• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
70 sayfalık kitabım ❤️ ben 🤭🤭🤭

IMG_20201218_222949.jpg

An itibariyle kitabı bitirmiş bulunmaktayım :’) Uzun süredir çekim yasasını araştırıyordum ve uygulamaya çalışıyordum. Bu kitaptan öğrendiklerim sayesinde artık daha bilinçli bir şekilde uyguluyorum. Hayata bakış açımı değiştirdi diyebilirim. İlgisi olan varsa mutlaka okumalı🤩

Sıradaki kitabım
NLP Zihninizi Kullanma Kılavuzu

BD1A6DAA-9BAB-4DF2-B4F9-C2F69548D661.jpeg

An itibariyle kitabı bitirmiş bulunmaktayım :’) Uzun süredir çekim yasasını araştırıyordum ve uygulamaya çalışıyordum. Bu kitaptan öğrendiklerim sayesinde artık daha bilinçli bir şekilde uyguluyorum. Hayata bakış açımı değiştirdi diyebilirim. İlgisi olan varsa mutlaka okumalı🤩

Sıradaki kitabım
NLP Zihninizi Kullanma Kılavuzu

Eki Görüntüle 2743135
Listeme ekliyorum 😍

Sabahattin Ali nin kitapları gerçekten çok güzel oluyor😍.
İçimizdeki Şeytan,Kürk mantolu Madonna,Sırça Köşk okudum şimdi kuyucakli Yusuf u aldım 😌
Kuyucaklıyı ve sırca köşkü olumadım kukrım bende merak ediyorum ama sıraya ekledim olunacaklar listemde var🥰

Bana yetişmişsin bende 227 deyim bugun hiç okumadım yatmadan okuyup bitirmeyi planlıyorm.
Bitirirsin sen bu gece kuzucuk ozaman cunku bu sıralar baya hızlı gidiyor bence zaten 296 sayfacık😁

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Öncelikle yazan herkese çok teşekkür ediyorum. Dün sabah alındı kemik iliği. Bir gece kaldık hastanede, bugün geldik evimize çok şükür. Sonuçun temiz çıktığını söyledi doktor. Ama bir ay sonra çıkacak olan testler de var, onları bekliyecegiz.
Kitap okumaya pek fırsatım olmadı. Ara ara bı kaç sayfa okuyabildim sadece. 220. Sayfadayim . Haftasonu bitirmeyi planlıyorum ama bakalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back