- 14 Haziran 2019
- 13.340
- 47.125
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğuz Atay OcakOcak ayinin yazari belirlendi mi? Ben takip edemiyorum, kacirdim mi?
Kitap güzel zaten bir solukta bitiyor keyifli okumalarFilmi izlemedim ınstagramda kitaptan övgüyle bahseden kişiler vardı. Galiba bu kitaptan başlayacağım.
Aylık Yazar ve kitap okumaları ayrıOcak ayı ortak okuma kitabı
Fareler ve İnsanlar-John Steinbeck canım benim
Onu aldim canim, bir de yazar secilecekti ve secilmisOcak ayı ortak okuma kitabı
Fareler ve İnsanlar-John Steinbeck canım benim
Ortak kıtap sandım calcıcım ben okiAylık Yazar ve kitap okumaları ayrı
Merhaba,Merhaba herkese bana hiç bildirim gelmedi unutmuşum katıldığımıKonu 183 sayfa olmuş çok sevindim katılımın bu denli artmasına Durum güncellemesi yapayım. En son burada Uğultulu Tepeler'e başlamıştım. Ne yazık ki yine korktuğum şey oldu ve Uğultulu Tepeler'i yarıda bıraktım.. Elimdeki kitabın basımı 1967 olduğu içinmidir bilmem kitaba bir türlü ısınamadım Bu sırada tabiki başka kitaplar okudum "Epiktetos- kendisinin efendisi olmayan hiç kimse özgür değildir" "F.Scott Fitzgerals-Benjamin Button'un tuhaf hikayesi" (filmini daha önce izlemiştim kitabını da okumak istedim ) Son olarak "N.H.Kleinbaum-Ölü ozanlar derneği" okudum. Birkaç tane de mesleki kitaplar okudum ama onları dahil etmiyorum. Açıkcası aralığın ortasına kadar sadece üç kitap okumuş olmak ve bunların da ince kitaplar olması beni üzdü.. Yoğunluktan mı tembellikten mi okuyamadım orasını kestiremiyorum Aralığın sonuna kadar uğultulu tepeler de dahil olmak üzere üç veya dört kitap daha okumayı planlıyorum ❤ Herkese bol okumalar diliyorum
Henüz yıllık hedef belirlemedim. Kitaplığımdaki okumadıklarımı da belirleyip aralık sonuna kadar ona göre bi sayı çıkarsam daha iyi olurMerhaba,
Yıllık hedefini belirleyenleri günlük etiket yapmaya çalışıyorum hedef belirlediyseniz sizi de ekleyelim mi?
TamamdırHenüz yıllık hedef belirlemedim. Kitaplığımdaki okumadıklarımı da belirleyip aralık sonuna kadar ona göre bi sayı çıkarsam daha iyi olur
Kolay gelsin hocamCanli ders oncesi kitap ve kahve keyfi Eki Görüntüle 2742809
Kızlar ilginizi çekerse kitabı okuduktan sonra dinlemenizi öneririm.
Ağır ilerliyor yavaş yavaş okuyorum
Kızlar ilginizi çekerse kitabı okuduktan sonra dinlemenizi öneririm.
Bende çok severim. Kitabı okuyunca hikayeyi, hisleri bilerek dinlemek çok keyifli sanki oradaymış gibiÇok severim radyo tiyatrosu. Arabada da çok dinlerim
Kesinlikle katılıyorum özellikle ben polisiye olanları çok seviyorumBende çok severim. Kitabı okuyunca hikayeyi, hisleri bilerek dinlemek çok keyifli sanki oradaymış gibi