• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kürk mantolo madonnayı begenırsın bence🥰
Sabahattin Ali nin kitapları gerçekten çok güzel oluyor😍.
İçimizdeki Şeytan,Kürk mantolu Madonna,Sırça Köşk okudum şimdi kuyucakli Yusuf u aldım 😌

Arkadaşlar, sizde de aynı durum var mı, ben okuduğum kitapları unutuyorum. Geçen gün burada yazdım hatta Rüzgar Gibi Geçti'yi okudum, aklımda tek bir cümlesi bile kalmamış.
Ben de bunu araştırmıştım. Şöyle bir söz okumuştum o kitabı ne kadar unutsak da okuduktan sonra aynı kişi olmuyoruz artık. O kitaptan mutlaka bir şeyleri alıyoruz

Anna kareninaya hazırlık olsun diye ince olabilir bu🤣 tuğla çünkü 1000 sayfanın üstünde
Şimdi ona bakıyordum bende sürükleyici olunca okunuyor da ☺️.
Birde bazı kitaplar gerçekten zihnin açık zamanını istiyor mesela ben Tutunamayanlar a başladım.Ara ara devam ediyorum.

Ben de bunu araştırmıştım. Şöyle bir söz okumuştum o kitabı ne kadar unutsak da okuduktan sonra aynı kişi olmuyoruz artık. O kitaptan mutlaka bir şeyleri alıyoruz
Geçen ben de bir yerde böyle bir cümle okudum, çok unutuyorum, sorun mu var diye düşünmeye başladım 😀

Şimdi ona bakıyordum bende sürükleyici olunca okunuyor da ☺️.
Birde bazı kitaplar gerçekten zihnin açık zamanını istiyor mesela ben Tutunamayanlar a başladım.Ara ara devam ediyorum.
Tatlım ocakta oğuz atay okunacak ya o zaman okuyabilirsin şimdi okuyamıyorsan birlikte okunurken okunuyor bir şekilde

Geçen ben de bir yerde böyle bir cümle okudum, çok unutuyorum, sorun mu var diye düşünmeye başladım 😀
Bazı kitapları kesinlikle unutmuyorum ama bazılarını hatırlamıyorum bile. Ama bana verdiği hissi hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back