- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
- Konu Sahibi gadjo dilo
şimdi şöyle bir sorunumuz var öncelikle illaki bir partiyi tutmammı gerekiyor,bundan öncekiler ne iyi yaptı demişsiniz,öncekileri savunan kim???
benim partim yok,ben doğrudan güzelden iyiden yanayım.ben sadece gördüğümü söylüyorum daha öncede iyi değildi ama türban din vs...bu kavramlar böyle gözümüze gözümüze sokulmuyordu,bu kadar konuşulmuyordu,peki ben size bir soru sorayım ben eskiden yatlimanında biramı içebilirken şimdi polis gelip bana içemezsin diyor,hani nerede özgürlük,adam türbanda türban diye tutturdu bunu siyasete karıştırdı,peki benim içkime niye müdahale ediyor,antalyada yaşıyorum sidede.turistler saat 10 dan sonra bira alamıyor bu ne kadar saçma birşey.konu türban içki meseleside değil bu sadece örnek.
eskiden hatırlıyorumda ekmeğe,makarnaya,pirince vs...zam gelirken 0,5 kuruş 0,10 kuruş gibi zamlar geliyordu şimdi biranda 25 kuruş 50 kuruş zam geliyor,ayrıca Türkiye bu kadar karışık değildi,ben sonuca bakarım,şuan ülke karışık,demekki daha öncekiler daha iyi birşeyler yapmış.
Tatil beldelerinde de içki olayı aynı mı yaa çok garip e turist falan gelmez artık. Üç kuruş para giriyordu onu da kaybettik desene.