az buldum ben açıkçası ama gizli ödenek vs ile çok daha fazla oluyodur heralde
çünkü merkez bankası başkanının maaşı 30000li birşeymiş
o otuz alırken başbakanın 17bin alması ilginç geldi

milletvekili maaşlarını da çok buldum
üstelik bunların çoğu normalde de geliri yüksek kesim zaten

hem çalışan ve hem emekli maaşı nasıl alınıyo onu pek anlayamadım
yasal mı bu yani

Son düzenleme:

Sınav ücretlerini de unutmamak lazım ben de kpssye girecem alan için yds sınavına 50 tl yatırdım, kpss geçen sene 120 tl idi bu sene ne kadar olur Allah bilir. İşsizlik yetmiyormuş gibi sınavlara da dünya kadar para yatırıyoruz ki bu en basiti.

Sınav ücretlerini de unutmamak lazım ben de kpssye girecem alan için yds sınavına 50 tl yatırdım, kpss geçen sene 120 tl idi bu sene ne kadar olur Allah bilir. İşsizlik yetmiyormuş gibi sınavlara da dünya kadar para yatırıyoruz ki bu en basiti.

2012 yılında iki sınav 55 tl idi,2013 yılında 3 sınav 120 lira idi öğretmenlere...:ssz: Gerçekten çok çok fazla.Hele kalemlerdeki''Emeğiniz emanetimizdir.''yazısı hepten delirtmişti beni.:27:

bkz : 2010 Kpss fiyaskosu

ydsye ben de giricem iş için istiyolar
50tl yatırınca benim de gücüme gitmedi değil

50 tl çok değil mi ya sınav için
20-30 tl olsa daha iyi olurdu
ne masrafı varki onlara

benim özelde çalışan arkadaşlarım var 1200 -1600 arası maaşlara 6 gün çalıştırıyolar hem de ek mesai yaptırıp onun parasını da vermiyolarmış sabahtan başlayıp akşam dokuza ona kadar çalışıyolar
istanbulda hem de hepsi de iyi bölümden mezun dili yurtdışı deneyimi olan insanlar
üzücü gerçekten
eve bile çıkamıyolar 3-4 kişi ev tutuyolar pahalı olduğu için en az 750 kira istanbulda

maaş konusunda da normalde başbakan ve cumhurbaşkanının maaşını az buldum ben açıkçası ama gizli ödenek vs ile çok daha fazla oluyodur heralde

yasal mı bu yani

C.başkanın da aynı şekilde kullandığı bi para var diye biliyorum eğer artarsa görev bitimi teslim ediyor.A.Nejdet sezer öyle yapmıştı.Ödeneklerle gayet az olmuyor...Yasal evet.

bu nasıl bi yazı siz başınızı açıp okumuşsunuz,başkasıda inancı gereği başını açmak istemememiştir ve bu yüzdende okuyamamıştır
yani sen açtın başını,okula gittin,herkes başını açmak zorundamı,sizinle aynı düşünmek zorundamı?
ne kadar çok kişi bu yüzden okuyamadı,resmen hakaret etmişsin,neden açıp okumadınız diye,işin kolayına kaçtığını nasıl anladın öyle
hiçte için kan ağlayarak açmış görünmüyorsun başını,nerdeyse teşekkür edeceksin başörtüyü kaldırdıkları için ilginç...

500 tlden aşağı ev yok... 3 kişilik bir aileyi düşünüyorum da... hadi anne baba 1000 er TL maaş alsın...1500 TL kalır geriye 500 e evkirası dersek ki 1+1 evler bu fiyattan başlıyor.. doğalgaz, su, elektrik faturası hadi aşırı aşırısı idareli kullandılar 500 TL giti...1000 tl de yol 2 kişinin yol parası, mutfak masraflarını çıkarsak kişisel ihtiyaçlara nerdeyse kalmıyor para falan...:50: Onlar hala geçinemesinler aldıkları parayla...
zaten şunları düşündükçe ayrıca sinirlerim geriliyor...

üzücü gerçekten

yasal mı bu yani
yasal olmasa bile bi torba yasası çıkar :1: aaa bi bakmışınn yasal olmuş :P

23 yaşına gireceğim 8 yıldır başörtülüyüm.Lisedeyken okul gezilerine gidememe dışında hiçbir sorunum olmadı benim.Yeter artık,gündeme gelmesinden ısıtılıp ısıtılıp sunulmasından illallah geldi.

zaten tek ellerindeki kuvvet dini sömürmek değil mi?
daha ççookk gelir gündeme
benim teyzemin arkadaşları da okumak için başlarını açtılar..ne kaybettiler?hiç bişey,sonuçta ibadet Allah ile kul arasında olmuyor mu?yaradan biliyor senin içini dışını.kula ne bundan?

Son düzenleme:
ydsye ben de giricem iş için istiyolar
50tl yatırınca benim de gücüme gitmedi değil

50 tl çok değil mi ya sınav için
20-30 tl olsa daha iyi olurdu
ne masrafı varki onlara

Çok tabi. Yds neyse de ben geçen sene kpssye 120 tl yatırınca içime oturmuştu resmen:36::36:

2012 yılında iki sınav 55 tl idi,2013 yılında 3 sınav 120 lira idi öğretmenlere...:ssz: Gerçekten çok çok fazla.Hele kalemlerdeki''Emeğiniz emanetimizdir.''yazısı hepten delirtmişti beni.:27:

bkz : 2010 Kpss fiyaskosu

Şaibesiz sınav mı var canım elleriyle şifreli kitapçık hazırlamış bi kurum ne kadar güvenilir olabilir ki:47:

Back