• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba herkese bana hiç bildirim gelmedi unutmuşum katıldığımı🙈Konu 183 sayfa olmuş çok sevindim katılımın bu denli artmasına 😍 Durum güncellemesi yapayım. En son burada Uğultulu Tepeler'e başlamıştım. Ne yazık ki yine korktuğum şey oldu ve Uğultulu Tepeler'i yarıda bıraktım.. :( Elimdeki kitabın basımı 1967 olduğu içinmidir bilmem kitaba bir türlü ısınamadım 🙈 Bu sırada tabiki başka kitaplar okudum "Epiktetos- kendisinin efendisi olmayan hiç kimse özgür değildir" "F.Scott Fitzgerals-Benjamin Button'un tuhaf hikayesi" (filmini daha önce izlemiştim kitabını da okumak istedim ) Son olarak "N.H.Kleinbaum-Ölü ozanlar derneği" okudum. Birkaç tane de mesleki kitaplar okudum ama onları dahil etmiyorum. Açıkcası aralığın ortasına kadar sadece üç kitap okumuş olmak ve bunların da ince kitaplar olması beni üzdü.. Yoğunluktan mı tembellikten mi okuyamadım orasını kestiremiyorum 😂 Aralığın sonuna kadar uğultulu tepeler de dahil olmak üzere üç veya dört kitap daha okumayı planlıyorum 😍❤ Herkese bol okumalar diliyorum 💐

Merhaba herkese bana hiç bildirim gelmedi unutmuşum katıldığımı🙈Konu 183 sayfa olmuş çok sevindim katılımın bu denli artmasına 😍 Durum güncellemesi yapayım. En son burada Uğultulu Tepeler'e başlamıştım. Ne yazık ki yine korktuğum şey oldu ve Uğultulu Tepeler'i yarıda bıraktım.. :KK43: Elimdeki kitabın basımı 1967 olduğu içinmidir bilmem kitaba bir türlü ısınamadım 🙈 Bu sırada tabiki başka kitaplar okudum "Epiktetos- kendisinin efendisi olmayan hiç kimse özgür değildir" "F.Scott Fitzgerals-Benjamin Button'un tuhaf hikayesi" (filmini daha önce izlemiştim kitabını da okumak istedim ) Son olarak "N.H.Kleinbaum-Ölü ozanlar derneği" okudum. Birkaç tane de mesleki kitaplar okudum ama onları dahil etmiyorum. Açıkcası aralığın ortasına kadar sadece üç kitap okumuş olmak ve bunların da ince kitaplar olması beni üzdü.. Yoğunluktan mı tembellikten mi okuyamadım orasını kestiremiyorum 😂 Aralığın sonuna kadar uğultulu tepeler de dahil olmak üzere üç veya dört kitap daha okumayı planlıyorum 😍❤ Herkese bol okumalar diliyorum 💐
Merhaba,
Yıllık hedefini belirleyenleri günlük etiket yapmaya çalışıyorum hedef belirlediyseniz sizi de ekleyelim mi?💛

Sineklerin tanrisini okudum bitirdim ilkte sadece bı macera gibi gözüküyor ama aslında üzücü şeyler var ölen cocuklarada üzüldüm

Canli ders oncesi kitap ve kahve keyfi 🥰
20201218_133649.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back