• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Hpv-16 Hikayem

ilk öğrendiğim de benimde smear temiz cıkmıstı hpv pozitifken. Dr soruştum yeni evliydim zaten cinsel ilişkiye girebilirmiyim diye , bir sakıncası yok korunarak girebilirsin demişti bir kaç ay psikolojik olaral girmek istemedim daha sonra girdim. Ahccyi eşim ile birlikte kullandık gunde 3 defa evet ve bağışıklık güçlendirici de aldım yanı sıra . Negatif geleceğine hiç inanmazken geldi, tedirgin olmayın hpv 16 1 yılda atlattım eminim sizinde geçecektir şifa diliyorum gönlğnüzü rahat tuttun
Teşekkürler, umarım benim de geçer kısa sürede 🌸

Ben çok korkuyorum eşimin kasığında et beni gibi bir şey var. Ben 3,5 yıldır yeni fark ettim ne zamandır olduğunu sorduğumda çok uzun süredir olduğunu 10 yıldan fazla yıl önce fark ettiğini söyledi. Acaba siğil olabilir mi diye tedirginim. Siğil olsa onca yıldır bir değişiklik göstermezmiydi ya da banada bulaşmazmıydı. Aslında incelediğimde et beninede benziyor ama ben tam ayırt edemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Benim hpv türüm 16 olduğu için herhangi bir siğil görünümü yok. O yüzden fikrim yok ama aklınıza takılan böyle birşey var eşiniz üroloji doktoruna görünsün kafanız rahat olur

Back