- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 598
Kızlar ilginizi çekerse kitabı okuduktan sonra dinlemenizi öneririm.
Çok severim, kesin dinlicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ilginizi çekerse kitabı okuduktan sonra dinlemenizi öneririm.
Beraber ilerler ve beraber bitiririz inşallahAğır ilerliyor yavaş yavaş okuyorum
Ben çok uzun seneler önce okumuştum. Paulo coelho yla simyacı sayesinde tanışmıştım.Simyacı' nın sonuna doğru geldim bitmek üzere, uygulamadan okuyordum ama alacağım kitaplara ekledim hemen, kesinlikle kitaplığımda olması gereken bir kitap. Çok okunduğundan, dünyanın en iyi kitapları arasında olduğundan haberim vardı ama bu denli güzel olabileceğini düşünememiştim. Ortak okuma kitabı olabilir herkesin okumasını çok isterim
Evet çok güzel kitap, okunmalı kesinlikleSimyacı' nın sonuna doğru geldim bitmek üzere, uygulamadan okuyordum ama alacağım kitaplara ekledim hemen, kesinlikle kitaplığımda olması gereken bir kitap. Çok okunduğundan, dünyanın en iyi kitapları arasında olduğundan haberim vardı ama bu denli güzel olabileceğini düşünememiştim. Ortak okuma kitabı olabilir herkesin okumasını çok isterim
Fareler ve insanlar, bülbülü öldürmek ve kuyucakli Yusuf u aldım bendeBirisi betimleme çok dedi bence güzel gidiyor
Oo süper keyifli okumalar kukrimFareler ve insanlar, bülbülü öldürmek ve kuyucakli Yusuf u aldım bende
Ne güzel, bende ilk kez okuyorum ama kalan bütün kitaplarını okuyacağımBen çok uzun seneler önce okumuştum. Paulo coelho yla simyacı sayesinde tanışmıştım.
KesinlikleEvet çok güzel kitap, okunmalı kesinlikle
Teşekkür ederim canımOo süper keyifli okumalar kukrim
Oriana bak sendede var kuzumSimyacı' nın sonuna doğru geldim bitmek üzere, uygulamadan okuyordum ama alacağım kitaplara ekledim hemen, kesinlikle kitaplığımda olması gereken bir kitap. Çok okunduğundan, dünyanın en iyi kitapları arasında olduğundan haberim vardı ama bu denli güzel olabileceğini düşünememiştim. Ortak okuma kitabı olabilir herkesin okumasını çok isterim
Aşkın gözyaşları Mevlana da bitti
Bugünlük bukadar yeter baya okudum
Yeni cicilere seçim yapma zamanı. Birini Sabahattin Ali okuyacagm ama diğerine karar vermedim bakalım
Yazı tura at ben aldığın iki kitabıda okumadım öneri yapamıyorum maalesefYeni cicilere seçim yapma zamanı. Birini Sabahattin Ali okuyacagm ama diğerine karar vermedim bakalım
Yok onları sonra okuyacağım.Yazı tura at ben aldığın iki kitabıda okumadım öneri yapamıyorum maalesef
Evet planlayabiliriz simyacıyıda ortak okuma için dimi calci şef C CalciferSimyacı' nın sonuna doğru geldim bitmek üzere, uygulamadan okuyordum ama alacağım kitaplara ekledim hemen, kesinlikle kitaplığımda olması gereken bir kitap. Çok okunduğundan, dünyanın en iyi kitapları arasında olduğundan haberim vardı ama bu denli güzel olabileceğini düşünememiştim. Ortak okuma kitabı olabilir herkesin okumasını çok isterim
Sabahattin alinin hangi kitabı var elinde kuzucumYeni cicilere seçim yapma zamanı. Birini Sabahattin Ali okuyacagm ama diğerine karar vermedim bakalım