• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Öncelikle yazan herkese çok teşekkür ediyorum. Dün sabah alındı kemik iliği. Bir gece kaldık hastanede, bugün geldik evimize çok şükür. Sonuçun temiz çıktığını söyledi doktor. Ama bir ay sonra çıkacak olan testler de var, onları bekliyecegiz.
Kitap okumaya pek fırsatım olmadı. Ara ara bı kaç sayfa okuyabildim sadece. 220. Sayfadayim . Haftasonu bitirmeyi planlıyorum ama bakalım.
Geçmiş olsun🤗

C Calcifer 30 Aralıka kadar yokmuş 😔 biz sayfamızı boş bırakmayalım. Ocağa kadar okumalarımıza, sohbetlerimize, yorumlamalarımıza devam edelim. Bir şey soracak veya bildirim yapacak olursanız beni etiketleyin🤗
Bende bilemediklerimi veya iletmek istediklerinizi söylerim C Calcifer e

C Calcifer H M H M kk birinci noteri kk birinci noteri Less-is-More Less-is-More pawlover pawlover A Atesbocegi5 Life light Life light @Ozlemlerhayallar M mehlika nur WunderLost WunderLostWunderLost hesabı doğrulanmış üye. @pariko minseo minseo Margaret Hale Margaret Hale @Alevaizm Eleadora Eleadora @Mary Shelley Night owl Night owl succulentaski succulentaski Jawlensky Jawlensky Kitapkurdu60 Kitapkurdu60 bir civciv annesi bir civciv annesi turuncukedininannesi turuncukedininannesi Uyuzhanim Uyuzhanim @kukrim27 E Esila09 S sognatore

C Calcifer 30 Aralıka kadar yokmuş 😔 biz sayfamızı boş bırakmayalım. Ocağa kadar okumalarımıza, sohbetlerimize, yorumlamalarımıza devam edelim. Bir şey soracak veya bildirim yapacak olursanız beni etiketleyin🤗

C Calcifer H M H M kk birinci noteri kk birinci noteri Less-is-More Less-is-More pawlover pawlover A Atesbocegi5 Life light Life light @Ozlemlerhayallar M mehlika nur WunderLost WunderLostWunderLost hesabı doğrulanmış üye. @pariko minseo minseo Margaret Hale Margaret Hale @Alevaizm Eleadora Eleadora @Mary Shelley Night owl Night owl succulentaski succulentaski Jawlensky Jawlensky Kitapkurdu60 Kitapkurdu60 bir civciv annesi bir civciv annesi turuncukedininannesi turuncukedininannesi Uyuzhanim Uyuzhanim @kukrim27 E Esila09 S sognatore
Tamam canım selam söyle 🤗

30 Aralık mı ne kadar uzun 😲

kızlar kafamı kaşımaya vaktim yok 2 gündür. aksi gibi wifi bağlantımızda sorun çıktı. çok fazla giremiyorum 😕
Kolay gelsin canım. Biz hep burdayız. İşlerini halledince hemen gel🤗 inşallah wifi sorunu da çözülür hemen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back