Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım geçmiş olsun. Haberdar et
Bı çay molası kahve molası ilistir gözüne kitabıGünaydın kızlar
Mehfam geçmiş olsun umarım ciddi bir şey yoktur
Nasılsınız? Ben bugünlerde çok kitaba odaklanamıyorum dikkatim dağılıyor beynimde sürekli başka şeyler dönüyor o yüzden çok ilerleyemedim
Fiziken iyiyim çok şükür canım ama kafamın içi çok dolu, bu ay ilk kez tedaviye başladım ilaçlar o bu şu derken insan yıpranıyorBı çay molası kahve molası ilistir gözüne kitabı
Hayırdır iyimisin canim
Biraz öyle oluyor anlıyorum seni ama dikkatini dağıtmaya calis inşallah güzel günlere olsun sabrınFiziken iyiyim çok şükür canım ama kafamın içi çok dolu, bu ay ilk kez tedaviye başladım ilaçlar o bu şu derken insan yıpranıyor
İnşallah canım teşekkür ederimBiraz öyle oluyor anlıyorum seni ama dikkatini dağıtmaya calis inşallah güzel günlere olsun sabrın
Dikkatini farklı şeylere odaklarsan tedavi sürecini daha rahat geçirirsin canım. Bişeyle ilgilenmeyince insan gereksiz kafada kurmaya başlıyor. Hakkında hayırlısı olsunFiziken iyiyim çok şükür canım ama kafamın içi çok dolu, bu ay ilk kez tedaviye başladım ilaçlar o bu şu derken insan yıpranıyor
Aynen canım malesef ister istemez düşünüyorsun, amin sağolDikkatini farklı şeylere odaklarsan tedavi sürecini daha rahat geçirirsin canım. Bişeyle ilgilenmeyince insan gereksiz kafada kurmaya başlıyor. Hakkında hayırlısı olsun
Çok merak ettiğim bir kitap ama elimde yok maalesef yorumlarını bekliyorumGunaydin herkese. Bugun canlar kimin icin caliyora basladim. Beraber okumak isteyen var mi
Yorumlarim. Uzun zamandir erteledigim kitaplardan biriydi. Bu topik sayesinde okumaliyim artik diye dusundum.Çok merak ettiğim bir kitap ama elimde yok maalesef yorumlarını bekliyorum
Hemingway kitapları merak ettiklerinden sadece Yaşlı Adam ve Deniz'i okudum. Merak ettiğim yazarların bir kitabını alıp okuyorum ilk önce. Hoşuma giderse diğerlerini alıyorumYorumlarim. Uzun zamandir erteledigim kitaplardan biriydi. Bu topik sayesinde okumaliyim artik diye dusundum.
Bilinmeyen bir kadının mektubu Hülya Koçyiğit in Siyah Gelinlik filmine benziyorduGünaydınlar herkesee☘
Kırmızı Saçlı Kadın okuyorum, dün başladım. Kitap beni oldukça sardı gece geç saate kadar okudum. Bugün akşam bitireceğim muhtemelen. Elimde Stefan Zweig bir kadının yaşamından yirmi dört saat ve bilinmeyen bir kadının mektubu var. Hangisini okuyacağama karar veremedim ama yarın birine başlayacağım inşallah
Filmi izlemedim ınstagramda kitaptan övgüyle bahseden kişiler vardı. Galiba bu kitaptan başlayacağım.Bilinmeyen bir kadının mektubu Hülya Koçyiğit in Siyah Gelinlik filmine benziyordu
Ocak ayı ortak okuma kitabıOcak ayinin yazari belirlendi mi? Ben takip edemiyorum, kacirdim mi?