• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hükümetin Reklamları

bu kadarı da mide bulandırıcı ama....

az önce denk geldim bir tanesine (down sendromlu olan) ...herkesi, herşey kullandınız ama meleklere dokunmayın, çekin pis ellerinizi üzerlerinden..tiksindim, bir kez daha nefret edip kurtulmak için dua ettim...

Şimdi dönüyor starda.."Yarınlara güvenle" bakıyorlarmış...
Yazık..Cidden çok yazık.

Evleri köprü altı olan, soğuktan donarak, açlıktan ölen onca çocuğa hakarettir bu.

Bugün bu reklamlardan bir tanesini gördüm Atatürk ve ailesiyle ilgili olanı :53:hani şu geçmişe sahip çıktıklarını söylediği reklam

pesss dedim yani pess milliyetçi olduklarını idda etmiyorlar mı birde sinirden patladım:47:

Konya'da oturup Ankara'da okuyan hanım kızımız için başka bir hesap yapacağım şimdi ben.Bu kızın dersi sabah 9'da başlasa en geç 8'de Ankara'ya varmış olması gerekir.Bunun için de Konya'dan 6'da trene binmesi,dolayısıyla 4 gibi uyanıp hazırlanmaya başlaması gerekir.Aynı hesabı eve dönüş için yapalım,öğleden sonra 4'te dersi bitse 5'te trene biner.7'de Konya'ya ulaşır.Akşam 8'de evde olur.Artık o saatten sonra,gününün yarısını yolda geçirdikten sonra,akşam 8-4 arası uyur mu,yemek mi yer,ders mi çalışır kendisi bilir.:ssz:

Bugün bu reklamlardan bir tanesini gördüm Atatürk ve ailesiyle ilgili olanı :53:hani şu geçmişe sahip çıktıklarını söylediği reklam

pesss dedim yani pess milliyetçi olduklarını idda etmiyorlar mı birde sinirden patladım:47:

başbakan mitinglerde de hep Atatürk ten ve onun için yaptığı şeylerden bahsediyo
ama İnönüye bi gıcıklığı var

reklamda ne diyo ben hiç denk gelemedim bu reklamlara tvde

Eki Görüntüle 1013543 Eki Görüntüle 1013544 Eki Görüntüle 1013545 Eki Görüntüle 1013546 ıcraatten bahsedılırken usenmeden resımlerı cekmek ıstedım 08.03.2014 bugun cektım karanlıkta olanıda dun aksam saat 19.05 cektım aynı seyı ısyerındekı akp lere soyledım ben sabah aksam evımın yanındakı copu gormek kokusunu cekmek zorundamıyım dedıgımda belıdeye baskanı bursuru park yaptı dedı banane park yaptıysa ınsanlar calısıp cabalamaktan gecınmeye calısmaktan adım bası yaplan parklarımı dusnuyor evet park yapılması guzel ama bu cop konteyırı koymamamasıının bahanesı olamaz ıste ıcraat sokak lambaları hıc yanmıyor zaten ben hıc bı partıyı desteklemıyorum hepsı aynı zaten bırde suna deyınmek ııstıyorum bı askarı ucret zaten anca kırayla su faturasını karsılıyor sayısız aıle asgarı ucretle gecınmeye calısıyor hukumet ıcrat yapıyorum dıyo hanı ıcraat en kotu evın kırası bele 650 tl eskıden annemın cocukluk zmanında yag kuyrukları tup kuyrukları vardı ama bı maasla 8 nufufus gecınıyordu suan evde 3 kısı calıssa bıle ucu ucuna yetoyor ben hıc bı ıcrat goremıyorum turban konusuna gelınce hep bunu kullandı dın tuccarlıgı yaptı cogunlugun muslaman oldugu bı ulkede devletın bunu zaten yapması gerekıyordu ama akp sadece bunu kullandı

$Fotoðraf0106.jpg $Fotoðraf0105.jpg $Fotoðraf0102.jpg $Fotoðraf0104.jpg resımlerı yukleyemedım sanırım tekrar yukledım oyuzden

Eki Görüntüle 1013543 Eki Görüntüle 1013544 Eki Görüntüle 1013545 Eki Görüntüle 1013546 ıcraatten bahsedılırken usenmeden resımlerı cekmek ıstedım 08.03.2014 bugun cektım karanlıkta olanıda dun aksam saat 19.05 cektım aynı seyı ısyerındekı akp lere soyledım ben sabah aksam evımın yanındakı copu gormek kokusunu cekmek zorundamıyım dedıgımda belıdeye baskanı bursuru park yaptı dedı banane park yaptıysa ınsanlar calısıp cabalamaktan gecınmeye calısmaktan adım bası yaplan parklarımı dusnuyor evet park yapılması guzel ama bu cop konteyırı koymamamasıının bahanesı olamaz ıste ıcraat sokak lambaları hıc yanmıyor zaten ben hıc bı partıyı desteklemıyorum hepsı aynı zaten bırde suna deyınmek ııstıyorum bı askarı ucret zaten anca kırayla su faturasını karsılıyor sayısız aıle asgarı ucretle gecınmeye calısıyor hukumet ıcrat yapıyorum dıyo hanı ıcraat en kotu evın kırası bele 650 tl eskıden annemın cocukluk zmanında yag kuyrukları tup kuyrukları vardı ama bı maasla 8 nufufus gecınıyordu suan evde 3 kısı calıssa bıle ucu ucuna yetoyor ben hıc bı ıcrat goremıyorum turban konusuna gelınce hep bunu kullandı dın tuccarlıgı yaptı cogunlugun muslaman oldugu bı ulkede devletın bunu zaten yapması gerekıyordu ama akp sadece bunu kullandı

resimler görünmüyor cnm

Ataturkumuze ayyas dedıgı gunlerı mıllet coktan unutmustur nasılsa uyumaya devam etsınler

hangi belediye bu
çok rezil bi görüntü gerçekten
bi konteynır koyamamışlar mı
bagcılar beledıyesı kızlar bu resımlerdekı ben burda buyudum evlendım tekrar buraya tasındım bu goruntu hıc degısmedı

Ataturkumuze ayyas dedıgı gunlerı mıllet coktan unutmustur nasılsa uyumaya devam etsınler

sadece ayyaş mı dedi ki?
bi hatırladığım izmirli bi teyzenin telefona bağlanıp,tv programında başbakanın Atatürk için ''PUT'' demesi çok kanıma dokunmuştu...

başbakan mitinglerde de hep Atatürk ten ve onun için yaptığı şeylerden bahsediyo
ama İnönüye bi gıcıklığı var

reklamda ne diyo ben hiç denk gelemedim bu reklamlara tvde

Bende bir kere denk geldim,Selanikte Atatürk evi açmışlar ondan bahsediyor ve milliyetçilikle ilgili laflar söylüyor.

Atatürk ,ü de oy malzemesi olarak kullanmaları çok yanlış ,Atatürke ve ilkelerine yapmadıkları saygısızlık kalmıyor ama oy istemeye gelince Atatürkçü

milliyetçi oluyorlar ya hayret ediyorum.:53:

Bende bir kere denk geldim,Selanikte Atatürk evi açmışlar ondan bahsediyor ve milliyetçilikle ilgili laflar söylüyor.

Atatürk ,ü de oy malzemesi olarak kullanmaları çok yanlış ,Atatürke ve ilkelerine yapmadıkları saygısızlık kalmıyor ama oy istemeye gelince Atatürkçü

milliyetçi oluyorlar ya hayret ediyorum.:53:

evet mitingde de Atatürkün evinden bahsetmişti restorasyon vs birşeyler diyodu
hatta başka şeylerden de bahsediyodu ama hatırlamıyorum
oy için herşey kullanıldığı için ben şaşırmıyorum artık
zaten yerel seçim mi genel seçim mi o da belli değil

Back