- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
Ortak okuyalım diyorsun elimde yok ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortak okuyalım diyorsun elimde yok ama
Sepete ekledim henüz sipariş vermedimSabahattin alinin hangi kitabı var elinde kuzucum
Sipariş verirsin ne olcak ki yanı senin gibi kitap kurduma sorun mu bunlar calcimOrtak okuyalım diyorsun elimde yok ama
Ben serenadi düşündüm ama çok uzun ya daralabilirim diye ellesmedim nasıl gidiyor?Serenad, 298.sayfadayım. Kitap içine çektikçe çekti, bugün olmaz belki ama yarına biter umarım.
Kürk mantolo madonnayı begenırsın benceSepete ekledim henüz sipariş vermedim
Kurk Mantolu Madonna okuyacagm kuzu
Benm kütüphane den okuyorum ben
Bu ay 200tl kitap aldım Ocak ayında alabilirim ancakSipariş verirsin ne olcak ki yanı senin gibi kitap kurduma sorun mu bunlar calcim
Olur ocakta okuruz ozaman bekleriz okumayanlar olarak seniBu ay 200tl kitap aldım Ocak ayında alabilirim ancak
Bende ekleyip ekleyip çıkarıyorum netlestiremedimBu ay 200tl kitap aldım Ocak ayında alabilirim ancak
O zaman olur bakOlur ocakta okuruz ozaman bekleriz okumayanlar olarak seni
Tamam madem ocaga onuda ekledikO zaman olur bak
Belirli listeler üzerinden gidiyorum ben. Mesela bazı yazarlar var onları almaya çalışıyorum. Her ay bir klasik alıyorum. Türk yazarlara ağırlık veriyorumBende ekleyip ekleyip çıkarıyorum netlestiremedim
Su gibi gidiyor, ben çok sevdim. Hatta en güzel yerine geldim diyebilirim. Kesinlikle tavsiye ediyorumBen serenadi düşündüm ama çok uzun ya daralabilirim diye ellesmedim nasıl gidiyor?
Fareler ve insanlarOcakta hangi kitabı okuyoruz, kızlar
Fareler ve İnsanlar ortak okumaOcakta hangi kitabı okuyoruz, kızlar
Veronika Ölmek İstiyor ve Casus okudum ama Simyacı yı okumadım nedense çok popüler geldi ondan mı acabaCoelho'nun neredeyse tum kitaplarini okudum. Digerleri de Simyaci kadar guzel bence. Tavsiye ederim kizlar.
Bu arada Alamut'ta 157. Sayfadayim. Akici gidiyor. Olaylar daha yeni basliyor. Merak uyandirici
Fareler ve İnsanlar ortak okuma
Oğuz Atay istediğiniz bir kita
Ortaokul döneminde Fareler ve İnsanlar ı okumuştum, ama yeniden okumak istiyordum. Oğuz Atay 'ın da Tutunamayanlar kitabı kütüphanede beni bekliyor. Sizlerle okumak çok zevkli olacakFareler ve İnsanlar ortak okuma
Oğuz Atay istediğiniz bir kitabı.
Maalesef üzerinden yıllar geçince benim de öyle oluyor. Karakterlerin ismini bile hatırlayamıyorumArkadaşlar, sizde de aynı durum var mı, ben okuduğum kitapları unutuyorum. Geçen gün burada yazdım hatta Rüzgar Gibi Geçti'yi okudum, aklımda tek bir cümlesi bile kalmamış.