• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Öncelikle yazan herkese çok teşekkür ediyorum. Dün sabah alındı kemik iliği. Bir gece kaldık hastanede, bugün geldik evimize çok şükür. Sonuçun temiz çıktığını söyledi doktor. Ama bir ay sonra çıkacak olan testler de var, onları bekliyecegiz.
Kitap okumaya pek fırsatım olmadı. Ara ara bı kaç sayfa okuyabildim sadece. 220. Sayfadayim . Haftasonu bitirmeyi planlıyorum ama bakalım.
Geçmiş olsun, ben şimdi gördüm. Çok şükür temiz çıkmış. İnşallah diğerleri de iyi gelir 🌸

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Öncelikle yazan herkese çok teşekkür ediyorum. Dün sabah alındı kemik iliği. Bir gece kaldık hastanede, bugün geldik evimize çok şükür. Sonuçun temiz çıktığını söyledi doktor. Ama bir ay sonra çıkacak olan testler de var, onları bekliyecegiz.
Kitap okumaya pek fırsatım olmadı. Ara ara bı kaç sayfa okuyabildim sadece. 220. Sayfadayim . Haftasonu bitirmeyi planlıyorum ama bakalım.
Temiz çıkmasına çok sevindim. Sonraki testler de inşallah temiz çıkar💛

Çok şükür canım gözünüz aydın rabbim yaşatmasın tekrar💜

Geçmiş olsun bende yeni gördüm cıkacak olanlarda temiz gelir inşallah🤲🏻

Çok geçmiş olsun, inşallah beklediğiniz testlerde temiz gelir 🙏

Uzunca zaman aç kalsam beynim azar azar dışarı akıyor, kafamın içi boşalıyordu sanki! Bunu açıkça hissetmiştim. Başım hafifliyor, yok oluyor ve ben onun ağırlığını omuzlarımda artık duymuyordum. Birisine bakacak olsam, gözlerimin alabildiğine açıldığı hissi beliriyordu içimde.

Kanepede oturmuş, bütün bunları düşünüyor, sürüp giden eziyetler yüzünden gittikçe daha çok hırslanıyordum. Sessizce kendi kendimle konuştum, alaycı bir tavırla başımı omzuma dayadım. Ne diye tasa çekiyordum sanki; ne tıkınacağımı, ne içeceğimi, fani vücut dedikleri bu rezil solucan torbasını hangi çullara bürüyeceğimi düşünerek?

Bu kısmı ayrıca etkiledi

Uzunca zaman aç kalsam beynim azar azar dışarı akıyor, kafamın içi boşalıyordu sanki! Bunu açıkça hissetmiştim. Başım hafifliyor, yok oluyor ve ben onun ağırlığını omuzlarımda artık duymuyordum. Birisine bakacak olsam, gözlerimin alabildiğine açıldığı hissi beliriyordu içimde.

Kanepede oturmuş, bütün bunları düşünüyor, sürüp giden eziyetler yüzünden gittikçe daha çok hırslanıyordum. Sessizce kendi kendimle konuştum, alaycı bir tavırla başımı omzuma dayadım. Ne diye tasa çekiyordum sanki; ne tıkınacağımı, ne içeceğimi, fani vücut dedikleri bu rezil solucan torbasını hangi çullara bürüyeceğimi düşünerek?

Bu kısmı ayrıca etkiledi
Okumaya devam edeyim ben 😁

Geçmiş olsun, ben şimdi gördüm. Çok şükür temiz çıkmış. İnşallah diğerleri de iyi gelir 🌸
Çok sağolun, inşaallah .
Temiz çıkmasına çok sevindim. Sonraki testler de inşallah temiz çıkar💛
Teşekkür ederim, inşallah umutla bekliyoruz
Çok şükür canım gözünüz aydın rabbim yaşatmasın tekrar💜
Amin amin, çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun bende yeni gördüm cıkacak olanlarda temiz gelir inşallah🤲🏻
Teşekkür ederim, amin inşallah
Çok geçmiş olsun, inşallah beklediğiniz testlerde temiz gelir 🙏
Çok teşekkür ederim, inşallah

Kırmızı Saçlı Kadın 'ı az önce bitirdim. Okumakta geç kalmışım sanırım. Okuduğum ilk Orhan Pamuk romanıydı. Konusu gerçekten ilginçti. Bazı kitapları bitirince kendimi başka bi dünyadan çıkmış gibi hissediyorum, bu da onlardan biriydi kesinlikle. Iyi geceler herkese..🌺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back