- 11 Nisan 2017
- 412
- 1.730
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Amiiin aynen oyle vallahiİnşallah canım olanlar kıymet bilmiyor olmayanlar ariyor Allah akıl fikir versin herkese
ArtiizzzzAgbi ne arar la kk da ?
Guanydin canım nasılsınGunaydinlar
Iyiyim canm sen nasılsınGuanydin canım nasılsın
Kız naber:))Artiizzzz
İyiyim bende Çok şükür nerde yaşıyorsun =)Iyiyim canm sen nasılsın
Cizrede yaşıyorum canm eşimin görevi nedeniyle burdayız sen nerede yaşıyorsun canmİyiyim bende Çok şükür nerde yaşıyorsun =)
Merhaba canımmerhaba kızlar,
beni de alın aranıza.yaşım 25, 10 aylık evliyim, Ankara' da yaşıyorum. öğretmenim şu an çalışmıyorum ama önümüzdeki dönem çalışmayı düşünüyorum.
Off çok zor olmalı orda yasamak esin asker miCizrede yaşıyorum canm eşimin görevi nedeniyle burdayız sen nerede yaşıyorsun canm
Hg canım bende izmir de yaşıyorum yaş 28 memnun oldum Allah güzel bi evlat versin sana:)merhaba kızlar,
beni de alın aranıza.yaşım 25, 10 aylık evliyim, Ankara' da yaşıyorum. öğretmenim şu an çalışmıyorum ama önümüzdeki dönem çalışmayı düşünüyorum.
Evet aynen canım askeri personel zorda kelime miOff çok zor olmalı orda yasamak esin asker miben izmir canim
hoşbuldum guidingcimHg canım bende izmir de yaşıyorum yaş 28 memnun oldum Allah güzel bi evlat versin sana:)
Ne kadar daha ordasiniz? Bebis var miEvet aynen canım askeri personel zorda kelime mi
Ne korkusu kız doğum mu =)hoşbuldum guidingcim
inşaallah korkumu yendiğimde bi evladım olur
Ne korkusu canm dikkatimi çekti dehoşbuldum guidingcim
inşaallah korkumu yendiğimde bi evladım olur
Yok canm bebiş daha 7 aylik evliyim 3 sene burdayız daha 5 sene doğu görevi 2 yok dolduNe kadar daha ordasiniz? Bebis var mi
Oo maşallah Allah kazasız belasız görevini tamamlamayi nasip etsin eşine ve bütün askerlerimizi Rabbim korusun inşallah minnak bebis yazınca bebis var sandim=)Yok canm bebiş daha 7 aylik evliyim 3 sene burdayız daha 5 sene doğu görevi 2 yok doldu
Amin canım aminOo maşallah Allah kazasız belasız görevini tamamlamayi nasip etsin eşine ve bütün askerlerimizi Rabbim korusun inşallah minnak bebis yazınca bebis var sandim=)